Dit Gå til-værktøj til at strømline hændelseshåndtering

Opsgenie giver en fremragende måde at strømline hændelseshåndtering i din organisation med et enkelt centraliseret sted og et imponerende sæt funktioner.

Dette er informationsteknologiens æra, der involverer et væld af systemer for at give bekvemmelighed, hastighed og nøjagtighed, så virksomheder og enkeltpersoner kan nå deres mål.

Mange af disse systemer arbejder sammen for at muliggøre udførelse af nogle opgaver. Så hvis en del eller et system går i stykker, smuldrer alt relateret til det.

Desuden er it-udviklingsmiljøer og -infrastruktur på et højt kompleksitetsniveau med forskellige enheder, teknologier, værktøjer og teknikker.

For at køre programmer gnidningsløst har ITSM brug for, at systemerne arbejder sammen i sammenhæng. Enhver hændelse, der opstår ubemærket, kan skabe små eller store problemer, hvilket yderligere giver en masse spændinger.

Så hvad er den bedste måde at løse disse problemer og sætte alt på plads korrekt?

Her ved hjælp af et hændelsesstyringsværktøj som Opsgenie kan hjælpe.

Det håndterer ikke kun hændelser og advarsler, men overvåger også ydeevnen, pålideligheden, stabiliteten og sikkerheden af ​​dine systemer. Derudover kan det tilbyde samarbejds- og kommunikationsfunktioner, så dit team kan holde fokus på advarslerne.

Lad os dykke dybere ned i Opsgenie og dets funktioner og forstå, hvor nyttigt det kan være for din virksomhed.

Hvad er Opsgenie?

Opsgenie er et hændelsesstyringsværktøj, der centraliserer alle notifikationer modtaget fra forskellige kilder på ét sted og sender information til operationsteamet (Ops) for at løse problemer hurtigere.

Ved at bruge dette værktøj kan du straks tage skridt til at modtage advarsler og aldrig gå glip af nogen hændelser. Den modtager øjeblikkelige advarsler fra dine brugerdefinerede applikationer og overvågningssystemer og kategoriserer yderligere hver advarsel baseret på timing og vigtighed.

Ved at centralisere hændelser og advarsler på et enkelt sted underretter Opsgenie dit driftsteam på det rigtige tidspunkt og forbinder til andre værktøjer for at synkronisere og tilkalde hurtig hjælp med det samme. Det filtrerer støjen og giver dig besked om hændelsen ved hjælp af multi-kanal meddelelser, såsom SMS, push-beskeder, e-mail, taleopkald og mere.

For at kunne levere end-to-end hændelsesstyringsfunktionalitet inkluderer Opsgenie forskellige cloud-planer fra Jira Service Management. Derudover fungerer det med Atlassian Open DevOps, som giver teams mulighed for at strømline hændelsesrespons og styring.

Opsgenie giver dine dedikerede Dev- og Ops-teams mulighed for at planlægge og bevare kontrollen under alle hændelser og serviceforstyrrelser. Med sin fleksible regelmotor centraliserer den alle advarsler og gør det muligt for dit team at samarbejde, træffe datadrevne beslutninger og tage hurtige handlinger.

Funktioner af Opsgenie

Lad os udforske funktionerne i Opsgenie i detaljer.

#1. Handlende og pålidelige alarmer

Opsgenie sørger for, at du aldrig går glip af nogen advarsler. Den integreres med billet-, overvågnings- og chatværktøjer for at gruppere advarsler baseret på vigtighed og tid, filtrere støj og give dig besked med det samme om hændelsen. For at give den nødvendige information hurtigt, bruger den flere kanaler, så dit team kan få øjeblikkelig besked og begynde at løse problemerne med det samme.

#2. Flere advarselskanaler

De fleste af overvågningsværktøjerne sender advarsler via e-mail. Når advarsler er vigtige og tidsfølsomme og kræver øjeblikkelig handling, er e-mail ikke den rigtige mulighed. Opsgenie bruger flere kanaler til kommunikation, herunder SMS, taleopkald, mobil push, e-mail og mere for at sikre, at du får besked i tide.

#3. Alert berigelse

Opsgenie-advarsler vil aldrig begrænse dine beskeder til et par tegn. Desuden tilføjer den valgfrie felter til advarslerne og vedhæfter logfiler, runbooks, diagrammer og mere for at berige meddelelsen og give den nøjagtige kontekst. Dette gør dit team i stand til at bestemme den bedre fremgangsmåde og håndtere problemer smart.

#4. Alarmtilpasning og klassificering

Du kan omformatere advarselsmeddelelserne med Opsgenie for at gøre dem forståelige uanset deres kilde. Advarslerne kan mærkes ved hjælp af yderligere oplysninger, så de nemt kan filtreres og organiseres.

 • Brugerdefinerede advarselshandlinger: Du kan iværksætte nødvendige handlinger og svare på advarslerne direkte fra applikationen. I standardadvarselshandlingerne finder du “Tilføj note og “Luk”, hvor du kan reagere på advarslerne ved at implementere korrigerende og undersøgende handlinger. For eksempel kan du genstarte eller pinge en server med et enkelt klik på en knap.
 • Automatiserede handlinger: Opsgenie udløser dit svar ved at integrere med AWS Systems Manager og andre tredjepartsplatforme. Systemet vil handle uden at involvere vagtingeniører, hvilket minimerer alarmtræthed og reducerer MTTR.
 • Sporing af alarmens livscyklus: Opsgenie tilbyder detaljeret sporing for hver alarm. Aktivitetsloggen over advarsler præsenterer alle aktiviteter relateret til indgående advarsler, såsom hvornår den blev oprettet, hvem der får besked, hvornår advarslerne blev sendt, og om der er foretaget handlinger eller ej, osv.
 • Alarm- og notifikationspolitikker: For at tackle alarmtræthed kan du få besked på forskellige måder baseret på kilden til alarmen, tidspunktet eller prioritet. Opsgenie giver fleksibiliteten til at forsinke, fremskynde eller undertrykke advarsler baseret på timingen og indholdet.

#5. Vagtstyring og eskaleringer

Opsgenie gør din vagtstyring nem. Du kan bygge tidsplaner, definere eskaleringsregler og gøre mere inden for den enkelte grænseflade. Tillad dit team at vide, hvem der er på vagt, og vær opmærksom under hændelser. Dette vil hjælpe dem med at få selvtillid, så de kan håndtere kritiske advarsler til tiden.

Styring af vagtplaner

Du kan nemt oprette vagtplaner med ugentlige, daglige og tilpassede rotationer. Du kan også udnytte flere planlægningsregler til at bruge forskellige rotationer på forskellige tidspunkter. Opsgenie giver dig mulighed for at definere planlægningsscenarier, herunder weekend- og hverdagsdækning, dækning efter arbejdstid og geografisk fordelt teamdækning.

Ruteregler og eskaleringer

Opsgenie sørger for, at alle kritiske advarsler bliver besvaret korrekt og til tiden. Dens fleksible routingregler giver dig mulighed for at få besked baseret på timing, prioritet og problemoprindelse. Eskaleringer fortæller, om advarslerne får den nødvendige opmærksomhed.

For eksempel, hvis en vagtperson ikke reagerer på den prioriterede alarm inden for nogle minutter, vil en anden person få besked med det samme og automatisk.

Tilsidesættelse af vagt

Når en bruger står over for planlægningskonflikter eller -problemer, kan en anden bruger nemt tage skiftet og overføre ansvaret uden at involvere administration.

Påmindelser under opkald

Opsgenie gør det muligt for dit team at være bevidst om deres ansvar. Det giver automatisk brugerne besked, når vagterne begynder og slutter.

#6. Avanceret rapportering og analyse

Få nemt indsigt i nødvendige områder og muligheder og stræb efter forbedringer med Opsgenie. Værktøjet hjælper dig med at holde styr på alt relateret til hændelser og alarmer. Du kan bruge robuste analyser og rapportering til at kende kilden til de fleste advarsler.

Derudover giver det dig mulighed for at spore dit teams præstationer med hensyn til at deltage i og løse hændelser, og hvordan arbejdsbelastninger fordeles.

Operationel effektivitetsanalyse

Operationel effektivitetsanalyse giver dig mulighed for at forstå den advarselsvolumen, din virksomhed håndterer over en periode. Til dette kan du analysere den gennemsnitlige tid-til-at-anerkende og -til-løsning. Du vil være i stand til at visualisere, hvordan de metrics, du får, trender over tid. Med et enkelt klik kan du dykke ned i adskillige bekymringsområder for at vide, hvilke advarsler der kræver mere opmærksomhed og tid.

Månedlig oversigt Analytics

Du kan bruge Opsgenies dashboard til at få data om månedlige alarmdistributionstendenser. Derudover kan du sammenligne analyserne med den foregående måneds analyser for at bore ind i vigtige områder.

Opsgenie grupperer de relaterede advarsler automatisk fra forskellige systemer i én hændelse baseret på de punkter, du angiver. Dette vil reducere støj og kompleksitet og lade respondenterne fokusere på konteksten og reagere hurtigt på problemerne.

#7. On-Call Analytics

Dette vil hjælpe dig med at analysere de vagtarbejdsbelastninger, der er fordelt over hele teamet. Det sikrer, at dit team er afbalanceret og arbejder effektivt.

 • Konferencedeltagelse og effektivitetsanalyse: Konferencedeltagelse er nøglen til hurtig løsning af forskellige hændelser. Under en Incident Command Center (ICC) konference giver Opsgenie dig mulighed for at analysere dit teams deltagelse. Det vil hjælpe dig med at forstå konferencedeltagelse og analysere effektiviteten af ​​hver ICC-session.
 • Sundhedsrapportering af service og infrastruktur: Få hurtigt de visuelle billeder på øverste niveau af alle tjenesterne, så du nemt kan identificere problemer og svagheder. Således kan du indse proces- og systemfejlene sammen med potentielle forbedringer.
 • Analyserapportering efter hændelse: Analyserapport efter hændelse hjælper dig med at forstå de trin, der er taget, og den tid, det tager at løse den store hændelse. Du kan identificere, hvor hurtigt dit team anerkendte problemerne, hvornår ændringer kommunikeres, og hvordan teams løser problemerne på det rigtige tidspunkt.
 • Postmortem-rapporter: Postmortem-rapporter opsummerer hændelsesoplysningerne i et letlæseligt og ensartet format. Du kan redigere, tage dokumentlektioner og tilføje noter, mens du opretter en hændelsesrapport.

#8. Hændelseshåndtering og -respons

Opsgenie ved, hvordan hændelser påvirker dine forretningstjenester. Så det hjælper dig med proaktivt at kommunikere med dine interessenter om afbrydelserne. Du kan lave en plan for serviceafbrydelser og lade Opsgenie sende tekstbeskeder til konferencebroer med det samme og oprette statussiden. Dette hjælper med at minimere distraktioner og lader dit team forblive fokuseret på deres arbejde.

Team-baseret serviceledelse

Opsgenie lader dig kortlægge advarsler til dine virksomhedstjenester og få en klar forståelse af, hvem der har brug for løbende opdateringer, og hvilket team der skal reagere med det samme. Teams vil blive underrettet herom og præsenteret for avancerede værktøjer til at samarbejde, mens de løser problemer.

Planlægning og scenarier

Du kan designe hændelsessvar og opsætte forskellige arbejdsgange for forskellige hændelser ved hjælp af hændelsesskabeloner. For hver hændelse kan du foruddefinere de svar, du har brug for, så dine teams og interessenter kan bruge de bedste samarbejdskanaler til at løse problemerne med det samme.

Status sider

Du kan minimere støjen under enhver hændelse, så dit team kan fokusere på at løse problemerne hurtigt. Statussider viser dig de seneste opdateringer separat for hver hændelse. Derudover kan du se tjenestestatussiden for at spore systemets helbred.

Hændelses tidslinje

Hændelsens tidslinje viser nøgledetaljer som tilknyttede advarsler, hændelsesstatus, ICC-aktiviteter og mere. Dataene tilføjes automatisk til obduktionen, så hold kan se en registrering af alle begivenhederne tydeligt.

#9. Kommunikation og samarbejde

For hurtige svartider har du brug for effektive kommunikations- og samarbejdsværktøjer. Med Opsgenie kan du integrere med de populære chatværktøjer, så du nemt kan samarbejde og foretage handlinger. Derudover kan du oprette virtuelle chatrum til at administrere svar mellem flere teams og holde dine interessenter opdateret ved hjælp af Opsgenies notifikationsfunktioner.

ChatOps

ChatOps-værktøjet hjælper dig med at handle på advarsler og tidsplaner i din virksomhed. Når der først er en hændelse, kan du nemt oprette en Slack-kanal til den hændelse.

Inden for nogle sekunder kan alle de andre medlemmer samles i et enkelt rum, hvilket sparer dig tid og gør det muligt for teamet at arbejde på at løse problemerne hurtigere. Opsgenie integreres med førende værktøjer som Microsoft Teams og Slack for at opnå succes i samarbejdet.

Webkonferencebro

Opsgenie giver dig mulighed for at kommunikere med enkeltpersoner ved hjælp af enhver webkonferenceudbyder som Twilio eller Zoom. De detaljer, der deles ved hjælp af konferencebroen, er knyttet direkte til hændelsen og deles automatisk med teamet.

Interessentkommunikation

Du kan underrette dine interessenter om hændelserne i henhold til dine organisatoriske specifikationer. Dette vil give interessenter mulighed for at holde sig orienteret om fremskridtene for løsning af hændelser og servicetilstand via automatiske meddelelser, abonnere på statussideopdateringer eller besøge statussiden.

Opsgenie integrationer

Få forbindelse til de forretningsværktøjer, du bruger dagligt for at strømline din arbejdsgang. Du kan integrere Opsgenie-kontoen med mere end 200 kraftfulde applikationer og webtjenester, så synkronisering af data aldrig vil være et spørgsmål.

 • Slack: Konsolider advarsler fra de overvågningsværktøjer, du bruger, og kommuniker dem med teamet.
 • Datadog: Du kan synkronisere Datadog-advarsler med Opsgenie-advarslerne og få fordele fra dets rige alarmbeskedsystem, vagtrotationer og eskaleringer.
 • Jira: Du kan nemt oprette, opdatere og administrere problemer fra ethvert overvågningsværktøj.
 • Amazon CloudWatch: Du kan synkronisere Amazon CloudWatch SNS-alarmer, så dit team får den rigtige besked på det rigtige tidspunkt.

Andre integrationer, som Opsgenie understøtter, er Zendesk, Zapier, Cherwell, Big Panda, BMC Remedy, Dynatrace, SolarWinds og SignalFX.

Opsgenie-priser

Opsgenie tilbyder rabatter til store teams. Små teams kan bruge denne applikation gratis for op til fem brugere. Det har også betalte muligheder:

 • Essentials: Administrer advarsler og hændelser nemt for $9/måned/bruger, hvis de faktureres årligt. Denne plan er bygget for enkelhed.
 • Standard: Få ubegrænset hændelse og advarselsstyring til $19/måned/bruger, hvis der faktureres årligt. Denne plan er bygget med henblik på fleksibilitet.
 • Enterprise: Få avanceret hændelses- og alarmstyring med virksomhedssynlighed og virksomhedssamarbejde til $29/måned/bruger, hvis der faktureres årligt.

Med plan du vælger, tilbyder Opsgenie en gratis 14-dages prøveperiode, så du kan forstå, hvilken plan der fungerer bedre.

OpsgeniePagerDutyxMattersOpsgenie er en alarmstyrings- og vagtstyringssoftware, der integreres med over 200 værktøjer, herunder ChatOps, samarbejde, ITSM og overvågningsværktøjer.PagerDuty giver brugerne mulighed for at opbygge hændelsesrespons og -styring i realtid og integrere data fra flere overvågningssystemer i et enkelt vindue. x Matters er en servicepålidelighedsplatform, der gør det muligt for SRE’er, DevOps og Ops-teams at automatisere deres arbejdsgange og sikre, at apps fungerer konsekvent uden afbrydelser og forstyrrelser. Den har et revisionsspor. Den har ikke et revisionsspor. Den har et revisionsspor. Funktionen til automatisk tildeling er der ikke. Funktionen til automatisk tildeling er til stede. Funktionen til automatisk tildeling er ikke til stede. Du vil få en katastrofegendannelse option.Du vil ikke få nogen gendannelsesmulighed.Den tilbyder også en katastrofegendannelsesmulighed.Opsgenie tilbyder hændelsesprioritering, hændelsesrapportering og et dashboard i realtid til dine teams.PagerDuty tilbyder hændelsesprioritering og -rapportering sammen med et dashboard i realtid. xMatters leverer også hændelsesrapportering, hændelsesprioritering og et dashboard i realtid. Det integreres med værktøjer som Slack, Datadog, Zendesk, Jira, Amazon CloudWatch, SolarWinds, SignalFX, Dynatrace, Big Panda og mere. Det integreres med værktøjer som AWS, ServiceNow, Salesforce, Zendesk, Atlassian, Datadog, Microsoft Teams, Okta og mere. Det integreres med værktøjer som Microsoft, Google Cloud, Slack, Dynatrace, Zendesk, ServiceNow, New Relic, Jira Cloud og mere. Det er gratis for op til fem brugere. Det er også gratis for op til fem brugere. Det er gratis for op til 10 brugere. Startprisen er $9/måned/bruger. Startprisen er $21/måned/bruger.Startprisen er $9/måned/bruger for op til 100 brugere.Den tilbyder en 14-dages gratis prøveperiode. Det tilbyder en 14-dages gratis prøveperiode med alle funktioner. Du kan prøve xMatters gratis, før du vælger en plan.

Konklusion

Opsgenie hjælper din virksomhed med at holde styr på hændelser og svar og træffe datadrevne beslutninger ved hjælp af forskellige metrics. Dets advarselsstyringssystem giver straks dit team besked om en hændelse, så de kan træffe nødvendige handlinger med det samme.

Opsgenie har evnen til at prioritere begivenheder, målrette de nødvendige meddelelser og eskalere beskederne for at sikre, at holdene kan løse problemer hurtigere uden ineffektivitet.

Dermed kan du minimere tids- og ressourcespild i dine IT- og udviklingsteams og hurtigt løse og håndtere alle hændelser med Opsgenie.

Du kan også udforske nogle af de bedste værktøjer til reaktion på sikkerhedshændelser.