6 mindre kendte mekaniske tastaturkontakter, du bør tjekke ud

Verden af ​​mekaniske tastaturkontakter er langt større, end du tror. De fleste mennesker har tastaturer med switche lavet af en af ​​tre producenter: Cherry, Gateron eller Kaihl. Som det dog viser sig, er der masser af mekaniske tastaturkontakter derude. Mens de fleste kontakter ligner hinanden, fordi farvenavneskemaerne er effektivt standardiserede, kan det spare dig nogle penge ved at tjekke de rigtige mærker – eller i det mindste gøre dit tastatur unikt på andre måder.

Her er nogle mindre kendte mekaniske tastaturkontakter, som du måske vil tjekke ud, hvis du leder efter et nyt tastatur.

1. Logitech Romer-G Switche

Billedkredit: Logitech

Først vil vi tale om en slags switch, som mange af jer måske allerede bruger, men måske ikke er klar over: Logitechs Romer-G-switche. For disse switches samarbejdede Logitech med en velkendt switch-producent, Omron. Romer-G switche er, ifølge Logitechomkring 25 % hurtigere og 40 % mere holdbare end almindelige, almindelige mekaniske kontakter, så de er en god mulighed for at tjekke ud, hvis du har brug for hurtig aktivering (til spil) eller, dybest set, pålidelighed generelt.

Der er tre typer af Romer-G-switche: blå, brun og rød, og farverne svarer til Cherrys farvenavngivningsskema. Blå giver et tilfredsstillende hørbart klik og taktil feedback, mens Brown giver det samme taktile bump, men er mere tavs omkring det. Rød, på den anden side, er en lineær hurtig switch, der er perfekt til spil med højt tempo.

  Ret Forza Horizon 4 Kan ikke deltage i session på Xbox One eller pc

Logitechs tastaturer er blandt de bedste mekaniske tastaturer der findes, og grunden til det er klar.

2. Roccat Titan Switche

Billedkreditering: Roccat

Roccat er kendt for sine overkommelige, men alligevel gode tastaturer, men vidste du, at mærket laver sine egne switches? Roccat Titan-switcherne er inkluderet på Roccat-tastaturer og er et vigtigt salgsargument. I modsætning til Logitech, som samarbejdede med en etableret switch-producent, designede og byggede Roccat sine egne switche fra bunden. siger Roccat de er et “vidunder af tysk ingeniørkunst”, reklameforbedringer som f.eks., at den har bygget sine afbrydere til at holde med et specielt hus, der bliver ved med at slingre i skak.

Switchene er tilgængelige i både taktile (brun) og lineære (røde) smagsvarianter – hvis du leder efter en blå variant her, ville du blive skuffet. Roccat-tastaturer er til den billigere side, så hvis disse switches lyder som noget, du gerne vil prøve, behøver du ikke bruge mange penge.

3) NovelKeys Switches

Billedkredit: NovelKeys

NovelKeys er måske ikke et navn, du måske er bekendt med, men hvis du er til mekaniske tastaturer, har du sandsynligvis hørt om dets NK Cream-switche og udvalg af interne kontakter. Virksomheden har specialiseret sig i at sælge individuelle switche til forbrugere, hvilket gør dem til et topvalg for dem med hot-swappable tastaturer.

NovelKeys tilbyder et mangfoldigt udvalg af switches, men dets unikke NK switche, ligesom NK Cream, er det, der adskiller den. Hver kontakt har særskilte smøre- og fremstillingsprocesser, hvilket resulterer i unikke egenskaber. For at dykke dybere ned i verden af ​​NovelKeys’ NK-switche, opfordrer vi dig til at udforske dens hjemmeside, hvor du kan købe disse kontakter individuelt eller forudinstalleret på et tastatur.

  Top Metaverse-virksomheder og vejen frem!

4) Greetech Switche

Billedkredit: Greetech/Mekaniske tastaturer

Nu går vi ind på budgetterritorium. Hvis du har meget basale tastaturbehov og ikke har brug for noget særligt, kan Greetech-switche passe regningen. Greetech er en Kina-baseret producent, der sælger budget switches. De betragtes generelt som omtrent samme niveau som Kaihl-switche, som også er budget-switche, så disse er fine, hvis du ikke planlægger at bruge mange penge.

Greetech-kontakter er tilgængelige i blå, brun, rød og sort smag (sorte er som brune med en højere aktiveringskraft) og kan købes individuelt eller forudinstalleret på nogle tastaturer.

5) Drop Halo Switches

Billedkredit: Dråbe

Endnu en gang vender vi tilbage til unikke kontakter, der er lavet til en bestemt slags skare, der leder efter noget andet end dine almindelige blå, brune og røde kontakter. Drop Halo-kontakterne kan være en god pasform, hvis du vil have noget unikt.

Der er to vildt forskellige slags Drop Halo-switche. Vi har Halo Clears, som minder meget om nichen Cherry MX Clear-switche, og vi har Halo Trues, som imiterer japanske Topre-switche (Topre er en speciel slags switch, der nok ikke ligner noget andet, du har brugt før). Switchene er lavet af Kailh, et etableret mærke, hvilket betyder, at de skal være lige så pålidelige som andre switches på markedet.

  Bedst betalende hosting affilierede programmer for bloggere

Drop Halo har også Holy Panda-switche, som anses for at være top-tier, hvor Drop Halo hævder, at de er de “mest taktile kontakter” i verden.

Hvis du leder efter noget andet, end du er vant til, kan disse kontakter meget vel passe til regningen. De er helt sikkert unikke.

6) Zealio Switche

Billedkreditering: Zealio

Endelig går vi med en gammel, pålidelig mulighed i premium switch-området: Zealios. Reddit kommentarer tyder på, at Zealios er stagneret, og selvom det er op til personlige meninger, betyder det ikke, at de ikke er gode muligheder for tastaturentusiaster. Den seneste generation, Zealio V2s, har et par ting at gøre for dem, herunder reduceret slingre i forhold til Holy Panda-switche – med Zealio hævder, at dette gør dem endnu mere taktile. I betragtning af hvordan Holy Panda-switcherne allerede udråber det som et salgsargument, er det en vild påstand.

Lilla Zealio-switche fås med bund-ud-kræfter fra 62g til 78g. ZealPC har også en række andre switches, inklusive Tealio og Healio, samt Zilent—sørg for at tjekke hele ZealPC’s udvalg af switche, før du foretager et valg.

Der er masser af mekaniske kontakter derude

Der er mange muligheder, som du kan tjekke, hvad angår tastaturkontakter. Nogle af dem kommer forudinstalleret på visse tastaturer, mens andre skal du selv installere – noget, der også betragtes som en overgangsritual for visse tastaturentusiaster, hvis du er interesseret i at komme ind på det. Sørg for at tjekke alle de muligheder, vi gav dig, før du beslutter dig.