Sådan repareres Microsoft Teams bliver ved med at dukke op på skærmen på Windows 10

Microsoft Teams kan minimeres til systembakken, efter det er logget ind. Når du har en ny besked, et opkald, eller du er blevet nævnt af en person, får du en toast-meddelelse, og et badge vil blive tilføjet til Microsoft Teams ikonet i proceslinjen.

Microsoft Teams er ikke påtrængende; hvis du vil køre det i baggrunden, vil det. Du vil blive underrettet om ny aktivitet, men din skærm vil ikke blive overtaget af appen.

Fix Microsoft Teams bliver ved med at dukke op på skærmen

Hvis du bruger Microsoft Teams i baggrunden, eller det er blevet minimeret til systembakken, men det bliver ved med at dukke op tilfældigt, er dette ikke normal adfærd. Appen vises muligvis, hvis der er ny aktivitet, eller uden nogen åbenbar grund.

Deaktiver Microsoft Teams som standard chatværktøj

Microsoft Teams dukker muligvis op, fordi en Microsoft 365-app måske forsøger at bruge den. Normalt er dette Outlook-appen, og dette sker, fordi Microsoft Teams er indstillet som standard chatværktøj til den.

Åbn Microsoft Teams.
Klik på dit profilbillede øverst til højre og vælg Indstillinger i menuen.
Gå til fanen Generelt.
Fjern markeringen i “Registrer teams som chat-appen til Office”.
Luk alle Microsoft 365-apps, og åbn dem igen.
Genstart Microsoft Teams.

Opdater Microsoft Teams

Microsoft Teams opdaterer lydløst, men appen skal genstartes for at installere opdateringen.

Åbn Microsoft Teams.
Klik på dit profilbillede øverst til højre, og vælg Søg efter opdateringer.
Tillad, at appen opdaterer og genstarter Microsoft Teams.

Opdater Outlook på Windows 10

Microsoft Teams arbejder med Outlook og har et dedikeret plug-in til det, hvilket betyder, at problemer med Outlook kan forårsage problemer med Microsoft Teams. Prøv at opdatere Outlook.

Åbn Outlook.
Klik på Filer, og vælg Office-konto i kolonnen til venstre.
Klik på Opdateringsindstillinger, og vælg Opdater nu.
Tillad, at opdateringen downloades og installeres.
Genstart dit system.

Konklusion

Microsoft Teams generer ikke brugerne, når de sættes i baggrunden. Den eneste undtagelse er, når du bliver ringet op. Et lille vindue dukker op i nederste højre hjørne, men det vil ikke overtage skærmen. Den app, der vises på skærmen og i forgrunden, er ikke normal adfærd for den. Hvis alt andet fejler, kan du prøve at afinstallere og geninstallere Microsoft Teams. Den kan afinstalleres som enhver anden app, men hvis den ikke afinstalleres, prøv disse metoder i stedet. Det er nemt at installere det igen.