Sådan rettes com.apple.mobilephone-fejlen 1035

Fejlen com.apple.mobilephone fejl 1035 er en unik iPhone-fejl. Det vises ikke på et skrivebordssystem, når du forsøger at synkronisere eller sikkerhedskopiere din iPhone. I stedet vises denne fejl på selve iPhone. Det ser ud til at være en iOS-fejl, men det er faktisk et problem med din telefonsvarer.

com.apple.mobilephone fejl 1035

Ret com.apple.mobilephone fejl 1035

Fejlen com.apple.mobilephone fejl 1035 vises i et af to tilfælde; din telefonsvarer er ikke konfigureret, eller din telefonsvarer er blevet nulstillet. Hvis der er sket en ændring i dine netværksindstillinger, der påvirker din telefonsvarer, eller du har skiftet til et andet netværk. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at indstille din telefonsvarer igen. Her er et par ting, du kan prøve ud over at konfigurere voicemail for at løse problemet.

  Er dine smartphone-billeder for mørke eller for lyse? Her er hvorfor

1. Skift flytilstand

Din enhed oplever muligvis forbindelsesproblemer. Den første og enkleste måde at løse dette på er at skifte flytilstand.

Stryg ned fra øverste højre hjørne for at åbne kontrolcenteret.
Tryk på flytilstandsknappen for at slå flytilstand til.
Vent 1-2 minutter.
Tryk på flytilstandsknappen for at slå flytilstand fra.

2. Skift til mobildata

Hvis du er forbundet til et WiFi-netværk, kan du prøve at skifte til mobildata for at se, om problemet forsvinder. Hvis det gør det, forårsager dit WiFi-netværk problemer med at oprette forbindelse til voicemail.

Åbn appen Indstillinger på din iPhone.
Tryk på WiFi, og sluk kontakten.
Tryk på Mobildata.
Slå mobildatakontakten til.

  Hvad var BeOS, og hvorfor elskede folk det?

3. Konfigurer Voicemail

Hvis alt andet fejler, skal du konfigurere din telefonsvarer. Det er en god idé at sikre sig, at dit netværk har voicemail, at det er understøttet på iPhone, og at dit abonnement inkluderer voicemail.

Tænd for WiFi på din iPhone.
Åbn Telefon-appen.
Tryk og hold 1-knappen nede.
Opsætning af voicemail starter (den går igennem som et opkald).
Følg instruktionerne for at konfigurere det.

4. Nulstil netværksindstillinger

Fejlen com.apple.mobilephone fejl 1035 kan simpelthen være et problem med dine netværksindstillinger. Netværksindstillingerne kan nulstilles, og det vil løse eventuelle problemer med det. Nulstilling af netværksindstillingerne vil fjerne alle gemte netværk, som du nogensinde har oprettet forbindelse til, men der er ingen risiko for tab af data.

  Hvor mange sexforbrydere bor i nærheden af ​​dig?

Åbn appen Indstillinger på din iPhone.
Gå til General.
Rul ned og tryk på Overfør eller Nulstil iPhone.
Tryk på Nulstil.
Vælg Nulstil netværksindstillinger i menuen.
Din iPhone genstarter.

Konklusion

Problemer med voicemail er kendt for at forekomme på visse netværk; AT&T er et af disse netværk, men i de fleste tilfælde vil opsætning af voicemail løse problemet. Hvis du ikke vil bruge voicemail, skal du bede din udbyder om at deaktivere den.