Sådan rettes Apple Watch, der ikke vibrerer for alarmer og meddelelser

Ure er ting, som folk kan lide at sætte på deres håndled og glemme alt om. Apple Watch er ikke anderledes, bortset fra den ekstra funktionalitet, det tilbyder. Det er fantastisk, når det virker, men hvis dit ur ikke vibrerer, når det skal, er det her, hvordan du løser det.

Apple Watch er uden tvivl det mest populære smart-ur på markedet, og med Apple Watch Series 4 har Apple skruet op for en betydelig stigning. Problemet er, at efterhånden som ure bliver stadig smartere, begynder de uvægerligt at lide af de samme slags softwarefejl, som kan ramme enhver anden computer. Apple Watch har set sine egne fejl, og manglende notifikationer, fordi uret ikke vibrerer, er ret stort.

Hvis du opdager, at du mangler alarmer, eller endda normale notifikationer fra apps, er det ikke godt. Her er et par rettelser, der kan hjælpe – forhåbentlig har du gået glip af dit sidste wake-up call.

Forstærk dine vibrationer

Apple Watch har altid tilbudt to forskellige vibrationsniveauer. Der er standardmuligheden og en mere energisk Prominent Haptics. Vi foretrækker meget den mere bemærkelsesværdige version, så vi foreslår, at du prøver det først.

For at starte skal du åbne Indstillinger på dit Apple Watch og rulle ned, indtil du når bunden. Tryk på “Sounds & Haptics”.

Dernæst, under Haptic Strength, skal du slå “Prominent Haptic” til.

Forskellen mellem de to er ret mærkbar, vi tror, ​​du vil være enig. Hvis du bare bliver ved med at undlade at bemærke standardvibrationerne, burde dette løse dit problem.

Genstart dit Apple Watch

Uanset hvor lille og slank den er, er Apple Watch stadig en computer. Det betyder, at det desværre også i dag kan have gavn af en genstart nu og igen. Hvis du befinder dig i en situation, hvor dit ur simpelthen nægter at vibrere, er en genstart et godt fejlfindingstrin at prøve.

For at genstarte dit Apple Watch skal du trykke på sideknappen og holde den nede, indtil du ser skyderen Sluk vises på skærmen.

For at fuldføre processen skal du skyde “Sluk”-skyderen helt til venstre.

Når dit Apple Watch er slukket, skal du tænde det igen ved at trykke på og holde sideknappen nede, indtil Apple-logoet vises. Uanset hvilket problem, der fik dit ur til ikke at vibrere for alarmer, bør forhåbentlig løses.

Kontakt Apple

Hvis ingen af ​​disse trin løser dit problem, kan det være tid til at kontakte Apple enten via din lokale Apple Store eller de mange andre supportkanaler, der er tilgængelige via Apple Support app.