Sådan spiller du Dungeon Defenders på Linux

Dungeon Defenders er et hybrid multiplayer videospil udviklet af Trendy Entertainment. Spillet blev udgivet på Microsoft Windows, Xbox, iOS, Mac OS, Linux osv. Sådan spiller du spillet på Linux.

Få Dungeon Defenders til at arbejde på Linux

Dungeon Defenders er et native Linux-spil, men den native udgivelse af spillet kører dårligt. Så i stedet skal de, der ønsker at spille Dungeon Defenders, bruge Proton.

For at gøre brug af Proton for Dungeon Defenders skal du installere Linux-udgivelsen af ​​Steam. Du kan få Steam-appen til at fungere på Linux via den officielle Linux-udgivelse.

Installer Steam

Installation af Steam på Linux kræver terminalen. For at åbne en terminal skal du trykke på Ctrl + Alt + T på tastaturet. Eller søg efter “Terminal” i appmenuen og start den på den måde.

Ubuntu

Det er meget nemt at installere Steam på Ubuntu, da det er inkluderet i de officielle softwarekilder. For at få det til at fungere skal du indtaste kommandoen apt install nedenfor.

sudo apt install steam

Debian

Hvis du gerne vil bruge Steam på Debian, skal du downloade den officielle DEB-pakke fra Valve. For at downloade pakken skal du bruge følgende wget download-kommando nedenfor.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Når pakkefilen er downloadet til din computer, kan installationen begynde. Brug kommandoen dpkg nedenfor, og installer den seneste udgivelse af Steam.

sudo dpkg -i steam.deb

Efter opsætning af Steam DEB-pakken på din computer, skal du rette eventuelle afhængighedsfejl, der måtte være opstået under installationen.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

Steam er tilgængelig på Arch Linux via “multilib”-softwarelageret. For at få det til at fungere på din computer, skal du først aktivere repoen.

  4 bedste Arch Linux-derivater at prøve

For at aktivere “multilib”-softwarelageret på din computer skal du åbne filen /etc/pacman.conf med din foretrukne teksteditor (som root). Når den er åben, skal du finde “multilib” og fjerne #-symbolet foran det, såvel som linjer nedenunder.

Efter redigering skal du gemme redigeringerne og lukke editoren. Brug derefter kommandoen pacman -Syy til at synkronisere Arch med det officielle software-repos.

sudo pacman -Syy

Til sidst skal du installere Steam-appen.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Steam virker på både Fedora og OpenSUSE ved hjælp af softwarelagre inkluderet i operativsystemet. Steam fungerer dog bedre med Flatpak på disse OS’er, så vi foreslår at bruge Flatpak-udgivelsen i stedet.

  Sådan opsætter du RStudio IDE på Linux

Flatpak

For at få Flatpak til at arbejde på Linux, skal du installere Flatpak runtime og konfigurere Flathub app-butikken. At få Flatpak runtime er relativt nemt. For at gøre det, følg venligst vores guide om emnet.

Efter opsætning af runtime, vil du være i stand til at få Flathub app store til at fungere. Konfigurer Flathub ved at bruge flatpak remote-add kommandoen nedenfor.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo

Til sidst skal du konfigurere Steam-applikationen ved hjælp af flatpak-installationskommandoen nedenfor.

flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Installer Dungeon Defenders på Linux

Med Steam installeret skal du åbne appen på din computer og logge ind med dine brugeroplysninger. Følg derefter trin-for-trin instruktionerne nedenfor for at få Dungeon Defenders til at arbejde på Linux.

Trin 1: Find knappen “Steam” i Steam, og klik på den med musen. Vælg derefter knappen “Indstillinger” i menuen for at åbne Steam-indstillingsområdet.

Find “Steam”-afspilningssektionen inde i Steam-menuen og vælg den. Vælg derefter både boksen “Aktiver Steam Play for understøttede titler” og “Aktiver Steam Play for alle andre titler.”

  De 4 bedste teksteditorer til udviklere på Linux

Trin 2: Når du har valgt afkrydsningsfelterne, skal du finde knappen “Store” inde i Steam og indlæse Steam-butikken. Når du er inde i Steam-butikken, skal du finde søgefeltet.

Efter at have klikket på søgefeltet, skriv “Dungeon Defenders” og tryk på Enter-tasten på tastaturet. Kig derefter søgeresultaterne igennem og find “Dungeon Defenders”.

Trin 3: Klik på “Dungeon Defenders” i Steam-søgeresultaterne. Find derefter knappen “tilføj til kurv” for at tilføje spillet til din Steam-indkøbskurv. Køb derefter spillet ved hjælp af Steam-appen.

Trin 4: Når du har købt Dungeon Defenders, skal du finde knappen “Library” inde i Steam og klikke på den. Find derefter “Dungeon Defenders” på din liste over spil, og højreklik på den.

I højrekliksmenuen skal du vælge “Egenskaber” med musen for at åbne spilegenskaber. Klik derefter på. “Tving brugen af ​​et specifikt Steam Play-kompatibilitetsværktøj.”

Vælg den seneste udgivelse af Proton. Dungeon Defenders kører ikke godt indbygget på Linux, så dette trin er afgørende.

Trin 5: Find den blå “INSTALL”-knap på Dungeon Defenders-spilsiden, og klik på den for at installere spillet på din Linux-pc. Installationen vil tage noget tid.

Når installationen af ​​Dungeon Defenders er færdig, bliver den blå “INSTALL”-knap til en grøn “PLAY”-knap. Vælg denne knap for at starte spillet.