Sådan installeres og bruger du Microsoft Teams iPad-appen

Microsoft Teams har en webgrænseflade, der er næsten lige så god som dens desktop-apps. Den har også dedikerede apps til iOS og Android. Mellem webgrænsefladen, der er tilgængelig fra enhver moderne webbrowser, desktop-apps til Windows 10 og macOS og iPhone- og Android-apps, er de fleste platforme dækket.

Du kan nemt bruge Microsoft Teams fra dit skrivebord eller din telefon, men dette udelader stadig en anden lille, men vigtig platform; tabletter.

Microsoft Teams iPad-app

iPad’en kører ikke længere iOS. I stedet kører den en variant af iOS kaldet iPadOS, som adskiller sig fra iOS på små, men vigtige måder. Den gode nyhed er, at mens iPadOS og iOS begge er forskellige, har Microsoft udviklet en dedikeret iPad-app til Microsoft Teams.

  Musikbobler styrer Google Musik med en allestedsnærværende flydende knap

Installer Microsoft Teams iPad-appen

Microsoft Teams iPad-appen er gratis ligesom alle de andre apps. De funktioner, du ser, vil være underlagt den Microsoft Teams-licens, du har købt, eller hvis du bruger Microsoft Teams gratis. Det kommer ikke til at koste noget at installere appen.

Besøg App Store på iPad.
Indtast Microsoft Teams i søgefeltet.
Tryk på Hent ved siden af ​​appen udviklet af Microsoft.
Autentificer med din Apple ID-adgangskode, Face ID eller Touch ID.
Microsoft Teams vil blive installeret.
Log ind med din e-mail og adgangskode.

Direkte link til app

Microsoft Teams er ikke begrænset til visse lande, og det bør dog dukke op i søgning, hvis det ikke gør det, besøg dette link i en browser installeret på din iPad. Accepter meddelelsen om at åbne App Store-appen, og følg trin 3-5 i det foregående afsnit.

  Hvor kan du se finder, hvor du lovligt kan se film og tv-serier [Web]

Brug Microsoft Teams iPad-app

Microsoft Teams iPad-appen følger samme designregel som iOS-appen, men da den er på en meget større skærm, ser den helt anderledes ud.

Du kan få adgang til chats, teams og andre Microsoft Teams-apps fra bjælken nederst.
Vælg en chat, et team eller en app, og du kan navigere i dens indstillinger/muligheder fra kolonnen til venstre.
For at få adgang til indstillinger skal du trykke på dit profilbillede øverst til venstre og vælge Indstillinger fra navigationsskuffen.
Microsoft Teams iPad-appen understøtter Dark Mode på iPadOS.
For at starte et møde skal du vælge Teams fra bjælken nederst, vælge et team og derefter en kanal. Tryk på kameraikonet øverst til højre på kanalen.
For at få adgang til faner i en kanal skal du trykke på Mere øverst til højre.
Du kan tilføje flere konti til Microsoft Teams iPad-appen.

  Sådan gendanner du Google Instant Search-tastaturgenveje

Konklusion

Microsoft Teams iPad-appen er fire år gammel. Den har alle de funktioner, du finder på iPhone-appen. Den er stabil, opdateres regelmæssigt og får nye funktioner i henhold til den køreplan, som Microsoft har sat for Teams.