Hvor mange mennesker kan bruge Netflix på én gang?


Som du sikkert godt ved, er Netflix en af ​​de mest populære streamingtjenester, hvor du kan se en række tv-serier og film via din Wi-Fi eller internetforbindelse. Showene og filmene er opdelt i forskellige genrer, herunder komedie, børn og familie, krimi og dokumentarfilm, for at gøre dit valg lettere. Titlerne ændrer sig løbende; nogle vil blive tilføjet og andre fjernet, afhængigt af deres popularitet og placering. Netflix startede med at tilbyde udlejning via post og dvd-salg og udviklede sig til en fuld streamingtjeneste. Netflix er også distributør og producent, hvilket betyder, at de leverer en række originale shows og film, som kun kan findes på streamingtjenesten.

Med en platform så populær, undrer du dig måske hvor mange mennesker kan bruge Netflix på én gang? Vi besvarer dette spørgsmål og andre i artiklen nedenfor.

Netflix-abonnenter

Hvis du overvejer at tilmelde dig et Netflix-abonnement, vil du måske gerne vide, om du kan dele din konto med venner og familie, og om alle vil have mulighed for at se den, når de vil. Du kan se Netflix på en række enheder, herunder telefoner, tablets og endda på din spillekonsol.

  Sådan installeres og bruger du Microsoft Teams iPad-appen

For at besvare dette spørgsmål: antallet af personer, der kan bruge Netflix på én gang, afhænger af abonnementet. Lad os komme ind på detaljerne for abonnementerne nedenfor.

Abonnementsmuligheder

Sørg for at vælge en passende plan, hvis du deler din Netflix-konto med andre. Grundplanen giver kun brugeren mulighed for at streame deres yndlingsfilm eller tv-program på én skærm ad gangen, og det koster 8,99 $ om måneden. Hvis du ønsker at have to skærme, der deler Netflix samtidigt, koster dette 12,99 USD om måneden, og 15,99 USD om måneden vil tillade, at det kan deles på fire skærme samtidigt. Hvis du har en stor familie, der kan lide at se Netflix, er det nok bedst at vælge premium-planen, som er på fire skærme. De andre er ideelle til en eller to personer i familien.

  Sådan annullerer du dit Stadia Pro-abonnement

Deling af adgangskoder

Det er ikke meningen, at du skal dele adgangskoder med nogen uden for din husstand. Mange abonnenter deler det dog med familie og venner, da det giver dem mulighed for at se Netflix uden at betale noget. Netflix gør ikke noget ved adgangskodedeling, da det ikke er et stort problem med hensyn til indtægter – dette er et firma, der har tjent omkring seks milliarder dollars! Hvis du modtager en besked om, at din Netflix er i brug på en anden enhed, for mange mennesker bruger din konto lige nu, eller din Netflix-konto er i brug på for mange enheder, og du ikke har delt din adgangskode, skal du kontakte Netflix med det samme.

  Sådan kombineres bevægelsesstier i Microsoft PowerPoint

Indhold i forskellige lande

Hvis du rejser til et andet land og undrer dig over, hvorfor indholdet er anderledes end det, du får hjem, skyldes det, at indholdet varierer afhængigt af, hvor du er. En film eller et tv-program, der er populært i USA, er måske ikke så tiltalende i et andet land, og selvom mange forbliver de samme, vil du finde nogle uregelmæssigheder. Nogle er uafhængige film, der kun ville være populære i det specifikke land. Netflix indgår forskellige aftaler afhængigt af landet, og streaming skal være rentabelt for dem.

Hvor finder man Netflix?

De fleste smart-tv’er har allerede Netflix-appen let tilgængelig. Hvis du ser Netflix på din bærbare computer, kan du besøge dit websted og logge ind. Alternativt kan du downloade appen til din mobiltelefon og se den på denne enhed. Du behøver ikke at downloade nogen film eller tv-serier for at se titler. De streames, hvilket betyder, at du kan se dem i ro og mag.