Et veldesignet pladsbesparende MacBook-stativ

Nøgle takeaways

  • Twelve South BookArc Flex er et lodret bærbart stativ, der giver dig mulighed for at bruge en større ekstern skærm, mens du sparer plads på dit skrivebord.
  • Stativet er kompatibelt med enhver MacBook eller bærbar computer under en tomme tykt og kræver ikke justering eller brug af indsatser.
  • BookArc Flex tilbyder et stærkt hold til din bærbare computer og fås i tre farver.

At spare plads på dit skrivebord er altid vigtigt, når du arbejder hjemmefra. Twelve South BookArc Flex placerer enhver MacBook eller bærbar computer under en tomme tyk i en lodret orientering, så du kan bruge en større ekstern skærm, mens du er hjemme. Stativet ser godt ud, fylder minimalt og kræver ingen justering som andre konkurrenter.

Tolv Syd BookArc Flex

Twelve South BookArc Flex giver en fantastisk måde at holde din MacBook (eller enhver anden bærbar computer, der er under en tomme tyk) i en lodret position med skærmen lukket. Fås i tre farvemuligheder, der er ingen grund til at justere stativet eller bruge indsatser. Placer bare den bærbare computer i lodret position, og stativet vil beskytte enheden. Alle porte forbliver tilgængelige til brug.

Brand Tolv Syd

Materiale Aluminium, silikone

Kompatibilitet Alle MacBooks eller bærbare computere under en tomme tykke

Vægt 15,3 oz / 434 g

Fordele

  • Fungerer med en MacBook eller Windows-maskine
  • Ingen indsatser eller justering nødvendig
  • Fremtidssikret
  • Fås i tre farvemuligheder
  Hvor finder man gratis onlinekurser for at lære noget nyt?

Ulemper

  • Dyrere sammenlignet med andre lignende standere

En virkelig fleksibel måde at holde din MacBook sikker på

Jerome Thomas / MakeUseOf

Twelve South har altid været kendt for sit veldesignede og brugervenlige Apple-tilbehør. Og BookArc Flex fortsætter denne tendens.

Der er to hovedtyper af bærbare stativer. En type giver dig mulighed for at holde din bærbare computer åben og tilgængelig, mens du tilslutter ledninger til en ekstern skærm og andet tilbehør. Selvom du kan bruge din bærbare computer som en anden skærm, optager disse typer stativer en betydelig mængde plads og fungerer ikke godt til mindre skriveborde.

BookArc Flex er et lodret stativ. Som du sikkert kunne gætte ved navnet, placerer den din bærbare computer i lodret retning med skærmen lukket. Eksterne porte, som Thunderbolt og HDMI, forbliver tilgængelige for at tilslutte eksterne enheder.

Selvom denne standtype fylder meget mindre, vil du ikke være i stand til at bruge din bærbare computer som en sekundær skærm. Men hvis du har en stor ekstern skærm, er det en afvejning, som de fleste er villige til at gøre.

BookArc Flex fås i tre forskellige farver – sort, hvid og en premium krommodel, der koster 10 USD ekstra. Alle tre ser flotte ud, men vil ikke skille sig ud på dit skrivebord. Jeg brugte den sorte version, og var meget tilfreds med dens moderne stil.

Ulempen ved de fleste lodrette standere er, at du bare ikke kan placere din bærbare computer inde i den og forvente et stærkt hold. For eksempel er en nuværende generation af MacBook Air meget slankere end en ældre MacBook Pro. De fleste stativer tilbyder en eller anden form for justering eller indsatser, der kræver ekstra arbejde for at få en god pasform.

  Lyt til de mindst spillede sange på Spotify af enhver kunstner

Men det er der ingen grund til at bekymre sig om med BookArc Flex. Den er kompatibel med enhver bærbar computer, der måler mindre end en tomme tyk og med en skærm på op til 16 tommer. Det er langt størstedelen af ​​Apple og endda Windows bærbare computere.

Når du er klar til at bruge stativet, placerer du din bærbare computer i midten. Takket være det unikke fleksible design vil vægten af ​​den bærbare computer derefter trække sidebjælkerne ind og klemme ned for en sikker pasform. Små puder nær midten af ​​stativet hjælper med at beskytte ydersiden af ​​din bærbare computer.

Pladsbesparende perfektion

Jerome Thomas / MakeUseOf

Jeg prøvede BookArc Flex med tre bærbare computere: en mindre MacBook Air, en større MacBook Pro og en Windows-bærbar computer. Stativet holdt alle tre uden problemer eller bevægelse. Jeg placerede bare hver bærbar i midten, og stativet tog sig af resten.

MacBook Pro er min sædvanlige maskine, og jeg brugte stativet med den i et par dage. Jeg har normalt et større vandret stativ på mit skrivebord, men jeg nød virkelig det lille fodaftryk på BookArc Flex. Jeg havde mere plads til at sprede mig, mens jeg stadig brugte min store eksterne skærm.

  Sådan rydder du CPU på din Mac?

Når jeg tilsluttede et HDMI- og Thunderbolt-kabel, prøvede jeg at trække i dem og se, hvor stærkt stativet var. Jeg var ærligt talt en smule overrasket over, at min MacBook Pro ikke bevægede sig en smule.

Det fleksible design fungerer også godt, når du skal tage stikket ud af din MacBook og tage den med på farten. I modsætning til mange traditionelle lodrette standere behøver du ikke at dreje en knap eller fjerne en indsats, der kan gå tabt. Jeg har lige fjernet min MacBook fra stativet.

Og hvis du skifter din bærbare computer, kan du være sikker på, at BookArc Flex også vil fungere med det.

Twelve South BookArc Flex: En enkel og smuk vinder

Det er svært at gå galt med Twelve South BookArc Flex. Selvom det er noget dyrere end andre lignende muligheder, gør det at være i stand til at placere enhver MacBook eller bærbar inde uden at skulle justere stativet det værd at betale ekstra. Og det ser godt ud i en af ​​de tre tilgængelige farver.

Sørg for at sætte det øverst på din liste, hvis du leder efter et MacBook-stativ til dit skrivebord, og ved, at det vil fungere nu og i fremtiden.

Tolv Syd BookArc Flex

Twelve South BookArc Flex giver en fantastisk måde at holde din MacBook (eller enhver anden bærbar computer, der er under en tomme tyk) i en lodret position med skærmen lukket. Fås i tre farvemuligheder, der er ingen grund til at justere stativet eller bruge indsatser. Placer bare den bærbare computer i lodret position, og stativet vil beskytte enheden. Alle porte forbliver tilgængelige til brug.