iMessage-funktioner, du skal undgå med dine grønne boble Android-venner

Der er mange fede ting, du kan gøre i iMessage, bortset fra blot at sende tekstbeskeder til dine venner og familie, men for dine landsmænd, der bruger Android, vil du gerne springe disse specifikke iMessage-funktioner over, da de ikke virker på Googles mobile OS.

Huske; nogle iMessage-funktioner fungerer stadig med Android, omend måske ikke så godt, som de ville med andre iPhones. Jeg vil dække begge sider af spektret, så du ved, hvad der præcist virker og ikke virker med Android.

iMessage-funktioner, der ikke virker med Android

Ikke overraskende viser et flertal af iMessage-funktioner enten en slags funky-udseende i den anden ende eller fungerer bare slet ikke med Android.

Apple Pay Cash er en funktion, som du ikke vil være i stand til at bruge sammen med dine Android-venner og -familier, hvilket giver perfekt mening, fordi Apple Pay Cash alligevel kun er iPhone. Du er bedre stillet ved at bruge PayPal, Venmo, Square Cash eller en anden mobilbetalingsplatform.

  Sådan kopieres og indsættes tekst, links og billeder på Android

Nogle iMessage-apps fungerer muligvis ikke perfekt med Android. Dit kilometertal kan variere afhængigt af de iMessage-apps, du ofte bruger, men jeg brugte ETA iMessage-appen til at sende en Android-ven min ETA, og mens den dukkede op med en ren forhåndsvisning på min iPhone, dukkede den bare op som en URL i hans ende. Indrømmet, det fungerer teknisk set stadig, men det er ikke så rent.

Hvad angår Tapbacks – emoji-reaktioner på beskeder – virker de på en måde på Android, men de vises som tekst. Så når du går til “thumbs up”, deres tekstbesked, der sagde “Tak!” det vil bare blive vist som en helt ny tekstbesked om, at du “likede” den, i stedet for at dukke op som et lille tommelfinger op-ikon ved siden af ​​den originale besked.

Det er det samme med iMessage Effects, som at sende tekst eller billeder med Invisible Ink. På Android vises effekten ikke. I stedet vil det tydeligt vise din tekstbesked eller foto med “(Sendt med usynlig blæk)” ud for det. Så hvis du planlægger at sende et nøgenbillede med Invisible Ink til en Android-ven, skal du vide, at det slet ikke vil blive censureret i deres ende.

  Sådan vælger du, hvilke skifter der vises i hurtige indstillinger i Android 7.0

Håndskrevne meddelelser sendes ikke i første omgang. Man skulle tro, at iMessages ville sende dem som et almindeligt billede, men det giver mig altid bare den røde “Ikke leveret” fejlmeddelelse hver gang. Det kan være en fejl, men det ser ud til at andre er stødt på dette problem også, og det er sket i et stykke tid nu.

Og hvad angår lydbeskeder, er den funktion ikke engang tilgængelig i første omgang, når du sender sms’er med en Android-ven. Så for de dovne mennesker derude, bliver du nødt til at skrive alt ud (selvom du stadig kan bruge stemmediktering).

Så hvilke funktioner virker med Android?

Det kan være lidt nedslående at vide, at der er så mange iMessage-funktioner, der ikke virker med Android, især hvis de fleste af dine venner og familie bruger Android. Der er dog stadig nogle iMessage-funktioner, der fungerer på tværs af begge platforme, så du er ikke helt ude af held.

  AirDrop til Android: Sådan bruger du Android Nearby Share

For det første virker Animoji på en måde, når du sender dem til Android-venner. Et stillbillede af en Animoji sendes som et almindeligt billede og dukker fint op; en animeret Animoji sendes også som en video, omend i en ret dårlig kvalitet, desværre.

URL-forhåndsvisninger fungerer også stadig ret godt, når du sender et link fra iPhone til Android. Begge enheder vil generere en flot forhåndsvisning af den webside, du sender.

Og selvfølgelig vil billeder og videoer fint sendes til andre Android-enheder. Selvom videoer ser ret forfærdelige ud på Android.

Desværre er det stort set det. Der er intet for overraskende her, men det viser bestemt, hvor stor fordel der er ved at bruge iMessage fra iPhone til iPhone.