Sådan opretter du Microsoft Teams mødenotater

Microsoft Teams har et sofistikeret lukket billedtekstsystem, og det er også en transskriptionsfunktion, der virker, hvis du har Microsoft Voice aktiveret for et team. Mellem to funktioner behøver du ikke nødvendigvis manuelt at optage, hvad der bliver sagt i et møde, men en transskription er ikke det samme som noter.

Microsoft Teams mødenotater

Mødenotater er højdepunkter i et møde. Undertekster og transskriptioner er nyttige, især hvis du har brug for at gå tilbage og tjekke, hvad der blev eller ikke blev sagt under et møde, men de kan ikke bruges som stand-in til lange møder. De er et fremragende værktøj til at hjælpe brugere med at skrive bedre, mere nøjagtige noter til et møde, men mødenoter er stadig mere nyttige.

Microsoft Teams har en funktion til mødenotater. Du kan bruge det, når du har planlagt et møde og tilføje en dagsorden eller talepunkter til et møde. Du kan også bruge det, når du er til et møde. Når et afgørende emne diskuteres, eller noget vigtigt besluttes, kan der laves en note direkte i Microsoft Teams. Notatet er herefter tilgængeligt for alle, der deltog i mødet.

Opret Microsoft Teams mødenotater

Følg disse trin for at oprette Microsoft Teams-mødenotater, når et møde er startet.

Deltag i eller start et møde.
Klik på knappen Flere muligheder på den øverste bjælke.
Vælg Mødenotater.

Klik på Tag noter i kolonnen til højre.
Du skifter til hovedvinduet i Microsoft Teams, og fanen Mødenotater for mødekanalen vil blive valgt.
Klik på Tilføj en ny sektion, og begynd at skrive.

Bemærk: Hvis du har aktiveret nye mødeoplevelser, åbnes noterne i hovedvinduet i Microsoft Teams, men hvis du ikke har aktiveret nye mødeoplevelser, åbnes noterne i panelet til højre.

Microsoft Teams mødenotater – Planlagt møde

Følg disse trin for at tilføje noter til et planlagt møde, dvs. et, der ikke er startet endnu.

Åbn Microsoft Teams.
Gå til kalenderen.
Vælg mødet, og klik på ‘Chat med deltagere’.
Begynd at tilføje noter.

Bemærk: Hvis du har planlagt et møde direkte i en kanal, vil du ikke se muligheden ‘Chat med deltagere’.

Konklusion

Mødenotaterne er synlige for alle, og når et møde er afsluttet, bliver de automatisk lagt op som et link til den kanal, mødet var i. Noterne kan tilgås fra fanen Mødenotater. Hvis du har tilbagevendende møder i en kanal, vil noterne alle blive tilføjet til én note. Hvert møde vil have sin egen sektion, men brugerne kan frit tilføje yderligere sektioner, når de har brug for det.