De bedste VPN-netværk til 2024 (juni)

Er du i tvivl om, hvilken VPN du skal vælge? Jeg tror, ​​jeg kan gøre det lettere for dig. Vores websted er anderledes end de fleste VPN-sider. Jeg prøver at skrive på en måde, der giver dig mulighed for at forstå emnet private netværk. Jeg opretter en VPN-rangering for at hjælpe dig med at vælge den bedste VPN bevidst. Jeg kræver ikke, at du kender fagligt ordforråd og tekniske forkortelser – jeg vil trin for trin forklare, hvad du skal kigge efter, når du vælger en VPN, og hvad du skal undgå.

I vores forskning stresstester vi VPN-udbydere for sikkerhed, hastighed, privatliv og kompatibilitet, så brugerne kan træffe informerede valg.

Men hvilke kan du stole på som din digitale livvagt? I dag præsenterer vi de bedste VPN-tjenester i 2021!

Vi starter med at fremhæve de vigtigste punkter, der gør en god VPN, præsentere vores top VPN-liste.

Hvad er en VPN?

I sin enkleste form fungerer den bedste VPN ved at tunnelere din forbindelse gennem dens egne krypterede servere, som skjuler din aktivitet fra din internetudbyder og alle andre, der måtte se – inklusive regeringen, annoncører og ondsindede hackere. Dette giver dig også mulighed for at få adgang til begrænsede websteder, streame et bredere udvalg af shows og undgå netværksregulering.

For eksempel, hvis Facebook eller YouTube er forbudt på din skole, vil du kunne få adgang til dem via din VPN. Hvis du rejser til UAE eller Kina, kan du bruge en VPN til at få adgang til begrænsede websteder og apps, du bruger dagligt, som Gmail og WhatsApp. Og hvis du er på ferie hvor som helst uden for dit hjemland, kan du bruge den bedste VPN til at få adgang til de Netflix-shows, du elsker, da de muligvis ikke er tilgængelige i udlandet.

Hvad er den bedste VPN?

Konkurrencen om at blive kåret som bedste VPN bliver hårdere for hver dag, men der er stadig en klar vinder, der er hoved og skuldre over resten – ExpressVPN.

Et af ExpressVPNs vigtigste aktiver er, at det er utrolig nemt at bruge på enhver platform – det være sig din telefon, pc eller endda PlayStation. Den kom også øverst i klassen i vores streamingtest, og kom nemt uden om geo-begrænsningerne for Netflix, Hulu og Amazon Prime Video – og fordi den giver så hurtige forbindelser, vil du være i stand til at se i HD eller 4K ligesom sædvanlig.

Du vil også være dækket af en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

1. ExpressVPN – Den bedste VPN til tophastigheder

Antal servere: 3.000+

Hastighed: Op til 580 Mbps

VPN-lokationer: 160 i 94 lande

Maksimalt antal understøttede enheder: 5

24/7 live chat: Ja

30 dages pengene-tilbage-garanti: Ja

Blandt de hurtigste VPN’er derude

Bred enhedsunderstøttelse

30 dages gratis prøveperiode

24/7 supportservice

Som navnet antyder, er ExpressVPN’s en utrolig hastighed. Tjenesten er hurtig nok til spil med lav latency, HD-streaming samt download eller torrent af store filer hurtigt. Dette er gjort muligt primært af ExpressVPNs store netværk af 3.000+ proxyservere placeret i 94 lande verden over. Med så mange netværksknuder kan du altid finde en server, der er geografisk tæt på og rigelig i båndbredde. Hvad mere er, ExpressVPNs standard krypteringsmetode er på forkant, hvilket drastisk reducerer overhead.

Når vi taler om kryptering, så anvender ExpressVPN 256-bit AES-kryptering af militær kvalitet over OpenVPN, industristandarden med god grund. Andre protokoller inkluderer SSTP, PPTP og L2TP/IPSec. OpenVPN er bedst til daglig brug, og blander hastighed og sikkerhed problemfrit; mens SSTP er langsommere, men effektiv til at bryde gennem censur. L2TP/IPSec og PPTP bytter begge en vis sikkerhed for enhedsoptimering, hvilket kan være nyttigt på ældre platforme, eller når kun let kryptering er nødvendig. Uanset dit behov, har ExpressVPN en mulighed, der er skræddersyet til at passe.

Først og fremmest, uanset hvilken enhed du bruger – iPhone, Windows PC, Amazon Fire Stick eller endda en router – ExpressVPN er let at downloade, flot at se på og super nemt at komme i gang. Selvom der er en masse funktioner under overfladen, er den 100 % plug-and-play og perfekt til både VPN-nybegyndere og eksperter.

Den har også alle de ekstra funktioner, du ikke ønsker at være foruden. Det inkluderer en meget pålidelig kill-switch til at afbryde din forbindelse og undgå lækager, hvis VPN’en afbrydes, opdelt tunneling, så du kan dirigere nogle apps gennem VPN’et og hvidliste andre, plus DNS-lækagebeskyttelse, klasseledende kryptering, servere i 94 lande , og en solid nul-logningspolitik.

ExpressVPN supplerer også sine fremragende fortrolighedsoplysninger med fremragende streamingydelse – noget, der er stadig vigtigere på dagens marked. Sammenlignet med alle andre VPN, vi har testet, fjernede ExpressVPN blokeringen af ​​de fleste Netflix-lokationer og leverer også, når du streamer BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, Disney+ og mange flere.

  De bedste billige VPN'er i 2024 (juni)

ExpressVPN tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Så i det usandsynlige tilfælde, at du ikke kan lide tjenesten, kan du kræve fuld refusion.

PRISER

1 ÅR (BEDSTE TILBUD) = $8,32/måned

1 MÅNED = $12,95

KLIK HER FOR AT BESØGE EXPRESSVPN

2. NordVPN – Super hurtigt og meget sikkert

Antal servere: 5.100+

Serverplaceringer: 80+ i 59 lande

Maksimalt antal understøttede enheder: 6

24/7 live chat: Ja

30 dages pengene-tilbage-garanti: Ja

+Fremragende fokus på sikkerhed

+Frisk sikkerhedsrevision i midten af ​​2020

+NordLynx leverer utrolige hastigheder

+ Tonsvis af servere

NordVPN er beregnet til at være en VPN-tjeneste, der kommer først på sikkerhed, men det er så meget mere end det. For at forstå hvorfor, skal du starte med deres servernetværk; NordVPN tårner sig op over resten af ​​branchen med 5.100+ servere i 59 lande, og NordVPN giver dig mulighed for at fange en IP fra hvor som helst i verden eller oprette forbindelse til et hvilket som helst antal nærliggende servere, når der er behov for mere hastighed. Desuden tilbyder NordVPN et unikt udvalg af specialservere.

NordVPN er veloptimeret og udfører et væld af opgaver meget godt. Med en kill-switch, alle de grundlæggende protokoller plus den WireGuard-baserede NordLynx, fremragende kryptering og alvorligt voldsomme forbindelseshastigheder, er det en omfattende pakke.

Selvom vi ikke er store fans af den kortbaserede grænseflade, er Nords apps stabile og pålidelige, og inden for dem har du valget mellem over 5.100 servere i 59 lande. Plus, P2P er understøttet, og kombineret med ekstra privatlivsfunktioner som Double Hop og Onion over VPN, er det et godt valg for dem, der ønsker at forblive anonyme.

Vil du beskytte dig selv mod DDoS-angreb, mens du spiller? Brug derefter Anti-DDoS-serverne. Er du i et restriktivt land, hvor VPN-brug er forbudt? Brug den obfuscerede server til at skjule din VPN-brug. Har du problemer med at få adgang til Netflix? Prøv at bruge en server, der giver dig en statisk IP. Der er endda P2P-servere optimeret til fildeling og streaming ved hjælp af P2P-apps. Med et netværk så kraftfuldt og alsidigt, skiller NordVPN sig umiddelbart ud som en titan i branchen.

NordVPN er en fremragende service, og vi er absolut glade for at kunne anbefale den til vores læsere.

PRISER

2 ÅR (BEDSTE TILBUD) = $3,71/måned

1 MÅNED = $11,95

KLIK HER FOR AT BESØGE NORDVPN

3. PureVPN – hurtig VPN

Antal servere: 2.000+

Hastighed: Op til 580 Mbps

VPN-lokationer: 140 lande

24/7 live chat: Ja

30 dages pengene-tilbage-garanti: Ja

Største servernetværk
Kraftige sikkerhedsfunktioner
Meget rimeligt prissat
Veletableret mærke.

PureVPN er berømt for at have et af de bredeste, mest geografisk spredte servernetværk i VPN-industrien. Over 2000 servere fordeler sig på hele 140 lande verden over, med noder på ualmindelige steder som Kuwait, Belize, Georgia og El Salvador. Hvis du nogensinde har drømt om at have en usbekisk IP-adresse uanset årsagen, er PureVPN udbyderen for dig! På trods af dens størrelse fandt vi, at ydeevnen var yderst pålidelig på tværs af dette netværk, med forbindelseshastigheder, der er mere end rigelige nok til spil, streaming, VoIP, torrenting og mere. Hvad mere er, er der ingen begrænsninger for båndbredde, trafikbegrænsninger eller hastighedsgrænser at tale om, hvilket gør PureVPN fantastisk til daglig brug. Dæk op til 5 enheder med et enkelt abonnement.

PureVPNs skændsel stopper heller ikke der. Som en af ​​de ældste udbydere på markedet har de haft masser af tid til at pakke deres software fuld af ekstraudstyr til cybersikkerhed. Leder du efter appfiltrering, DDoS-beskyttelse, dedikerede IP-adresser, NAT-firewalls, anti-spamfiltrering eller antivirussoftware? PureVPN har samlet dem alle i én strømlinet softwarepakke. Der er endda VPN split tunneling, modforanstaltninger mod ISP drosling og en automatisk kill switch for at runde pakken ud.

Stadig ikke nok? Hvad med 256-bit AES-kryptering over OpenVPN eller L2TP plus en omfattende politik uden logning til at dække dine spor online? Prøv den proprietære Ozon-specialserver, som automatisk anvender URL-filtrering, anti-malware, IDS/IPS, app-blokkere og annoncefiltre til din forbindelse. Hvis du nogensinde støder på problemer med nogen af ​​disse funktioner, er der 24/7 live support tilgængelig for at hjælpe dig med fejlfinding.

Alt i alt, med alle disse ekstramateriale, er det svært at anbefale mere VPN for pengene end PureVPN.

PRISER

2 ÅR (BEDSTE TILBUD) = $1,99/måned

1 MÅNED = $10,95

KLIK HER FOR AT BESØGE PUREVPN

4. Surfshark – Den bedste billige VPN på markedet

Antal servere: 3.200+

Serverplaceringer: 100+ i 65 lande

Maksimalt antal understøttede enheder: Ubegrænset

24/7 live chat: Ja

30 dages pengene-tilbage-garanti: Ja

Ubegrænset enheder understøttet
Pålidelige forbindelser
Længere planer er stor værdi
Fantastisk til streaming

Hvis du leder efter absolut bang-for-buck, bør den britiske Jomfruø-baserede Surfshark helt sikkert være på din radar. Til mindre end halvdelen af ​​prisen for nogle af sine konkurrenter, mens den leverer sammenlignelig ydeevne på mange områder, er det et godt valg for dem, der ønsker at spare deres penge.

Surfsharks apps er enkle og effektive, men tror ikke, de er underpowered. Selvom de ikke helt kan konkurrere med de dygtigste i flokken, har du en kill-switch, over 3.200 servere at vælge imellem, split tunneling og industristandard AES-256-kryptering.

Hvis du har tonsvis af enheder at dække, skiller Surfshark sig også ud. Mens ExpressVPN tilbyder 5 samtidige forbindelser og Nord tilbyder 6, er alle Surfshark-planer absolut ubegrænsede. Det betyder, at uanset om du har 5 eller 105 enheder, du vil installere en VPN på, kan én Surfshark-plan klare det hele.

Desværre er Surfshark dog også blevet ramt af Netflix’ ændringer, og i øjeblikket er det kun i stand til at fjerne blokeringen af ​​amerikanske Netflix – ikke Storbritannien, Canada, Australien eller andre. BBC iPlayer, Disney+ og tonsvis flere streamingsider er dog tilgængelige. Hastighederne er også lidt lavere end konkurrenterne, men medmindre du har en basisforbindelse på over 400 Mbps, vil du ikke mærke nogen forskel.

  De bedste Chrome VPN'er i 2024 (juni)

Samlet set er Surfshark en fremragende budgetmulighed, og når du tænker på dens utroligt lave pris, ser det ud til at små problemer forsvinder!

PRISER

2 ÅR (BEDSTE TILBUD) = $2,49/måned

1 MÅNED = $12,95

KLIK HER FOR AT BESØGE SURFSHARKVPN

Bedste VPN FAQ

Hvordan vælger jeg den bedste VPN-tjeneste?

At vælge den bedste VPN til kan være en vanskelig proces – det er derfor, vi har sammensat denne omfattende guide. For de fleste mennesker vil vi dog anbefale ExpressVPN eller NordVPN som det bedste valg.

Det fungerer fantastisk som en Netflix VPN, en torrenting VPN og endda en Kina VPN, så uanset hvad du har brug for din VPN til at gøre, har den dig dækket – alt imens den holder dig beskyttet med dens bundsolide kryptering.

Hvordan tester du VPN’er?

Når vi tester VPN’er, tjekker vi alle aspekter, der kan give anledning til bekymring. Til at begynde med ser vi på, hvilke personlige detaljer en tjeneste har brug for, og eventuelle væsentlige funktioner som kryptering. Så overvejer vi priser, og om pengene-tilbage-garantier tilbydes, og om det fungerer på andre styresystemer som Mac VPN eller Linux VPN samt på Windows.

Under den fysiske test tester vi hastigheder over en række servere, tjekker for DNS-lækager, tester kill switch-funktionalitet plus alle andre ekstra funktioner og måler forbindelsestid, og hvis apps går ned.

Til sidst gennemgår vi, hvor nemme apps er at bruge, og tester tjenesterne på desktop og mobile enheder.

Er det ulovligt at have en VPN?

Kort svar – nej.

Det er ikke ulovligt at bruge en VPN, og det er helt legitimt at ville beskytte dine data og dine aktiviteter. Det er på ingen måde ulovligt at have VPN på din computer og bruge det regelmæssigt i jagten på vandtæt websikkerhed og placeringsspoofing.

Men at bruge en VPN til at skjule ulovlig aktivitet hæver dig ikke over loven, så download af ophavsretligt beskyttet materiale er stadig ulovligt, selv med en VPN.

Hvad er VPN dos and don’ts?

Den bedste VPN kan få det til at se ud som om du befinder dig et sted, du ikke er. Det er en udbredt praksis at unddrage sig onlinecensur, som man gør i nogle lande, eller at benytte amerikanske streamingtjenester, mens man er i Europa eller Asien. Vi har brugt VPN’er til at læse New Yorks morgenavis i Beijing og se amerikansk tv i London.

Men der er nogle forbehold. En VPN vil give dig mere privatliv, men ikke mere sikkerhed. Hvis du ender på et websted, der rummer malware, kan VPN’en ikke forhindre dig i at blive inficeret.

Hvis du bare vil unddrage dig geografiske begrænsninger på streaming af indhold som Netflix, BBC iPlayer eller Hulu, skal du nødvendigvis have en VPN for at gøre det.

Hvad gør en god VPN?

De mest grundlæggende egenskaber, du bør kigge efter, er hastighed, privatliv og brugervenlighed. Disse kan virke som grundlæggende egenskaber, men i virkeligheden har få udbydere fundet et glad medie.

Forbindelseshastighed er afhængig af at have en bred vifte af velholdte servere. Dette gør det muligt for VPN at give fremragende hastighed og båndbredde til alle, der bruger dens servere.

At have fremragende sikkerhed er et ret grundlæggende krav, men svært at få rigtigt. Hvis du er bekymret over det, så sørg for, at din VPN har en lufttæt privatlivspolitik, og en politik uden logning er endnu bedre. Nogle tjenester som ExpressVPN og NordVPN er også blevet uafhængigt revideret for at bevise deres påstande.

Er gratis VPN’er gode?

Hvad kunne være bedre end løftet om premium-kvalitet VPN’er til en lav pris? Gratis VPN’er, selvfølgelig. Desværre er internettets gyldne regel denne: Hvis et produkt eller en tjeneste hævder at være gratis, er du produktet. Når alt kommer til alt, har såkaldte “gratis” VPN’er stadig regninger, der skal betales, og de vil udtrække værdi fra hver brugertransaktion, selvom de ikke opkræver et månedligt gebyr. Dette kommer normalt i form af at indsamle dine personlige oplysninger og derefter sælge dem til højestbydende. Vores anbefaling er enkel … Undgå gratis VPN’er!

Hvilke VPN-protokoller er der?

Der er flere forskellige VPN-protokoller, som ikke alle bruges af alle de VPN-tjenester, vi har gennemgået. De fleste operativsystemer har indbygget understøttelse af mindst én af disse protokoller, hvilket betyder, at du kan bruge denne protokol – og en villig VPN-tjeneste – uden klientsoftware. De fuldgyldige VPN-tjenester har online instruktioner til, hvordan man gør dette, samt hvordan man opsætter routere til at oprette forbindelse direkte til tjenesterne.

OpenVPN: OpenVPN er meget sikker, open source og meget brugt. De fleste VPN-tjenester understøtter det, men bortset fra Chrome OS og Linux er det få operativsystemer, der gør det. Denne protokol kan bruges i enten TCP (web) eller UDP (streaming) tilstand; sidstnævnte er sløvere, men hurtigere. Du skal bruge enten VPN-tjenestens klientsoftware eller et af de mange gratis alternativer. Uanset hvad, skal du stadig betale for VPN-tjenesten.

L2TP/IPsec (Layer 2 Tunneling Protocol with Internet Protocol Security): L2TP er ikke sikkert i sig selv, så det er generelt parret med IPsec-standarden for sikre netværk. Kombinationen af ​​de to blev engang anset for at være meget sikker, når den blev korrekt implementeret, men nogle VPN-tjenester foreslår, at du bruger OpenVPN i stedet for. L2TP/IPsec har indbygget understøttelse i Windows, OS X/macOS, Android, Chrome OS og iOS. De fleste VPN-tjenester understøtter det.

  Fungerer NordVPN med Netflix? 2024 (juni)

IKEv2 (Internet Key Exchange version 2, generelt med IPsec): Dette er en ny standard, der er meget sikker, når den implementeres korrekt. Det har indbygget understøttelse i Windows, iOS og nyere versioner af OS X/macOS.

SSTP (Secure Socket Tunneling Protocol): SSTP er en Microsoft-protokol med indbygget understøttelse på Windows Vista og nyere versioner. Det menes at være ret sikkert, men kun Microsoft ved det med sikkerhed.

PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol): Denne standard er stort set forældet med mange kendte sikkerhedsfejl, men den er hurtig. Den har indbygget understøttelse indbygget i Windows, Android og ældre versioner af Mac OS X og iOS; Apple droppede support med macOS Sierra og iOS 10. Brug kun PPTP til streaming af indhold, da det ikke beskytter dine data.

WireGuard: Den nyeste af disse protokoller, WireGuard kombinerer angiveligt fremragende sikkerhed med store hastigheder. Den er udviklet fra bunden og bruger langt mindre kode end sine forgængere, hvilket betyder en bedre og enklere brugeroplevelse. Det er dog endnu ikke understøttet af mange VPN-tjenester, men efterhånden som det vinder indpas, begynder flere og flere at implementere det. Nogle, som Mozilla VPN, bruger udelukkende WireGuard.

Hvad er den mest sikre VPN til privatliv?

Hvis du er journalist, advokat eller professionel inden for ethvert andet privatlivsfølsomt område, så glem alt om hastighed og pris, når du vælger en VPN. Fokuser i stedet helt på sikkerhed. Din VPN kan være noget langsommere, men for både VPN’er og præsidentkandidater er hastighed altid afvejningen for privatlivets fred. Undgå gratis VPN’er, browserbaserede VPN’er og enhver VPN med hovedkontor i USA eller andre Five Eyes-lande. Hold øje med kryptering: Din VPN bør tilbyde en protokol kaldet OpenVPN TCP (for sine mobilapps er IKEv2 fint).

Hvad er den bedste VPN til spil?

De fleste VPN’er er valgt ud fra at have en god balance mellem hastighed, sikkerhed og omkostninger. Men hvis du vil have en VPN specifikt til at oprette forbindelse til spilservere i et andet land, er hastighed alt. Gratis VPN’er vil ikke være hurtige nok, men heldigvis vil avanceret sikkerhed ikke være en omkostningsdriver, hvilket giver dig flere muligheder til beskedne priser. Da alle VPN’er reducerer hastigheden – de fleste med det halve eller mere – betyder det at vælge en fra det sæt, der klarede sig bedst i vores hastighedstest. I test lykkedes det Surfshark at vinde vores fartløb, mens det stadig var en af ​​de billigste VPN’er, vi har set. Hvis du er fokuseret på VPN’er til spilkonsoller, så tag et kig på vores bedste VPN’er til Xbox og vores primer om at installere dem.

Hvordan bruger jeg en VPN til Netflix?

Hvis du bor i et land, der censurerer dets medier eller rejser til et land, er geo-begrænset indhold en smerte. Du kan bruge en VPN til at omgå censur eller få adgang til dit hjemlands normale medieindhold til online streamingtjenester som Netflix og Hulu. Vælg en VPN, der lader dig manuelt vælge, hvilket land du vil oprette forbindelse gennem, og som har noget, der hedder obfuscation. Hvis du ønsker at prøve andre VPN’er, skal du vælge en med et stort antal IP-adresser, helst 10.000 eller mere. Når du har din VPN installeret, skal du oprette forbindelse til det land, hvis indhold du ønsker at se, genstarte din browser og gå til streamingsiden. Hvis din VPN fungerer, bør webstedet behandle dig som en indbygger i dit valgte land og vise dig indhold, der er tildelt den målgruppe.

Hvad er begrænsningerne for en VPN?

VPN-tjenester, selvom de er enormt nyttige, beskytter ikke mod enhver trussel. Brug af en VPN kan ikke hjælpe, hvis du uklogt downloader ransomware, eller hvis du bliver narret til at opgive dine data til et phishing-angreb. Vi anbefaler kraftigt, at læsere bruger lokal antivirussoftware, aktiverer to-faktor-godkendelse, hvor det er muligt, og bruger en adgangskodemanager til at oprette og gemme unikke, komplekse adgangskoder for hvert websted og hver tjeneste, du bruger.

Kan du stole på din VPN-tjeneste?

Hvis du bruger en tjeneste til at dirigere al din internettrafik gennem dens servere, skal du kunne stole på den tjeneste. Det er lettere at stole på virksomheder, der har eksisteret længere, simpelthen fordi deres omdømme sandsynligvis er kendt. Problemet er, at VPN-industrien er meget ung, og nogle VPN-virksomheder har spillet beskidt. I dette miljø er det meget svært at finde ud af, hvem man kan stole på.

Som en del af vores research sørger vi også for at finde ud af, hvor virksomheden er baseret og under hvilke juridiske rammer den opererer. Nogle lande har ikke love om dataopbevaring, hvilket gør det nemmere at holde løftet om “Vi fører ingen logfiler.” Det er også nyttigt at vide, under hvilke omstændigheder et VPN-firma vil udlevere oplysninger til retshåndhævelse, og hvilke oplysninger det skal give, hvis det skulle ske.

De bedste VPN-tjenester har en privatlivspolitik, der klart præciserer, hvad tjenesten gør, hvilke oplysninger den indsamler, og hvad den gør for at beskytte disse oplysninger. Nogle virksomheder forklarer, at de indsamler nogle oplysninger, men informerer dig ikke om, hvordan de agter at bruge disse oplysninger. Andre er mere gennemsigtige.

Kan en VPN spore dig online?

Hele pointen med at downloade en VPN i første omgang er at sikre din online anonymitet, men nogle VPN’er gemmer mere af dine data end andre. Selvom vi ikke har gennemgået mange VPN’er, der gemmer brugerdata, gemmer mange VPN’er andre oplysninger om deres brugere, som kan omfatte:

  • Tiden og varigheden, hvor brugeren er tilsluttet VPN
  • Brugerens IP-adresse
  • Mængden af ​​data, som brugeren brugte, mens han var forbundet til VPN
  • Brugerens personlige oplysninger såsom navn, adresse, betalingsoplysninger, e-mail osv.

For det store flertal af VPN’er vil de ikke spore deres brugere online med hensyn til de websteder, de besøger, eller nogen af ​​deres webtrafik eller aktivitet. Vi anbefaler dog at læse VPN’s privatlivspolitik, før du tilmelder dig for at sikre, at de ikke logger webaktivitet. En anden mulighed? Læs vores VPN-indhold, som går i detaljer om hver af VPN’ernes privatlivspolitikker. Vi har læst dem, så du ikke behøver det!