De bedste billige VPN’er i 2024 (maj)

Der er ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten med disse billige VPN’er.

For mange år siden kunne billige VPN-udbydere ofte ikke matche de allerbedste VPN-tjenester på markedet, og de ofrede kraft og funktionalitet for at tilbyde den laveste pris. Tingene er dog gået videre, og selv nogle af de billigste VPN’er er hurtige, sikre og brugervenlige.

Det sværeste er at vælge en god, da der stadig er masser derude, du bør styre uden om. Så du bør helt sikkert gøre dit hjemmearbejde for at se, hvilke af de billige VPN’er, du har udvalgt, der leverer kvalitetshastigheder, har vandtætte privatlivspolitikker, kan få adgang til streamingsider og generelt er nemme at bruge.

Eller, selvfølgelig, kan du tjekke vores rangering af billige VPN’er nedenfor – vi har gjort alt det hårde arbejde i vores omfattende anmeldelser og rundet top tre VPN’er, der tilbyder den mest attraktive kombination af overkommelighed og funktion.

Hvad gør VPN fantastisk og billig?

Takket være VPN-boomet i de seneste år er der nu et stort udvalg af udbydere derude, og det har efterfølgende drevet priserne ned over hele linjen. Uanset pris er det vigtigste at sikre, at din valgte udbyder har fremragende privatlivs- og sikkerhedsfunktioner.

Ud over det er god streamingunderstøttelse til Netflix og andre sider ofte en prioritet, såvel som torrentingsupport og apps til en lang række enheder. Alle de tjenester, vi har angivet nedenfor, afkrydser disse felter, og vi anbefaler dem stærkt til alle, der ønsker at spare deres penge, mens de forbliver private online.

Vores foretrukne billige VPN er Surfshark. Ud over at den er meget overkommelig, har den en god track record med hensyn til at fjerne blokering af indhold, leverer imponerende hastigheder, og dens apps er poleret og premium – i virkeligheden er den bedre end mange tjenester, der er dobbelt så høj som prisen. Vi har dog også samlet et par alternativer, så alt du skal gøre er at blive ved med at rulle og vælge den VPN, der passer dig bedst.

1. ExpressVPN – den bedste VPN-udbyder i dag

SPECIFIKATIONER

Antal servere: 3.000+

Hastighed: Op til 580 Mbps

VPN-lokationer: 160 i 94 lande

Maksimalt antal understøttede enheder: 5

24/7 live chat: Ja

30 dages pengene-tilbage-garanti: Ja

GRUNDE TIL AT KØBE

Blandt de hurtigste VPN’er derude

Bred enhedsunderstøttelse

30 dages gratis prøveperiode

24/7 supportservice

OK, ExpressVPN er ikke helt så billigt som nogle af de andre VPN’er på denne liste, men vi mener, at den pakke, den tilbyder, gør dens lidt højere pris værd. Faktisk fandt vores ExpressVPN-gennemgang, at det var den bedste service, vi nogensinde har testet.

  Kan man stole på ExpressVPN?

Med en bred vifte af serverplaceringer, som alle giver lynende hastigheder, uanset hvor du er.

ExpressVPN apps er også utrolig nemme at bruge, men under overfladen finder du en enorm mængde kraftfulde funktioner. Der er en bred vifte af protokoller, split tunneling, en kill-switch, og VPN’en bruger også ‘Perfect Forward Secrecy’, som bruger en helt ny nøgle hver gang du opretter forbindelse, samt ændrer den hver time, når du er tilsluttet.

Den store nyhed er dog, at ExpressVPN har indgået et samarbejde med premium cloud backup-udbyderen Backblaze for at tilbyde et års gratis backup.

Selv billige VPN’er har brug for stor support, og Express har de bedste i branchen – livechatten fungerer meget godt med svar, der kommer på få sekunder, og uanset hvad dit problem er, vil operatøren være i stand til at hjælpe.

Den eneste ulempe er, at Express er lidt dyrere end andre tjenester, men når du tænker på, hvad du får, mener vi, at det er investeringen værd.

PRISER

1 ÅR (BEDSTE TILBUD) = $8,32/måned

1 MÅNED = $12,95

KLIK HER FOR AT BESØGE EXPRESSVPN

2. Surfshark – Den allerbedste billige VPN på markedet

SPECIFIKATIONER

Tilgængelig på: Windows, Mac, Android, iOS, Linux

Samtidige forbindelser: Ubegrænset

24/7 support: Ja

Play Butik-bedømmelse: 4,3

Blokeret streamingsider: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu

Penge-tilbage-garanti: 30 dage

GRUNDE TIL AT KØBE

Stor værdi.
Attraktiv og effektiv Android-app.
Store forbindelseshastigheder.
Ubegrænsede forbindelser.

Surfshark har skabt sig et rigtigt navn siden starten i 2018, og selvom det er en af ​​de nyere tjenester i branchen, har den BVI-baserede VPN hurtigt cementeret sig selv som en af ​​de allerbedste. Hvad mere er, selvom det er tilgængeligt til en god pris, sparer det ikke på funktionerne – en af ​​de vigtigste er sikkerhed.

Tænd Surfshark, og du er beskyttet af et komplet sæt sikkerhedsfunktioner, inklusive OpenVPN UDP & TCP og IKEv2-protokoller, en privat DNS, dobbelt-hop VPN ved hjælp af en AES-256-kryptering, plus en kill-switch. Oven i det er der også en nul-logningspolitik, så ingen data opbevares om dig nogen steder, og Surfshark er den eneste rigtige VPN med FakeGPS tilgængelig – der er en indbygget GPS-spoofer til at snyde apps og spil.

På trods af den fremragende sikkerhed forbliver oplevelsen hurtig, uanset hvor du er i verden, takket være Surfsharks 3.200+ servere fordelt på mere end 100 lokationer i over 65 lande. Det store udvalg af servere hjælper også med at levere fremragende streamingkraft, der giver adgang til amerikanske Netflix, Hulu, BBC iPlayer og mere.

En af Surfsharks bedste ting er dog dens ubegrænsede samtidige forbindelsespolitik, hvilket betyder, at selvom din husstand har 20, 30 eller endda 50 enheder, du gerne vil beskytte med en VPN, kan du gøre det med Surfshark for mindre end $2,50 pr. måned.

PRISER

2 ÅR (BEDSTE TILBUD) = $2,49/måned

1 MÅNED = $12,95

KLIK HER FOR AT BESØGE SURFSHARK VPN

3. PureVPN – Næsten den billigste VPN på markedet

SPECIFIKATIONER

Antal servere: 2.000+

Hastighed: Op til 580 Mbps

  Hvad skal du gøre, hvis din VPN ikke længere fjerner blokeringen af ​​Netflix (2024)

VPN-lokationer: 140 lande

24/7 live chat: Ja

30 dages pengene-tilbage-garanti: Ja

GRUNDE TIL AT KØBE

Største servernetværk
Kraftige sikkerhedsfunktioner
Meget rimeligt prissat
Veletableret mærke.

PureVPN er ikke ofte med i vores VPN-roundups, fordi selvom det er en pålidelig udbyder, kan den ikke helt matche med hensyn til ydeevne med de største hitters som ExpressVPN, NordVPN og Surfshark.

Men eftersom du leder efter den billigste VPN, tænkte vi, at vi ville vise dig den! PureVPN underbyder stort set alle andre legitime tjenester på markedet og tilbyder uovertruffen værdi.

Selvfølgelig, hvis PureVPN var en mængde vrøvl, ville vi ikke engang foreslå, at du overvejer det, men i praksis er det ganske kapabelt. Du vil være i stand til at fjerne blokeringen af ​​iPlayer uden for Storbritannien, se amerikansk Netflix hvor som helst i verden, og, mest imponerende, har den bestået en uafhængig nul-logningsrevision, hvilket betyder, at den ikke gemmer nogen logfiler over din aktivitet.

Der er et par ulemper – lidt langsommere hastigheder, en dårlig supportside og apps, der ikke er helt så polerede som de allerbedste – men til prisen er PureVPN et utroligt tilbud, og det er værd at teste.

PRISER

2 ÅR (BEDSTE TILBUD) = $1,99/måned

1 MÅNED = $10,95

KLIK HER FOR AT BESØGE PUREVPN

Er en billig VPN det værd?

Hvis du vælger den rigtige, er det bestemt. Mens nogle billige tjenester måske ikke har mange servere, giver dårlige forbindelseshastigheder eller i værste fald lækker følsomme data, giver alle mulighederne på denne liste premium-kvalitet VPN-beskyttelse til en fantastisk pris.

Hvis du virkelig kun kan spare $2,49 om måneden, er Surfshark den absolut bedste billige VPN. Men hvis du kan spare lidt mere, vil vi styre dig mod ExpressVPN. Selvom du måske bruger et par ekstra dollars om måneden, er Express’s funktionalitet klasseledende og er toppen af ​​vores bedste VPN-serviceguide og tilbyder nu et års Backblaze backup helt gratis.

Er billige VPN’er sikre?

Selvom kvaliteten varierer meget på VPN-markedet, er de tre tjenester på denne liste alle pålidelige, sikre VPN’er, som vi rangerer blandt de bedste VPN’er uanset prisen.

Alle har mindst AES-256-kryptering, de fleste har ekstra funktioner til at holde dig og dine data private, og de vil alle også fungere godt som en Netflix VPN.

Kan du få en VPN gratis?

Det er ikke umuligt at få en gratis VPN, men hvis du gør det, vil du ofre meget med hensyn til ydeevne og i nogle tilfælde sikkerhed.

Gratis tjenester skal stadig tjene penge, så hvis brugerne ikke betaler udbyderen direkte med et abonnement, bruger den andre teknikker til at tjene penge. Ofte vil du opdage, at VPN’et kan injicere annoncer på sider, du browser på, og i værste fald kan det meget vel være at sælge dine data.

Mange gratis udbydere tilbyder også betalingsmuligheder, så de gratis versioner er begrænset til at opmuntre dig til at opgradere. Du kan opleve, at dine forbindelseshastigheder er formindsket, og du vil normalt have en datagrænse, som måles i Mb i stedet for Gb.

  De bedste VPN'er til Mac 2024 (maj)

Selvom gratis muligheder er tilgængelige, hvis du søger at streame tv eller bruge en VPN dagligt, er det værd at bruge de 2,49 $ om måneden på Surfshark i stedet for at risikere det – i det mindste ved du, hvor din udbyder tjener sine penge, hvis du betaler for en abonnement.

Hvorfor er VPN’er så dyre?

Faktisk, mens nogle VPN’er kan være ret dyre, er de i det hele taget en af ​​de billigere digitale abonnementstjenester – især hvis du går med en af ​​vores anbefalede billige VPN’er.

Gode ​​VPN’er er dog ikke gratis, fordi de har brug for konstant vedligeholdelse for at sikre, at deres servere kører pålideligt og sikkert, og tekniske teams til at blive ved med at opdatere tjenesten for at sikre, at du stadig kan få adgang til websteder, der aktivt blokerer brugen af ​​VPN’er – tænk Netflix og BBC iPlayer.

Desuden vil ingen af ​​VPN’erne på denne liste vise dig nogen form for reklame, når du bruger den, og du vil også have ubegrænset båndbredde og data at bruge. Derfor er det eneste sted, de tjener deres penge, fra brugerabonnementer, og fra mindre end 2,50 USD om måneden, synes vi, det er en ret rimelig pris at betale for total internetanonymitet og datasikkerhed.

Hvordan vælger man den bedste billige VPN?

At vælge den bedste billige VPN-tjeneste er måske ikke så let, som det lyder. Det er fordi ikke alle billige VPN’er er af høj kvalitet – og du ønsker ikke at få et elendigt værktøj, der vil gøre mere skade end gavn. Så her er hvad du skal kigge efter, når du vælger en billig VPN-udbyder:

  • Pengene-tilbage-garanti. Alle anstændige VPN’er bør tilbyde en pengene-tilbage-garanti, der er gyldig i mindst 30 dage. Det er nok tid til at beslutte, om tjenesten virkelig passer til dine behov.
  • Privatliv. Før du vælger et VPN-værktøj, skal du tjekke dets privatlivsegenskaber. Har den en revideret politik uden logs? Bruger den AES-256-kryptering? Hvilken slags tunneleringsprotokoller implementerer den? Det er en god idé at læse så mange anmeldelser som muligt.
  • Ekstra funktioner. Nogle VPN’er er ret grundlæggende, mens andre har masser af ekstra funktioner at vælge imellem. Tænk over, hvad du præcist har brug for fra værktøjet, og vælg derefter.
  • Langsigtede rabatter. I en verden af ​​VPN’er kan du spare mange penge ved at få en langsigtet abonnementsplan. Så det er en god idé at se alle planer for din foretrukne VPN-udbyder igennem og vælge et længere abonnement.

Hvorfor varierer VPN’er så meget i pris?

Der er mange grunde til, at VPN-tjenester er anderledes prissat. Her er nogle af de mest almindelige:

  • Servere. VPN-prisen kan delvist afhænge af dens servere. For eksempel ejer nogle VPN-udbydere deres egne datacentre, mens andre lejer. Det er også sværere at tage sig af en massiv serverflåde frem for en lille.
  • Kunde support. At have god kundesupport koster penge. Især hvis en VPN tilbyder en 24/7 live chat med hurtige svartider – alle disse agenter skal også tjene til livets ophold!
  • Yderligere funktioner. Normalt vil en grundlæggende VPN med et lille udvalg af funktioner koste mindre end en tjeneste med masser af brugerdefinerede muligheder. Det kræver trods alt penge at udvikle og vedligeholde funktioner som SmartDNS.
  • Markedsføring. Nogle gange kan en VPN koste meget, bare fordi den har lagt mange penge i markedsføring. Det er den samme situation som med ethvert andet produkt.