Få animerede vejrbaggrunde på din iPhone med vejrbræt

For blot et par dage siden dækkede vi iDynamic, en Cydia-tweak, der tilføjer iOS 7s dynamiske tapetsamling. Weatherboard minder lidt om den udgivelse, men det overholder et enkelt tema: vejr. Tweaks som WeatherIcon har allerede givet brugerne en smagsprøve på de skønhed, vejrrelaterede animationer kan tilføje til iOS. Med Weatherboard er animationerne dog ikke kun begrænset til et app-ikon, da det tilbyder de animerede baggrunde fra stock Weather-appen som dynamiske baggrunde til dit hjem og låseskærm. Weatherboard indstiller ikke automatisk tapetet efter det aktuelle vejr (måske en funktion til fremtidige udgivelser), så du kan vælge en hvilken som helst fra over 80 tilgængelige animerede baggrunde, hvor hver er tilgængelig i to varianter; en til dagen og en til natten.

Weatherboard fungerer på en meget ukompliceret måde. Menuen, den føjer til aktieindstillinger-appen, leveres med et omfattende sæt instruktioner skrevet under hver mulighed. For at aktivere eller deaktivere tweak, skal du bruge til/fra-knappen øverst i menuen.

Når tweaken er aktiveret, afslører den sit lager af tapeter opdelt i dag- og natvarianter. Brugere kan vælge mellem et svimlende stort udvalg af muligheder – alt fra solrige til snerige og stormfulde forhold, der danner i alt mere end 40 tapeter pr. menu.

Det ville have været perfekt, hvis tweaken var blevet brugt i stock Weather-appen for at ændre tapetet automatisk baseret på de aktuelle vejrforhold. Når det er sagt, sikrer tweakens nuværende måde at håndtere tingene på, at du aldrig sidder fast med en bestemt baggrund for længe.

Weatherboard tilbyder en forhåndsvisning af hvert tapet, før du anvender det. Som med at indstille ethvert billede som tapet, kan du vælge at anvende forskellige baggrunde på hjemme- og låseskærmene. Første gang du anvender et tapet efter at have aktiveret Weatherboard, vises det ikke, før du genopretter din enhed. Mærkeligt nok er muligheden for at genudspringe ikke til stede i tweakens indstillingsmenu.

Weatherboard er en simpel, men fantastisk idé. Vi ville elske at se muligheden for at aktivere automatisk skift af baggrunde baseret på det aktuelle vejr, men selv som det er lige nu, kan vi ikke klage. Du kan få fingrene i Weatherboard til iOS 7 fra BigBoss repo i Cydia-butikken for kun 1,49 $.