Del filer, mapper og skærmbilleder med et klik

Fildeling! Der er bogstaveligt talt snesevis af nystartede virksomheder og store teknologivirksomheder, der arbejder på at lave den ultimative fildelingsløsning. Dropbox, OneDrive, Google Drive, iCloud, Box, Amazon Drive – bare for at nævne nogle af de populære. Hvad gør Jumpshare anderledes? Tidligere diskuterede vi deres webbaserede løsning til upload, deling og visning af filer. Upload og hurtig deling er ikke helt et chokerende, men det er deres online visningskomponent, hvor tingene bliver virkelig anderledes – Jumpshare giver dig mulighed for at se langt over 200 filformater direkte i din browser! Nu har de lanceret en Windows-app, med det formål at forbedre upload- og deling af arbejdsgange. Fungerer det godt? Find ud af det efter springet.

Ansvarsfraskrivelse: I en ånd af fuld åbenhed vil vi gerne informere vores læsere om, at Jumpshare og wdzwdz deler en fælles grundlægger, Ghaus Iftikhar. Vi har skrevet en ærlig, upartisk anmeldelse af tjenestens funktioner.

Funktionelt set fungerer Jumpshare til Windows nøjagtigt som dets fremragende Mac OS X-modstykke.

Du kan trække og slippe enhver fil – eller enhver mappe – for øjeblikkeligt at uploade til din Jumpshare-konto. Det direkte link til filen kopieres automatisk til systemets udklipsholder, mens filen uploades. På denne måde kan du dele linket med den pågældende part uden at vente på, at uploaden er fuldført. Der er også andre vigtige delingsmuligheder tilgængelige. Filer kan deles med få klik via e-mail, Facebook og Twitter.

Jeg finder dog dens øjeblikkelige skærmbillededelingsfunktionalitet meget mere nyttig. At tage skærmbilleder er en fast del af min daglige arbejdsgang – især når jeg designer eller udvikler noget – så at kunne dele det i væsentligt færre trin er en yderst attraktiv funktion. Tag et standard skærmbillede (eller en specifik beskæring ved hjælp af SHIFT + PRTSC), og det vil automatisk blive uploadet online – linket kopieres til udklipsholder og det hele! Alene dette er entréprisen værd, eller mangel på samme: Jumpshare til Windows er gratis.

Hvorfor skal du dog bruge Jumpshare til Windows? Hvorfor ikke alternativer som FluffyApp eller Droplr?

Af den simple grund, at det gør det nemt at se filer! Med over 200 større og mindre filformater, der kan ses online, vil dine modtagere sandsynligvis aldrig gå igennem forhindringen med at installere software til at se det på deres egen maskine eller aflytte dig til at gøre det for dem. Jeg kunne også godt lide dens evne til at vise mig antallet af gange, min delte fil er blevet set online.

Jumpshare til Windows er kommet godt fra start med version 1.0. Jeg har et stort problem med det: det bruger konstant 2% CPU, mens det kører i baggrunden. Til sammenligning tager tungere programmer som (simple) Chrome-faner, iTunes, Dropbox mindre end 1 %.

Download Jumpshare til Windows

Sørg for at fortælle os, hvad du synes om Jumpshare ved at efterlade en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.