De bedste Windows 10 VPN’er til pc i 2024 (juni)

At få en Windows VPN hjælper dig med at beskytte din pc.

En af de store fordele ved at være blandt de flere milliarder globale Windows-brugere er den store mængde software, der er tilgængelig for dig som standard. Og at installere en VPN på din pc er en fantastisk måde at forblive sikrere online og gøre din computer endnu mere nyttig.

De fleste mennesker bruger en Windows VPN, fordi den tilføjer et lag af ekstra sikkerhed – og anonymitet – til din stationære eller bærbare computer. Al din online aktivitet er krypteret, når din VPN er tændt. Men den ‘geo-spoofing’-teknologi, som disse tjenester tilbyder, betyder også, at de er en fantastisk måde at streame mere forskelligartet indhold og komme uden om webrestriktioner, som er pålagt af dit kontor, din skole eller endda din regering.

Nedenfor har vi samlet en liste over de bedste Windows 10 VPN-tjenester. Fortsæt med at læse for at finde ud af de bedste klienter, der skal installeres på din bærbare eller stationære pc og øge dit privatliv.

Sådan vælger du den bedste Windows 10 VPN til pc

Stort set alle VPN på nettet henvender sig til Windows-brugere, hvilket betyder, at du får dit valg af muligheder og funktioner. Plus, du har derfor den luksus at vælge en PC VPN uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Når du vælger en Windows 10 VPN til pc, bør du kigge efter god all-round ydeevne med lidt af hvert – hurtige forbindelseshastigheder, en venlig app, P2P-understøttelse, klart skrevet og ligetil privatlivspolitik og så videre – alle aktiver deles efter vores nummer 1 valg.

Så er der spørgsmålet om prisfastsættelse, da ikke alle tjenester er de penge værd, de beder om. Nogle gange sikrer det at betale en lille smule ekstra en fremragende oplevelse, men andre gange giver en mere overkommelig service stadig den optimale kvalitet. Men vi har gjort alt arbejdet og valgt vores tre foretrukne VPN-muligheder til Windows på tværs af forskellige kategorier. Du vil ikke gå galt med nogen af ​​disse.

Den bedste Windows 10 VPN til pc

1. ExpressVPN – Bedste all-round VPN til pc

SPECIFIKATIONER

Antal servere: 3.000+

Hastighed: Op til 580 Mbps

VPN-lokationer: 160 i 94 lande

Maksimalt antal understøttede enheder: 5

24/7 live chat: Ja

30 dages pengene-tilbage-garanti: Ja

GRUNDE TIL AT KØBE

Blandt de hurtigste VPN’er derude

  Er Steam kompatibel med Windows 10 Creators Update?

Bred enhedsunderstøttelse

30 dages gratis prøveperiode

24/7 supportservice

ExpressVPN forbliver i toppen af ​​bunken, når det kommer til vores overordnede placeringer af nutidens tilgængelige VPN’er. Ligesom det gør på mobil, Mac og andre enheder, imponerer Express virkelig som en Windows 10 VPN – årsagerne er mange.

Fra det øjeblik, du installerer ExpressVPN på din pc, føler du dig i dygtige hænder. Det hele starter med en meget letforståelig grænseflade og en stor, indbydende Tænd/sluk og Vælg placering-knapper. Du vil være oppe og væk på ingen tid overhovedet, selvom du ikke er så computerkyndig.

Men det slutter ikke der. Windows 10-klienten kan prale af en fremragende brugergrænseflade spækket med en masse funktioner, herunder smarte serveranbefalinger, flere VPN-protokoller og kill switch-teknologi. En bekvem bonus er muligheden for at styre VPN’en fra browserudvidelser, og en særlig omtale går til funktionen split tunneling, som er fantastisk til at torrentere eller begrænse VPN-forbindelsen til en enkelt browser.

En lang række funktioner hjælper bestemt, men du vil måske bare vide, om ExpressVPN kan hjælpe dig med at se udenlandsk Netflix og oversøisk sportsdækning. Det enkle svar er: ja. I vores test låste den Netflix op (og lignende som Amazon Prime Video og Disney Plus) hver gang.

Det nytter ikke noget at have en pc-VPN kørende, hvis den bare skal bremse din browsing, streaming, torrenting og spil. Heldigvis var vi med denne udbyder vidne til enestående ydeevne for lokale servere, med meget anstændige resultater for langdistanceforbindelser. Og det skal kun blive bedre, da tjenesten nu giver adgang til sin proprietære Lightway-protokol.

På sikkerhedsfronten leverer ExpressVPN også med hensyn til protokoller og stærk kryptering, mens den uafhængigt reviderede privatlivspolitik klart siger, at der ikke er nogen indsamling eller logning af trafikdata, forbindelses-IP’er eller onlineaktiviteter. Professionel 24/7 kundesupport ydes via live chat eller e-mail for eventuelle problemer, som brugeren måtte støde på.

Kort sagt, ExpressVPN har partiet og er et nemt valg som vores nummer ét VPN til pc’er.

PRISER

1 ÅR (BEDSTE TILBUD) = $8,32/måned

1 MÅNED = $12,95

KLIK HER FOR AT BESØGE EXPRESSVPN

2. NordVPN – Windows-sikkerhed er i fokus for NordVPN

SPECIFIKATIONER

Antal servere: 5.100+

Serverplaceringer: 80+ i 59 lande

Maksimalt antal understøttede enheder: 6

24/7 live chat: Ja

30 dages pengene-tilbage-garanti: Ja

GRUNDE TIL AT KØBE

Dobbelt datakryptering

Meget god præstation

Så mange servere

NordVPN er en grundpille på mange ‘best of’-lister af flere gode grunde. Til at begynde med kan den prale af et servernetværk på over 5.000, tillader syv forbindelser pr. abonnement, har sin no-logging-politik revideret årligt af PricewaterhouseCoopers og har en fantastisk track record med at fjerne blokering af stort set alle streamingtjenester derude.

Når alt er sagt, er den ene faktor, der vil betyde mest for mange PC VPN-brugere, dens stramme sikkerhed. Tjenesten tilbyder et vist antal ‘Double VPN’-servere, som sender dine data gennem to separate VPN-servere, ikke kun én, hvilket gør tingene endnu mere sikre. Windows kill-switchen fungerer også fint.

Og nu er alt dette forstærket yderligere af NordVPNs helt egen NordLynx-protokol, som har slynget NordVPN til en af ​​de allerhurtigste VPN’er, du kan downloade lige nu, og rammer 760-880 Mbps.

  Sådan rettes Black Wallpaper Bug på Windows 7

Windows-klienten er hurtig at konfigurere, og de travle Nord-udviklere har arbejdet på at gøre Windows-klienten endnu nemmere at bruge – den har en kompakt grænseflade, der har alt det væsentlige og lidt til (den er nu tilføjet split tunneling-funktionen som den allerede har på sin Android VPN-app). Selvom vi mener, at det kan beklage sin beslutning om at slippe af med de praktiske gamle ‘Favorit’-serverbogmærker.

Men du kan sikkert se, at vi anstrenger os for at vælge huller her, da sandheden er, at NordVPN er en ganske suveræn all-round Windows 10 VPN. Der er også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, og det bliver ret overkommeligt (bortset fra det månedlige abonnement), og tilbyder adskillige planer, hvor den bedste værdi er det flerårige abonnement.

PRISER

2 ÅR (BEDSTE TILBUD) = $3,71/måned

1 MÅNED = $11,95

KLIK HER FOR AT BESØGE NORDVPN

3. Surfshark – En fremragende pc-VPN til en billig penge

SPECIFIKATIONER

Antal servere: 3.200+

Serverplaceringer: 100+ i 65 lande

Maksimalt antal understøttede enheder: Ubegrænset

24/7 live chat: Ja

30 dages pengene-tilbage-garanti: Ja

GRUNDE TIL AT KØBE

Ubegrænset enheder understøttet
Pålidelige forbindelser
Længere planer er stor værdi
Fantastisk til streaming

Hvis du bekymrer dig om, at VPN’er kan være en smule komplicerede at bruge og forstå, så er Surfshark her for at bringe dig tilbage i din komfortzone. Generelt – men især på Windows 10 – er det en VPN, der får driften af ​​et virtuelt privat netværk til at føles som en anden natur. Det er bare så nemt at bruge.

Det er ligetil at komme i gang, og når du først er inde, elsker vi den måde, hovedgrænsefladen tilpasser sig som en responsiv hjemmeside, når du ændrer størrelsen på vinduer og navigerer i appen. Det holder tingene enkle i sin mindste form, men åbner op for flere og flere funktioner, efterhånden som du udvider den. Hej, vi ved, at dette kan lyde ret lille, men det fortæller dig bare, at du er i hænderne på en udbyder, der virkelig har tænkt over brugeroplevelsen.

Hvis din prioritet mere handler om at få en VPN til streaming, kan Surfshark prale af en lang liste af streamingtjenester, som den vil give dig adgang til (US Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer og Disney Plus blandt dem), hvilket gør din bærbare computer til en alt-fyrende multimediecenter, når du er på farten.

Understøtter alt det er dit valg af OpenVPN-, IKEv2- og WireGuard-sikkerhedsprotokoller, privat DNS, AES-256-kryptering og en klar og ventende kill-switch, hvis din forbindelse falder. Selvom vi gerne vil have sidstnævnte til at være lidt mere klar i sin besked, når din forbindelse falder.

I sidste ende er vi godt klar over, at det er Surfshark-prisen (forudsat at du er glad for at forpligte dig til dens tjenester i et par år), der virkelig skiller sig ud. Og den værdi stiger, når du samtidig tænker på, at et enkelt abonnement vil dække så mange enheder, som du kan håndtere – så tilføj din Mac, mobil, tablet, router, tv-streamingenhed og mange flere til at bruge den på din pc.

  BDReader kan prale af paneldetektion for tegneserieentusiaster [Windows]

PRISER

2 ÅR (BEDSTE TILBUD) = $2,49/måned

1 MÅNED = $12,95

KLIK HER FOR AT BESØGE SURFSHARKVPN

Ofte stillede spørgsmål om Windows 10 VPN

Hvad er den bedste Windows 10 VPN til pc?

Lige nu vurderer vi ExpressVPN som den bedste pc-VPN, du kan få til Windows 10.

Det er en absolut drøm at bruge på stationære og bærbare computere (samt mobiler og stort set alt andet, for den sags skyld) og leverer hurtige, pålidelige serverforbindelser. Det har en dokumenteret track record med at fjerne blokering af Netflix og masser af andre streamingtjenester, samtidig med at den har sikkerhedssmart, der giver dig ro i sindet, at dine onlineaktiviteter altid vil være anonyme, når den er tændt.

Hvad kan jeg gøre med en VPN på min pc?

Selvom VPN’er startede livet som en måde at dele data sikkert på, er de blevet meget mere brede i deres brug. Hvis du for eksempel bruger din Windows 10 bærbare computer som en bærbar multimedieenhed, kan du geo-spoof din pc’s IP-adresse til andre regioner i verden for at sikre, at du ikke går glip af dit yndlingsindhold, når du er i udlandet – eller selv fange film, tv og sport, der vises i andre lande, men ikke dit.

Virtuelle private netværk er også blevet et nøgleværktøj til at låse op for begrænsede websteder på pc’er (bare en af ​​grundene til, at VPN’er i Kina er blevet så populære, hvor folk som Google, Facebook, BBC, CNN og flere er blokeret der).

Der er masser af yderligere VPN-anvendelser, du også kan udforske – du kan opdage mere ved at klikke på linket.

Hvordan konfigurerer jeg en VPN på min pc-computer?

Når du har valgt den ideelle VPN til din pc, er det latterligt nemt at komme i gang. Vi er gået ind i det i nogle detaljer i vores dedikerede guide til, hvordan man konfigurerer en VPN, men enhver – fra uerfarne Windows 10-brugere til absolutte professionelle – kan komme i gang med lethed. Gå til webstedet for din valgte udbyder, og det vil guide dig til downloadsiden til Windows. Når først de er downloadet og installeret, har de fleste VPN-klienter en stor fed ‘Til’-knap, som du bare ikke kan gå glip af, og som vil give dig en lang liste over lande, hvorfra du kan vælge din server.

Hvor sikkert er Windows 10

Microsofts seneste operativsystem, Windows 10, er en væsentlig forbedring med hensyn til sikkerhed og beskyttelse i forhold til tidligere inkarnationer (nogle mennesker hævder endda, at du ikke rigtig har brug for et Windows 10-antivirus længere). Alligevel er der nogle vidt diskuterede, kontroversielle privatlivsspørgsmål vedrørende operativsystemet, og hvad mere er, du kan aldrig være ‘for’ sikker, lad os se det i øjnene.

Kan jeg bruge VPN’er på Windows 11

Der er ingen grund til at tro andet end det faktum, at VPN’er vil fungere lige så godt med Windows 11, som de gjorde på Windows 10. Når det er sagt, skal du være opmærksom på, at al vores VPN-test blev udført på en Windows 10-oplevelse.

Skal jeg bruge en VPN på min pc hele tiden?

Ja, du bør altid have din VPN tændt, men især når du bruger internettet på offentlige netværk. Dette vil hjælpe med at holde dig sikker mod hackere, databrud, lækager og målrettede sælgere. VPN’er krypterer eller skjuler også din webtrafik og holder dine data private fra cyberkriminelle og tredjeparter.