Hvor kan man se én dag ad gangen sæson 4 (fuld vejledning)

One Day at a Time er en populær amerikansk sitcom, der er baseret på serien fra 1975, der havde samme navn. Den originale serie blev sendt i 1975 og kørte 9 år indtil 1984, mens den moderne genstart er blevet udgivet i 2017.

En af den originale sitcoms udøvende producenter henvendte sig til Sony Pictures Television gennem sit firma, Act III Productions, og slog ideen om at lave sitcomen om med en latinamerikansk familie som seriens hovedpersoner.

Den genskabte version af One Day at a Time havde premiere på Netflix den 6. januar 2017 og havde et godt løb i tre sæsoner på den populære streamingplatform, indtil den blev afskaffet, ligesom mange andre store tv-shows.

Aflyst af Netflix, genoplivet af Pop

Netflix annoncerede aflysningen af ​​serien den 14. marts 2019, men et par måneder senere, den 27. juni, var Pop bæreren af ​​gode nyheder for seriens fans: showet ville blive genoplivet. Faktisk var One Day at a Time det første tv-program, der blev genoplivet på et tv-netværk.

Som et resultat fik en fjerde sæson premiere næsten et år senere, den 24. marts 2020, på Pop. Men på grund af COVID-19-pandemien var marts 2020 også tidspunktet, hvor produktionen til One Day at a Time stoppede helt.

I november 2020 meddelte Pop, at de annullerede serien endnu en gang efter den fjerde sæson, og selvom Sony Pictures TV havde planer om at shoppe serien, blev sitcomens løb permanent afsluttet i december 2020.

Så hvor efterlader det os? Hvis du var fan af One Day at a Time, er du sandsynligvis ikke tilfreds med denne følelsesmæssige rutsjebanetur, der har været sitcomens udvikling: aflyst, så ikke aflyst, så udskudt, så aflyst igen.

Hvor kan man se One Day at a Time sæson 4

Sæson 1-3:

Hvis du ikke har set den indtil videre, kan du stadig se One Day at a Time på Netflix, men kun dens tre første sæsoner. Selvom Netflix aflyste showet, opbevarer det stadig de første tre sæsoner af showet før aflysningen i sit bibliotek. For nu.

Derfor er det eneste, du skal gøre, at oprette en Netflix-konto (hvis du ikke har en) og smutte! Ulempen er, at Netflix ikke længere tilbyder en prøveversion, så du bliver nødt til at købe en abonnementsplan for at nyde alt, hvad den har at tilbyde.

Det er værd at nævne, at eftersom One Day at a Time er en amerikansk sitcom, er den muligvis ikke tilgængelig i visse lande rundt om i verden. Vores anbefaling vil være at bede en af ​​dine venner eller familie om at tjekke, om serien er tilgængelig i dit land, før du køber et Netflix-abonnement.

Hvis det ikke er tilgængeligt i din region, kan du forsøge at omgå geo-blokering ved at bruge en VPN. Men vi kommer til det om nogle få øjeblikke.

Én dag ad gangen sæson 4:

Desværre vil du ikke være i stand til at se den fjerde og sidste sæson af One Day at a Time på Netflix, da platformen mistede sine rettigheder til at streame den efter at have aflyst showet. Du kan dog streame den fjerde sæson af programmet gratis på CBS, så længe du er på amerikansk jord.

Alt du skal gøre er at besøge En dag ad gangen side på CBS-webstedet og klik på knappen Se nu eller vælg en bestemt episode fra listen nedenfor. Hvis du har en ad-blocker installeret på din browser, vil CBS forhindre dig i at se programmet, indtil du slukker det.

Efter sponsormeddelelsen er vist, bør sitcomen begynde at spille i din browser. Du bør også bemærke et par lodrette linjer i episodens afspilningsbjælke, som signalerer tidspunktet, hvor en annonce begynder at blive afspillet i løbet af episoden. Desuden vil pauser af episoden minimere afspilleren og vise en klikbar annonce på hele skærmen i stedet.

Det er ikke ligefrem praktisk, men du skal i det mindste ikke betale for at se den fjerde sæson, vel? Lidt, da du ikke vil være i stand til at se showet, hvis du er uden for USA på nuværende tidspunkt, som vi kort nævnte ovenfor.

Du kan dog bruge en VPN til at omgå geo-begrænsninger og se One Day at a Time sæson 4 på CBS uden nogen begrænsning. Nå, bortset fra annoncerne, selvfølgelig.

Brug en VPN til at se en dag ad gangen

Hvis du ikke er i stand til at se en dag ad gangen på grund af geo-begrænsninger, kan en pålidelig VPN-tjeneste såsom NordVPN hjælpe dig med at komme ud af denne pickle uden væsentlig indsats. Du skal bare installere VPN på din enhed, vælge en amerikansk-baseret server og nyde at streame showet.

NordVPN giver dig lynhurtige forbindelseshastigheder, som vil lette en jævn, bufferfri videostreamingoplevelse, alt imens du beskytter dit privatliv, så din online opholdssted forbliver mellem dig og den enhed, du bruger til at få adgang til internettet.

Denne tjeneste håndhæver også en nul-logningspolitik, en dobbelt VPN, der afviser din forbindelse en anden gang for yderligere beskyttelse, 256-bit kryptering og endda CyberSec, som er en fremragende måde at blokere annoncer og malware-rede domæner uden at bruge en dedikeret værktøj.

Læs vores fulde NordVPN-anmeldelse, hvis du vil finde ud af mere om denne tjeneste.

Fordele
SÆRTILBUD: 2-årig plan (68 % rabat – link nedenfor)
De fleste VPN-servere med forskellige IP-adresser
Op til 6 samtidige forbindelser
Ingen logfiler og krypterede forbindelser for fuldstændig privatliv
24/7 chat support.

Ulemper
Nogle servere kan være langsomme og upålidelige
Apps kan være lidt besværlige at bruge.

Læs vores fulde NordVPN-anmeldelse.

Sådan ser du en dag ad gangen online – KONKLUSION

Alt taget i betragtning, hvis du er skuffet over, at Netflix har aflyst One Day at a Time efter kun tre sæsoner, vil du blive glad for at høre, at du kan se den fjerde sæson på CBS gratis, men den har lejlighedsvise annoncer, og du kan kun gøre det, hvis du er i USA.

På den lyse side kan du tilføje en VPN til blandingen, som skulle hjælpe dig med at omgå enhver uretfærdig geo-begrænsning, der er kastet over dig, og streame den fjerde sæson af One Day at a Time, uanset hvilket land du befinder dig i.