Sådan laver du en hjemmeside fra din telefon

Mange mennesker, der er tilsluttet internettet, har kun en smartphone uden personlig computer. Mens nogle biblioteker og internetcaféer tilbyder gratis pc-adgang, er det nemmere, når du til enhver tid har adgang til de værktøjer, du har brug for. Hvis du ønsker at starte et websted, har de tjenester, vi skal tale om her, fuldt funktionelle mobile webapps, der giver dig mulighed for at bygge, udgive og redigere dit websted fuldstændigt fra din telefon.

Det gode ved at gøre det hele online er, at dit arbejde er gemt med den tjeneste, du bruger, så hvis du har brug for at foretage mere detaljerede ændringer på en offentlig computer, kan du logge ind på din konto og fortsætte med at arbejde.

Indholdsfortegnelse

Kom så far

GoDaddy’s hjemmesidebygger arbejder direkte fra deres hjemmeside. De har mange temaer til rådighed – som du frit kan redigere alle dele af – og har forhåndsvisninger til mobil- og desktopversionerne af webstedet. Forvent ikke fuldstændig tilpasning eller en enestående mobiloplevelse, men det er ret nemt at få dit websted til at se ud, som du vil, med nogle justeringer.

Du kan redigere hvert element for at ændre stilen, tilføje nye sektioner til hver side og konfigurere flere sider med en menulinje øverst.

De har endda en ret basal blogløsning til let opdatering af indhold, som kan lægges på en separat side.

WordPress

WordPress er kongen af ​​online blogs, perfekt til websteder, der har brug for regelmæssigt opdateret indhold, og de har også en mobil editor. Standardtemaet er grundlæggende og rent, men kan tilpasses eller erstattes med et hvilket som helst andet WordPress-tema. Det er nemt at administrere sider, og indlægseditoren er temmelig velegnet til en mobilapp.

Det er også nemt at udgive dit websted; vi havde en grundlæggende blog oprettet og kørt på mindre end ti minutter.

De tilbyder grundlæggende gratis hosting og et gratis .wordpress.com domæne. Den gratis side vil være WordPress-brandet. At betale for en plan fjerner denne branding og giver dig et premium-domæne.

Weebly

Weeblys mobile editor bruger en indbygget app, som du kan downloade fra appen eller Google Play Butik, hvilket betyder, at du kan redigere dit websted, mens du er offline, og derefter offentliggøre ændringerne, når du kommer online igen. De fokuserer på e-handel og er gratis for grundlæggende websteder, men kræver, at du betaler månedligt, hvis du vil sælge produkter på din hjemmeside.

Fotokreditter: Kostenko Maxim/Shutterstock