Download Google Now Launcher APK til enhver Android-enhed

Der er kun så mange gange, vi kan introducere Android med en eller anden variation af sætningen “kan tilpasses uendeligt”. Vi har diskuteret løfteraketter som Dodol, Buzz, Smart Launcher og så mange andre ihjel allerede. Disse tredjepartstilpasninger har dog aldrig været i stand til at hjælpe med at lindre den følelse af fremmedgørelse. De kan være fremragende, men de føles ikke rigtige; selv den nyligt anmeldte Aviate er ingen undtagelse – den er genial, men fremmed jord. Indtil nu, altså. Google besluttede, at dens lager Android launcher skulle være tilgængelig til download og frigav den til Play Butik under etiketten Google Now Launcher.

  Spor tv-udsendelser, som du overvældende ser, eller som er i luften [Android]

Starteren er officielt eksklusiv for Nexus- og Google Play Edition-enheder på nuværende tidspunkt, men du kan selvfølgelig downloade APK’en (et link til sidst) for at installere den på andre enheder.

Google Now Launcher er parallelt med standard KitKat Launcher, der følger med Nexus 5. Hvis du har brugt standard KitKat launcher på en ældre enhed, vil du straks bemærke, at Google Now nu er et swipe væk, til venstre på startskærmen . Du vil også bemærke, at fanerne ‘Apps’ og ‘Widgets’ øverst i appskuffen er blevet fjernet, hvilket giver plads til større ikoner i appskuffen. Widgets tilføjes, som de var før ICS-æraen, ved at holde nede over en tom plads på startskærmen. Nedenfor er en sammenligning af de gamle og nye app-skuffer.

  Kan du bruge AirDrop på en Windows-pc eller Android-telefon?

Ud over at tilføje widgets giver et langt tryk på et hvilket som helst tomt område på startskærmen dig også mulighed for at ændre tapetet, justere launcherens indstillinger og omarrangere flere skærme. Først har du en enkelt startskærm; Hvis du trækker appikoner eller widgets til højre, oprettes der yderligere skærmbilleder.

Redaktørens note: Et skridt i den rigtige retning for Google. Hvis du ejer en Nexus 5-enhed, skulle appen blive vist som “Installeret” på Google Play, hvilket vi gætter på betyder, at eventuelle mindre UI-ændringer af startprogrammet fra Google ikke kræver en systemopdatering fra nu af. Som med andre Google-apps skal du bare opdatere fra Play Butik. Desværre er appen kun tilgængelig for Nexus- og Google Play Edition-enheder indtil videre. Vi har inkluderet et APK-spejl (med tilladelse fra XDA-udviklere) til dem af jer, der gerne vil prøve det på andre enheder, men husk, at du ikke får direkte opdateringer. Hvis du aldrig har sideindlæst en APK før, skal du slå “Ukendte kilder” til fra Indstillinger > Sikkerhed, derefter overføre APK’en til din enheds lager og åbne den ved hjælp af en hvilken som helst filhåndtering (såsom ES File Explorer).

  Sådan tilbagekalder du automatisk tilladelser til ubrugte Android-apps

Installer Google Now Laucher fra Play Butik

Download Google Now Launcher APK fra Dev-Host