De bedste Raspberry Pi-sæt fra 2024

Raspberry Pi-enkeltbordscomputere låser op for en ny verden af ​​udforskning af hardwarefidus og programmering og er billige, bærbare og strømeffektive. Selvom det kan være kompliceret for begyndere, kommer Raspberry Pi-startsæt med essentielt tilbehør og periferiudstyr, der er praktiske, når du forsøger at oprette en Raspberry Pi-opsætning.

CanaKit

Med den nyeste og i øjeblikket mest kraftfulde Raspberry Pi, den CanaKit Raspberry Pi 5 Starter Kit er ideelt til begyndere og avancerede brugere, der vil have den bedste Raspberry Pi-oplevelse, man kan købe.

Dette startsæt indeholder Raspberry Pi 5 singleboard-computeren, et kompatibelt plastiketui, et 128 GB Samsung microSD-kort forudindlæst med Raspberry Pi OS, en USB SD-kortlæser, to mikro-HDMI til HDMI-kabler og en USB-C PD-strøm levere. Raspberry Pi 5 kører varmere end Pi 4, så dette startsæt inkluderer en kuffertventilator og en køleplade for at holde temperaturerne nede, når Pi’en er i brug.

Desværre medfølger den ikke instruktioner i æsken. Der er et par problemer med, at kabinettet og heatsink er noget løst, men alt i alt er dette startsæt en fantastisk pakke, der viser, hvad Raspberry Pi-økosystemet har at tilbyde.

CanaKit Raspberry Pi 5 Starter Kit

Bedste samlet

$170 $180 Spar $10

Med den mest kraftfulde Raspberry Pi singleboard-computer og adskillige højkvalitetskomponenter er CanaKit Raspberry Pi Starter Kit perfekt til brugere, der ønsker at køre Raspberry Pi som en daglig driver, retro spillestation eller fil-/videoserver.

Fordele

 • Tilbyder god værdi for pengene
 • Komponenter af høj kvalitet

Ulemper

 • Ingen instruktioner i kassen
 • Case og heatsink kunne være bedre

CanaKit

Pi Zero 2 W Basic Kit er en anden fremragende mulighed fra CanaKit. Den har Raspberry Pi Zero 2 W, den billigste Raspberry Pi singleboard-computer, og tilbyder en billig adgang til Raspberry Pi-økosystemet. Den er ikke fyldt til randen med periferiudstyr, men du får det nødvendige for at komme i gang.

Basissættet kommer med Raspberry Pi Zero 2 W, en 2,5A strømforsyning, en køleplade og et officielt Raspberry Pi Zero etui. Der er intet forudindlæst microSD-kort eller HDMI-kabel, men det kommer med en hurtigstartguide og et referenceark til GPIO-headeren. Selvom du ikke får den hurtigste desktop-oplevelse, kan CanaKits Zero 2 W Basic-kit være en god måde at eksperimentere med Raspberry Pis, før du kaster pengene ud til en mere kraftfuld.

  De 7 værste ting ved Samsung Galaxy-telefoner (fra en Samsung-fan)

CanaKit Pi Zero 2 W Basic Kit

Bedste budget

CanaKit Pi Zero 2 W Basic Kit tilbyder kun det mest nødvendige og er ideel til brugere, der ønsker en billig, lavprofil- og generel computer til Internet of Things (IoT), smart home og sikkerhedsapplikationer.

Fordele

 • Det er overkommeligt i forhold til alternativer
 • En hurtig startguide kommer i æsken

Ulemper

 • Det kan være lidt for “bare-bones” for nogle brugere
 • Kan være en udfordring for begyndere
 • GPIO-headeren er ikke forloddet

Raspberry Pi

Mens der er værdige alternativer fra tredjepartskilder, er den officielle Raspberry Pi 4 Desktop Kit tilbyder utrolig værdi. Den inkluderer en Raspberry Pi 4 singleboard-computer og en papir-begyndervejledning i kassen, plus alle andre perifere enheder, der er nødvendige for at fuldføre en desktop-opsætning (udover en HDMI-skærm).

I sættet finder du en Raspberry Pi 4 Model B (enten 2 GB, 4 GB eller 8 GB versioner), et tastatur, en mus, to mikro-HDMI-til-HDMI-kabler, en 15,3 W USB-C strømforsyning, en etui, en officiel begyndervejledning og et 16 GB microSD-kort forudindlæst med Raspberry Pi OS. Guiden er ret omfattende og dækker alt, hvad en nybegynder skal bruge for at konfigurere og bruge en Raspberry Pi 4.

Den eneste reelle udfordring med dette sæt er sagen, der følger med det. Det er ikke designet til at fungere med en heatsink eller en køleventilator, og låget skal tages af, hvis du har til hensigt at køre tungt på Raspberry Pi.

Raspberry Pi 4 Desktop Kit

Bedst for begyndere

Med en egentlig håndbog i æsken og et microSD-kort forudindlæst med Raspberry Pi OS, er det officielle Raspberry Pi 4 Desktop Kit det bedste bud for begyndere, der helst ikke vil købe tilbehør individuelt. Der er også den æstetiske appel ved at færdiggøre en Raspberry Pi-opsætning med hver komponent i de officielle røde og hvide farver.

Fordele

 • Stor værdi for pengene
 • Indeholder en dybdegående guide for begyndere
 • Inkluderer officiel strømforsyning

Ulemper

 • Officiel kabinet blokerer luftstrømmen og kan forårsage drosling
 • Nogle komponenter kan være til lidt nytte for mere avancerede brugere
  Sådan redigerer du billeder på din iPhone (ved hjælp af Photos-appen)

Sunfounder

I modsætning til de andre muligheder på denne liste giver Sunfounder Raspberry Pi Pico W Ultimate Starter Kit ikke en desktop-oplevelse. I stedet tilbyder den et praktisk læringssæt til begyndere i alle aldre, der kan lære programmering og elektronik-flimmer. Sunfounder-sættet indeholder Raspberry Pi Pico W mikrocontroller og pakker mange elektroniske komponenter, der kan bruges i forskellige projekter.

Det inkluderer også en serie på 27 videolektioner fra hardwareeksperten Paul McWhorter. Videoerne er nemme at følge og vil være til hjælp for begyndere og endnu mere avancerede brugere. De dækker arbejde med Pico W mikrocontroller og programmering af den til at udføre forskellige operationer via brugerskrevet kode.

Raspberry Pi Pico W kommer med forloddede headere, og alt hvad du behøver er et brødbræt, nogle jumperledninger og andre elektroniske dele for at lave din næste opfindelse. Andre komponenter, der kan findes i dette sæt, inkluderer LED’er, LCD’er, buzzere, sensorer, aktuatorer, modstande, transistorer, kondensatorer og andre enheder, der kan fungere som en del af et elektronisk kredsløb.

Sunfounder Raspberry Pi Pico W Kit

Bedst til at lære kode

Med over 400 elektroniske komponenter og 117+ projekter tilbyder Sunfounder Raspberry Pi Pico W en fantastisk læringsoplevelse og uendelige muligheder for elektroniske kreationer. Dette startsæt er et glimrende valg for brugere, der ønsker en nem, billig adgang til elektronik-pyntehobbyen.

Fordele

 • Dybdegående video tutorials
 • Højkvalitetssæt med 450+ elektroniske komponenter
 • Raspberry Pico W kommer forloddet

Ulemper

 • Helt nybegyndere kan have sværere ved at gennemarbejde dokumentationen
 • Ingen fysisk guide til brug af sættet

GeeekPi

Hvis du er til retro-spilemulering, giver GeeekPi Raspberry Pi 4 Starter Kit dig de værktøjer, du skal bruge for at skabe et Raspberry Pi-spilsystem, der er i stand til at emulere konsoller som PS1, NES, SNES, Dreamcast og forskellige arkadesystemer via MAME. Retro-spil på Raspberry Pi er en verden for sig selv, og du bliver nødt til at vide om ROM’er og emuleringsdistributioner.

I dette sæt finder du et etui i NES-stil, der kommer med en indbygget køleventilator, et 128 GB microSD-kort til at gemme alle dine spil, en USB microSD-kortlæser, en 18W strømforsyning, to mikro-HDMI-til-HDMI-kabler og en 8GB Raspberry Pi 4. Etuiet er designet til at give nem adgang til alle porte, men dækker GPIO-headeren.

  Hvorfor dit brand har brug for det (6 platforme)

GeeekPi Raspberry Pi 4 8GB Starter Kit

Bedst til spilemulering

Med en Raspberry Pi 4 med 8 GB RAM, et 128 GB microSD-kort og en 18 W strømforsyning er dette GeeekPi retro gaming kit klar til at få den bedste ydeevne ud af din Raspberry Pi 4 og er perfekt til brugere, der ønsker en ukompliceret og bærbar retro gaming setup.

Fordele

 • Etuiet i NES-stil er et flot touch
 • En aktiv køleventilator medfølger i etuiet

Ulemper

 • Lidt dyrt
 • Case blokerer GPIO-headeren (ikke en dealbreaker, hvis du kun vil spille med Pi)
 • Ingen guide eller manual i kassen

FAQ

Q: Hvad bruges Raspberry Pi til?

Mens det oprindeligt var beregnet til at fungere som en eksperimenterende enhed for datalogistuderende, har Raspberry Pi siden spredt sine vinger og kan findes i applikationer som servere, retro-spil, hjemmeautomatisering, 3D-print, elektronik-flimmeri og endda i industrien .

Q: Hvorfor skal jeg bruge en Raspberry Pi i stedet for en pc?

Raspberry Pi bruger mindre strøm og fylder mindre end en gennemsnitlig personlig computer. Du kan også finde en række stifter, kaldet GPIO-stifter (general-purpose input/output), på alle Raspberry Pi-kort. Disse GPIO-stifter giver din Raspberry Pi mulighed for at sende og modtage signaler fra forskellige elektroniske komponenter og udføre fysisk databehandling med LED’er, sensorer og motorer.

Q: Hvilket OS skal jeg bruge til min Raspberry Pi?

Mens flere operativsystemer er designet til at fungere med Raspberry Pis, anbefales det stærkt, at du installerer Raspberry Pi OS (tidligere kendt som Raspbian). Det er gratis, open source og meget optimeret til at arbejde med Raspberry Pi-hardware.

Q: Kan jeg beholde en Raspberry Pi døgnet rundt?

Det er perfekt muligt at køre en Raspberry Pi i dagevis og endda årevis uden at slukke for den. Så længe du holder temperaturen kontrolleret, strømforsyningen stabil og indstiller Pi til at installere vigtige opdateringer automatisk, skulle der ikke være problemer med at køre en Raspberry Pi 24/7 i lang tid. Sørg for at sikkerhedskopiere dit Raspberry Pi SD-kort regelmæssigt som en sikkerhedsforanstaltning mod datakorruption i tilfælde af strømsvigt.