Bedste Android VPN’er i 2024 (juli)

Disse er de bedste virtuelle private netværk til at beskytte dit privatliv på din Android-mobilenhed.

Har du virkelig brug for at have en VPN eller virtuelt privat netværk på din Android-telefon eller -tablet? Dine mobile enheder indeholder nogle af dine mest følsomme oplysninger, så det korte svar er: Ja, vi anbefaler det kraftigt, især hvis du nogensinde skulle finde på at bruge offentlig Wi-Fi på en Android-enhed. En VPN kan give dig ro i sindet, så du kan surfe på internettet anonymt og sikkert fra din telefon. Og jeg har gode nyheder til Android-brugere: Det er nu muligt at finde en række VPN’er, der er hurtige, sikre, nemme at bruge og optimeret til mobil.

Med fremkomsten af ​​fjernarbejde har det mobile VPN-marked været boomende. Mere end 480 millioner mobile VPN-apps blev downloadet over hele kloden på kun 12 måneder mellem 2019 og 2020, ifølge en rapport fra analysefirmaet TopVPN. Det er 54 % mere end året før. Og cirka 75 % af disse downloads var via en Android-telefon eller anden Android-enhed.

Mens gratis tjenester tegnede sig for 84 % af alle mobile VPN-downloads, er dit bedste bud at undgå gratis VPN-apps og i stedet gå med en gennemprøvet betalt Android VPN. Det betyder, at du får pengene værd ud af en sikker, fejlfri VPN-app til Android.

Hvad gør VPN til det bedste til Android?

De væsentlige funktioner i enhver Android VPN er hastighed, sikkerhed, antal servere og brugervenlighed – hvor sidstnævnte er den største bekymring for mange brugere. Det er kombinationen af ​​disse funktioner samt et langvarigt ry for kvalitet.

Blandt andre funktioner vil den bedste Android VPN have en kill-switch for at beskytte dig i det usandsynlige tilfælde, at din forbindelse svigter, hvilket sparer dig for farerne ved det usikrede netværk, du måtte bruge. Du bør også være opmærksom på split tunnelling, som adskiller trafikken fra forskellige apps. Dette giver dig mulighed for at dirigere nogle gennem VPN, mens andre tillader at bruge din standardforbindelse.

1. ExpressVPN – Den absolut bedste Android VPN

ExpressVPN er den bedste Android VPN takket være hurtige forbindelseshastigheder, fantastisk sikkerhed og næsten perfekt 24/7 kundesupport. Det er dog ikke kun den mest kraftfulde VPN på Android, men det er også en af ​​de nemmeste at bruge. Med en ren, enkel grænseflade og tonsvis af servere på alle de steder, du kunne ønske dig, er det ingen overraskelse, at vi vurderer den som den bedste Android VPN på markedet.

Når du er på farten, vil du kunne få adgang til ethvert Netflix-bibliotek, du ønsker, såvel som dine iPlayer-, Hulu- og Amazon Prime-konti. Express stopper dog ikke der.

Hvis du vil dykke ned i appens mod for at konfigurere den, som du vil, er der stor kraft under hætten. Ligesom desktop-klienten vil du være i stand til at skifte mellem et udvalg af protokoller, aktivere en kill-switch for at beskytte dig, hvis din forbindelse mislykkes, og endda opdele tunneling, hvis du vil vælge, hvilke apps der skal rutes gennem VPN.

En interessant udvikling fra september 2022 er ExpressVPNs introduktion af sin egen Lightway-protokol. Den er bygget fra bunden og er utrolig let og lover at levere fremragende hastigheder. For de fleste apps er det i øjeblikket i privat beta, men Android-brugere kan tilmelde sig den offentlige beta og få adgang til Lightway før alle andre.

Selvom grænsen på fem enheder ikke er den største, er den nok til at dække alle dine mobile enheder plus din stationære computer og smart-tv for at starte. Og hvis du har problemer med nogen af ​​dem, vil den klasseførende online support og live chat hjælpe dig på få minutter, hvis du skulle få brug for det.

Selvom der ikke er nogen prøveperiode – få VPN’er tilbyder en – er der en industristandard 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du opdager, at det ikke er det rigtige for dig. Men som den allerbedste Android VPN, der er tilgængelig i dag, er det usandsynligt, at det kommer til det.

PRISER

1 ÅR (BEDSTE TILBUD) = $8,32/måned

1 MÅNED = $12,95

KLIK HER FOR AT BESØGE EXPRESSVPN

2. Surfshark – Bedste VPN til Android, spækket med en masse funktioner

SPECIFIKATIONER

Tilgængelig på: Windows, Mac, Android, iOS, Linux

Samtidige forbindelser: Ubegrænset

24/7 support: Ja

Play Butik-bedømmelse: 4,3

Blokeret streamingsider: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu

Penge-tilbage-garanti: 30 dage

GRUNDE TIL AT KØBE

Stor værdi.
Attraktiv og effektiv Android-app.
Store forbindelseshastigheder.
Ubegrænsede forbindelser.

På trods af dens tilpasningsmuligheder og kraftfulde ydeevne som VPN tilbyder Surfsharks app til Android en grænseflade, der er overraskende intuitiv for førstegangsbrugere. Dens design med fire faner skjuler elegant et væld af privatlivsværktøjer og forbindelsesmuligheder og fremhæver en forbindelsesknap med et enkelt klik på appens landingsskærm.

Få hurtigt adgang til en af ​​Surfsharks multihop-forbindelsesmuligheder – en af ​​dens mest lovende funktioner, som springer din forbindelse gennem flere lande for at skjule dit spor – gennem dens hovedskærm til valg af placering uden behov for at rode gennem appens indstillinger. Surfshark får også bonuspoint for at gøre sine kundesupportmuligheder til den dedikerede Android-app let tilgængelige, inklusive dens hjælpebilletfunktion og brugervejledningsbibliotek.

Mens Surfsharks netværk er mindre end nogle andre, gør VPN-tjenesten op for det i funktioner. Lad os starte med den største gevinst, den tilbyder: ubegrænset enhedssupport. Hvis du vil køre hele dit hjem eller kontor på Surfsharks VPN, behøver du ikke bekymre dig om, hvor mange enheder du har på eller tilsluttet. Det tilbyder også anti-malware, annonceblokering og tracker-blokering som en del af sin software.

Surfshark modtog generelt høje karakterer, da dets Chrome- og Firefox-udvidelser blev revideret for privatlivets fred af det tyske sikkerhedsfirma Cure 53 – selvom revisionen blev bestilt af Surfshark. Dens kryptering er standard AES-256-GCM, og den understøtter Perfect Forward Secrecy, hvilket betyder, at den ofte ændrer krypteringsnøgler for at undgå sikkerhedskompromiser.

Virksomheden har et solidt udvalg af app-support, der kører på Mac, Windows, iOS, Android, Fire TV og routere. Yderligere enheder såsom spilkonsoller kan konfigureres til Surfshark via DNS-indstillinger. Jeg kan især godt lide sikkerhedsfunktionen, der giver dig mulighed for at hvidliste visse apps og websteder for automatisk at omgå VPN. For nogle forretningsanvendelser kan dette være yderst vigtigt.

PRISER

2 ÅR (BEDSTE TILBUD) = $2,49/måned

1 MÅNED = $12,95

KLIK HER FOR AT BESØGE SURFSHARKVPN

3. NordVPN – Det største navn er stadig et af de bedste

Hvis du kun har hørt om én VPN før, er det sandsynligvis NordVPN. Med over 10 millioner downloads i Play Butik og fremragende anmeldelser er VPN-titanen et fristende forslag og leverede en fremragende præstation i vores NordVPN-anmeldelse.

Det er tydeligt, at NordVPN har prioriteret sine kunders sikkerhed. Den tilbyder Double VPN og Onion over VPN plus et godt udvalg af protokoller, hvis du ønsker at ændre dem, og du får også Nords CyberSec malware og phishing-beskyttelse. Nord er for nylig blevet certificeret af en anden uafhængig revision til at være virkelig nul-logning, så hvis privatliv er en prioritet, så vil denne VPN være noget for dig.

Appen er kraftfuld, og der er masser af konfiguration tilgængelig, hvis du begiver dig ud i indstillingerne. En ulempe er dog dets lidt akavede design. VPN på Android afspejler desktop-klientens layout og åbner op med en kortbaseret grænseflade. Selvom dette fungerer godt på en større skærm eller tablet, betyder begrænset fast ejendom på en telefon, at det kan være svært at finde den nøjagtige server, du leder efter. Der er en serverliste tilgængelig, men vi vil gerne se den lige fra hånden.

Bortset fra den ene klage er NordVPN en af ​​de bedste VPN’er til Android. Sikre og fuldt udstyret apps, et fantastisk supportnetværk og en bemærkelsesværdig god pris betyder, at det bestemt er en, du skal holde på din radar.

PRISER

2 ÅR (BEDSTE TILBUD) = $3,71/måned

1 MÅNED = $11,95

KLIK HER FOR AT BESØGE NORDVPN

Ofte stillede spørgsmål om Android VPN

Har jeg brug for en Android VPN?

At have en Android VPN på din enhed er et must, især hvis du nogensinde opretter forbindelse til offentlige Wi-Fi-netværk.

Disse netværk er ofte ubeskyttede, og det er muligt for andre personer på det samme netværk at få adgang til din enhed. En Android VPN-kryptering beskytter dig og dine data mod potentielle hackere, og netop for det vil vi sige, at det lille månedlige gebyr er det værd.

En af de største grunde til, at brugere tilmelder sig for at bruge deres VPN til streaming. Hvis du er i udlandet, er det sandsynligt, at du ikke vil kunne få adgang til de programmer, du ser derhjemme, uden en VPN – selvom du har betalt abonnementet.

Dette skyldes, at online-tv-tjenester geo-blokerer deres biblioteker af licensårsager (Netflix og iPlayer, for at nævne et par). Brug af en VPN kan få din enhed til at se ud til at være i et land efter eget valg, og du vil derfor kunne få adgang til de samme medier, som alle andre i det land kan.

VPN’er har udviklet et noget blakket ry på grund af deres forbindelser med hackere, pirater og andre online kriminelle. Det er dog 100 % lovligt at have en VPN på alle dine enheder.

Selvom privatlivets fred, som VPN’er giver, lejlighedsvis kan gavne lyssky karakterer, har opstående borgere ret til at nyde disse friheder til deres egne personlige, juridiske brug også.

Hvad kan Android VPN’er ellers gøre?

Mens du er på din telefon, vil du sandsynligvis ikke gøre fuld brug af din Android VPN – bare forblive sikker online og måske den mærkelige smule af oversøiske Netflix – men heldigvis giver alle på denne liste dig mulighed for at bruge dit abonnement på flere enheder.

Det betyder, at du vil være i stand til at installere din VPN på din pc eller Mac, og ofte også på dit smart-tv, spillekonsol eller router. Der kan du få mest muligt ud af den kraft, VPN’er kan tilbyde.

At forblive sikker ved at bruge en torrent-VPN er en af ​​de største fordele, da P2P-deling er en aktivitet, der udgør en reel risiko for dem, der engagerer sig i det uden beskyttelse.

En anden grund er at undgå begrænsninger på din internettjeneste – især nyttig for studerende, dem i lejeboliger eller dem på arbejde – og betyder, at du kan surfe på nettet uden at nogen blokerer det, du vil se på.

Hvordan konfigurerer du en Android VPN?

Installation af en VPN på Android er lige så let som at installere enhver anden app.

For det første skal du downloade appen fra enten Play Butik eller direkte fra udbyderens websted. Derfra kan du installere appen som normalt, og når appen er åbnet, bliver du bedt om at logge ind på din konto.

Når du har logget ind, vil din enhed bede om din tilladelse til at oprette en VPN-forbindelse. Dette vises uanset hvilken Android VPN du har tilmeldt dig. Når du har givet disse tilladelser, er din VPN sat op og klar til brug.

Alle VPN’er på denne side har fremragende supportnetværk, så hvis du støder på problemer, vil de altid være glade for at hjælpe.

Er en Android VPN sikker?

Hvis du vælger en af ​​de fem Android VPN’er på denne liste (eller endda en hvilken som helst i vores bedste VPN-guide), kan du være sikker på, at de er en velrenommeret, sikker udbyder. Når du går til udbyderens websteder via linkene på denne side, sikrer du, at du er det rigtige sted, eller du kan søge efter dem i Play Butik.

En VPN giver dig dog ikke absolut immunitet – hvis du indtaster detaljer på et falsk websted eller downloader malware, vil din VPN ikke være i stand til at beskytte dig. Du skal stadig være klogere på nettet, men hvis du er smart, vil en VPN booste din beskyttelse til næste niveau og forhindre dine data i at lække, når det ikke er din skyld.

Hvad er en mobil VPN?

Brug en mobilvenlig VPN for at undgå langsommere hastigheder og sikre større databeskyttelse for hele din enhed. Mobile VPN’er har generelt et mindre hukommelsesfodaftryk og kræver mindre processorkraft end desktop-VPN’er, så de kører hurtigere og sparer mere batteri. De tre øverste VPN’er, der er nævnt ovenfor, har alle fremragende, brugervenlige mobilapp-muligheder til deres tjenester.

Hvad er den bedste gratis VPN til Android?

Hvis du ikke har brug for en VPN til noget fancy og blot ønsker at kryptere din trafik, er en gratis VPN en god mulighed at overveje. Her er et par tjenester, der tilbyder en gratis applikation til Android-brugere:

  • ProtonVPN. Tilbyder ubegrænset data og båndbredde med servere i Holland, Japan og USA.
  • AtlasVPN. Har ubegrænset data og båndbredde med servere i Japan, Australien og USA.
  • WindscribeVPN. Tilbyder 10 GB gratis data i 11 forskellige lande.
  • HidemmeVPN. Giver dig 10 GB gratis data i fire regioner i alt.

Husk dog, at der er mange gratis VPN’er, der kan gøre mere skade end gavn. Af denne grund skal du aldrig downloade en tjeneste, der ser lyssky ud.

Faktisk er det bedst at bruge en freemium VPN, der også tilbyder et betalt abonnement. På den måde kan du se, at tjenesten tjener penge på salg i stedet for personlige brugerdata.

Sådan ændres din IP-adresse på Android til et andet land?

Brug et VPN eller virtuelt privat netværk. En VPN-app kan være din bedste og absolut sikreste indsats til at skjule din IP-adresse fra din internetudbyder og overvågningsbureauer. Alt du skal gøre er at tænde for VPN-appen, vælge en landeserver, og du bliver praktisk talt transporteret til en anden placering (by, land eller kontinent). Bare et klik på den bærbare computer væk. At bruge en VPN er som at logge ind på din Gmail- eller Facebook-konto. Klik og du er online. Selvom din internetudbyder ikke kan se dine aktiviteter, når du først er tilsluttet en VPN, er brugen af ​​en VPN i de fleste lande med nogle få sjældne undtagelser fuldstændig tilladt i henhold til enhver internetudbyders servicevilkår. Nem peasy.