Juster iPhone LED-blitzlysintensitet fra iOS 7 Control Center

Systemskiftene i kontrolcenteret får måske mest tryk, men genvejene i nederste række har også deres anvendelsesmuligheder. Ud af disse genveje er lommelygteknappen sandsynligvis den mest brugte knap. Der er mange lejligheder, hvor du sandsynligvis får brug for lommelygtefunktionen, der er integreret med iOS 7, selvom LED’en på bagsiden af ​​enheden ikke oprindeligt er designet til at blive brugt til det formål. Til fotografering er det uændrede intensitetsniveau af LED’en fint, men hvis du bruger den som en lommelygte, er det rart at have lidt ekstra kontrol. For et stykke tid siden dækkede vi PhotoTorch, en tweak, der giver brugerne mulighed for at ændre intensiteten af ​​iPhone-kameraets LED. CCFlashLightLevel gør det samme, men denne nye udgivelse fungerer fra iOS 7 Control Center. Med denne tweak kan brugere bruge CC-lommelygteskifteren som en controller for LED’s intensitetsniveau på en meget bekvem måde.

  Sådan planlægger du en Uber-tur-dage på forhånd [iOS]

CCFlashLightLevel kan aktiveres ved at trykke længe på kontrolcentrets lommelygteknap. Hvis du gør det, afsløres en lille skyder overlejret på ikonet. Stryg mod højre for at øge intensiteten af ​​LED-blitzen. Træk i den modsatte retning dæmper lyset ned. For at afvise denne skyder og returnere knappen til sin sædvanlige form, skal du blot fjerne fingeren fra skærmen og vente et par sekunder.

Selvom CCFlashLightLevel kan se ud til at være en meget forenklet tweak ved første øjekast, har den stadig nogle ret pæne tilpasningsmuligheder at tilbyde. Tweak tilføjer en egen menu til aktieindstillinger-appen, hvorfra det er muligt at ændre nogle grundlæggende indstillinger relateret til niveaujusteringsskyderen. Du kan angive, hvor længe du skal holde lommelygtegenvejen nede, før skyderen vises.

  Sådan rettes manglende "Tilføj personer"-knap i iOS 10 Notes-appen

Der er også to muligheder mere; den ene omhandler skyderens fade-timeout og den anden giver dig mulighed for at indstille standard intensitetsniveauet for LED’en. Aktiver indstillingen ‘Remember Slider Value’, hvis du ønsker, at lommelygten skal vende tilbage til det sidst brugte intensitetsniveau, når den tændes. For at hjælpe brugerne med at forstå alle disse muligheder kommer CCFlashLightLevel-menuen med et omfattende sæt instruktioner.

CCFlashLightLevel er en gratis tweak. Giv det en chance på din iOS 7-enhed ved at gå til BigBoss-reposen i Cydia-butikken.