Sådan repareres Mail Delivery Subsystem: Din besked blev ikke leveret

E-mails er blevet almindelige og er standardmetoden til formel kommunikation. Chat messengers er gode til afslappede samtaler, men når noget skal være skriftligt, skrives det på skrift i form af en e-mail, der kan sendes, CC’d og BCC’d til alle involverede. Nogle af de mest populære e-mail-tjenester er gratis; Google og Microsoft tilbyder begge gratis konti såvel som betalte virksomhedskonti. At sende eller modtage en e-mail kræver lidt mere end en browser og at vide, hvordan man skriver og sender en.

postleveringsundersystem

E-mails fra undersystemet til levering af post

E-mail er automatiseret på mange måder; brugere konfigurerer Ikke til stede-meddelelser, når de er væk og ikke behandler e-mails, signaturer, regler for sortering af e-mails, videresendelse af adresser og opret blokeringslister for at holde uønskede meddelelser ude af deres indbakke.

E-mails fra Mail Delivery Subsystem er automatiske e-mails, der sendes, når en besked afvises. En afvist besked er en besked, der blev sendt, men ikke leveret. En beskedafsendelsesfejl sker normalt inden for få minutter efter afsendelse af beskeden. I nogle tilfælde, afhængigt af den e-mailadresse, du har sendt beskeden til, kan leveringsfejlen tage et par timer at nå frem.

Fix Mail Delivery Subsystem: Din besked blev ikke leveret

Hvis du modtager en e-mail fra Mail Delivery Subsystem, blev en e-mail, du sendte, ikke leveret. Dette sker normalt kun med en enkelt e-mail. For at løse dette skal du først bestemme, hvilken e-mail meddelelsen returnerede fra. For at finde ud af det, skal du åbne e-mailen fra Mail Delivery Subsystem. Det vil fortælle dig, hvilken e-mail beskeden er sendt fra. E-mailen kan også fortælle dig, hvorfor beskeden afviste.

En e-mail kan hoppe af følgende årsager, og disse problemer kræver næsten alle, at ejeren af ​​e-mailen løser problemet.

Indbakken er fuld

E-mail-indbakker ser ud til at være uendelige, og det kan virke sandt, hvis din indbakke er 10 GB eller 15 GB i størrelse, men det er stadig en begrænset mængde lagerplads. Når lagerpladsen løber tør, vil e-mail-kontoen ikke være i stand til at modtage flere beskeder, før der er frigivet plads.

Hvis dine e-mails til en bestemt konto bliver ved med at hoppe, kan det pege på, at modtagerens indbakke er fuld. Bed dem om at rydde op og frigøre noget plads til nye beskeder.

E-mail er inaktiv/suspenderet

E-mail-konti kan slettes. Brugere kan manuelt slette deres e-mails. E-mail-konti kan suspenderes, hvis de viser sig at overtræde servicevilkårene for det domæne, de er på. Hvis e-mailen er en virksomheds-e-mail, kan kontoen suspenderes, hvis abonnementet udløber.

Denne form for problem manifesterer sig normalt i form af en e-mail ikke fundet-meddelelse, der ledsager postleveringsundersystemet: Din besked blev ikke leveret e-mail. Igen bliver du nødt til at kontakte modtageren gennem en anden kommunikationsmåde (eller en anden e-mail) og bede dem om at ordne det.

Forkert e-mail

Hvis du sender en e-mail til en konto, der ikke eksisterer, dvs. du har indtastet en forkert e-mailadresse, vil meddelelsen afvise. Ligesom at sende et brev til en adresse, der ikke er ægte, vil leveringen af ​​beskeder mislykkes. Tjek og sørg for, at du bruger den rigtige e-mail. Du har muligvis det forkerte domæne, eller der kan være en tastefejl i den adresse, du har indtastet.

Konklusion

Mail Delivery Subsystem fortæller dig, at din besked ikke blev leveret. Det kan, eller måske ikke, fortælle dig, hvorfor leveringen mislykkedes. Meddelelsen kan også være ledsaget af en fejlkode, eller den kan indeholde et svar fra den server, e-mailen blev sendt til. Du kan slå serversvaret op for at se, hvorfor meddelelsesleveringen mislykkedes.