Hvordan man laver stenklodser i Minecraft

Minecraft er en åben verden, hvor du kan bygge, hvad du vil. Meget af det er fantasi, men du har masser af forskellige bloktyper til din rådighed til at bygge et slot, en vindmølle, et fort, boliger, byer osv. Blokke, og ved at bruge en række af dem, tilføjer detaljer, og det får dig til at bygge se mere realistisk ud.

sten mursten minecraft

Stensten i Minecraft

Sten er en af ​​de mest almindeligt fundne blokke i Minecraft. Når man udvinder med en hakke, får man brosten. Du kan lugte brosten for at få sten, eller du kan lade lava flyde oven på vandet for at lave blokke af det, selvom det er utroligt svært at placere dem. Hvis du har en hakke med Silk Touch fortryllelsen, kan du bruge den til at mine sten direkte. Der er en anden blok, der er skabt ved hjælp af sten kaldet stenmursten.

  Sådan dubleres en side i Microsoft Word

Stenklodser i Minecraft forekommer i strukturer i spillet, og de kan laves. Hvis du vil udvinde en stenmursten, kan du bruge en hakke. Det siger sig selv, at det er langt nemmere at lave stenmursten selv.

Lav stenklodser i Minecraft

For at lave stenmursten skal du bruge;

Et håndværksbord
Sten (4 blokke af sten giver 4 sten mursten)

For at få sten;

Saml brosten ved at bryde sten, som du finder under jorden.
Saml kul, mens du miner efter brosten.
Åbn ovnen.
Placer brosten i smeltecellen.
Placer kullet i brændselscellen (du kan bruge ethvert brændstof efter eget valg).
Saml stenen.

  Hvad er DNS-cache, og hvordan man opdaterer det

At lave sten mursten;

Åbn håndværksbordet.
Placer 4 blokke sten i et 4×4 gitter.
Saml stenstenene.

Brug

Du kan bruge stenmursten til at bygge din base. De er stærke, men de har en meget uheldig ulempe; de kan blive inficeret af sølvfisk. Stenmursten og sten har samme sprængstyrke, så stenmursten bruges mest til æstetikken. Hvis du bygger et slot, er det en god blok at bruge, men sørg for, at dine blokke ikke er angrebet. Lav altid dine egne i stedet for at udvinde dem fra højborge, hvor sølvfisk har tendens til at gemme sig og angribe blokke.

  Sådan aktiveres Picture-in-Picture på Chrome

Konklusion

Stensten findes i et par forskellige variationer; skåret/revnet, og mos dækket eller mosbevokset. Igen er de æstetiske variabler af stenen mursten. Knækkede mursten er det sted, hvor sølvfisk oftest gemmer sig, og de er ikke en let pøbel at bekæmpe. Medmindre du laver det selv, undgå også de revnede mursten. Antallet af stenblokke, der bruges til at lave stenklodser, er lig med antallet af stenklodser, du får, men at få sten ved at smelte brosten er, hvor du ender med at bruge ekstra ressourcer i spillet.