Sådan kontrollerer du en FedEx-kravstatus

FedEx er en af ​​mange virksomheder, som du kan bruge til at sende og modtage næsten alt. Tjenesten er en af ​​de største af sin slags, og den er pålidelig. Når det er sagt, er ingen leveringstjeneste immun over for problemer. Varer kan gå tabt, de sendes muligvis ikke ud, eller de kan blive beskadiget under transporten. For beskadigede eller mistede genstande kan du indgive en klage til FedEx. Klagen vil tage tid at løse, men du kan tjekke den for at se, hvilke fremskridt der er gjort.

FedEx kravstatus

Tjek FedEx-kravstatus

Du kan indgive et krav til FedEx online. Kravet kan indgives for op til 200 genstande ad gangen, og det kan indgives online. Du skal tilføje dokumentation for kravet, og du kan indgive krav for lokale (inden for landets) forsendelser og for internationale forsendelser (til eller uden for landet).

  Hvad er en krypteringsbagdør?

For at indgive et krav skal du;

Et sporingsnummer for forsendelsen
Leveringskvittering eller faktura
Enhver dokumentation, der beviser, at du har købt den vare, du hævder, er gået tabt eller beskadiget

Kravet kan indgives online, det kan indgives ved at udfylde og sende en e-mail til en download-formular. Uanset hvordan du indgiver et krav, kan følgende metode bruges til at kontrollere dets status.

Gør krav på sporingsnummer

Når du indgiver en klage, sender FedEx dig en e-mail for at bekræfte, at klagen er modtaget. Bekræftelsesmailen indeholder en sporingskode/nummer. Dette nummer er vigtigt for at kunne spore kravet. Hvis du har indgivet et krav og ikke har modtaget en bekræftelses-e-mail, skal du indgive det igen eller ringe til FedEx kundeservice for at finde ud af, hvad der er galt (sørg for, at alle dokumenter er blevet leveret sammen med kravet).

  Hvilke gamle komponenter kan du genbruge, når du bygger en ny pc?

Find FedEx-kravstatus

Følg disse trin for at kontrollere status for dit FedEx-krav.

Besøg FedEx hævder hjemmeside.
Log ind med din FedEx-konto.
Gå til fanen Mine krav.
Brug filtrene til at finde dit krav.
Gå til fanen Rapporter for at se rapporter for dine krav.

Konklusion

Du kan se, hvordan dit krav skrider frem, men FedEx giver dig ikke en bestemt tidslinje for, hvornår et krav vil blive løst. For internationale krav kan tiden være meget længere end normalt. FedEx bliver nødt til at gå gennem forskellige kanaler for at afgøre internationale krav. Lokale (inden for landets) krav kan løses hurtigere. Et løst krav betyder ikke nødvendigvis, at FedEx refunderer dig for den beskadigede vare. Hvis den ikke finder fejl i leveringsprocessen, og der ikke er noget, der tyder på, at varen er blevet beskadiget under transporten, vil dit krav ikke nødvendigvis resultere i, at pengene bliver returneret.

  Sådan udtrækkes og ændres ikoner på en Mac