Dagens ordsvar og ledetråde (27. marts 2024)

Wordle er det daglige puslespil, der bliver ved med at give. På trods af at Wordle har været i gang i årevis, forsøger mange af os stadig at slå det hver dag. Heldigvis er vi her med svaret på Wordle #1012, plus nogle ledetråde, hvis du går i stå og ikke vil miste din streak.

SPOILERE FORUD (TID)

Dagens Wordle (Puslespil #1012) Grundlæggende ledetråde

Hvis du bare vil have svaret på Wordle-puslespillet den 27. marts 2024, så rul ned forbi sporene og den næste spoiler-advarsel. Ellers er her et sæt spor til at hjælpe dig med at løse dagens Wordle lidt på egen hånd.

  Bundkort forklaret: Hvad er ATX, MicroATX og Mini-ITX?
 • Dagens Wordle indeholder fire konsonanter og en vokal.
 • Ingen bogstaver gentages to gange.
 • Det første bogstav er S.
 • Det sidste bogstav er G.
 • Dagens Wordle (Puslespil #1012) Big Clue

  Den store ledetråd for dagens Wordle er, “Fortid af noget smertefuldt at opleve, uanset om det er på huden eller i lommen”.

  SPOILERE FORUD (SVAR)

  Dagens ordsvar for den 27. marts 2024

  Hvis du stadig ikke har slået dagens Wordle, selv med de ledetråde, der er angivet ovenfor, er svaret nedenfor…

  Svaret på dagens Wordle er “STUNG”.

  Ordet “stukket” er datid af stik, som har to hoveddefinitioner. Den mest almindelige og formelle måde at såre eller gennembore med et stik. Det andet, mere uformelt, betyder, at man bliver opkrævet for meget eller snydt for penge. Det kan også gælde for en politiaktion.

  Ifølge online-etymologiordbogen, ordet “stik” kommer fra det mellemengelsk “stingen”, som betød at stikke eller gennembore med noget spidst. Ordets datid plejede at være “stang”, men kom til sidst til at blive “stukket”.

    Sælg produkter fra én platform til overalt – Shopify

  Vores bedste Wordle-tip (at slå det hver dag)

 • Vælg et godt startord. Der er masser at vælge imellem, så vælg et fra vores liste over de bedste Wordle-startord.
 • Prøv at fjerne alle fem vokaler tidligt. Da der kun er en håndfuld vokaler, er det bedst at bruge dem alle inden for de første 2-3 gæt.
 • Brug populære bogstaver tidligt. Ud over vokalerne forekommer bogstaver som T, S, N, R, H, C, D og L oftest i engelske ord.
 • Tag dig tid over dine gæt. Wordle er ikke tidsindstillet, så der er ingen hast med at fuldføre det. Du kan endda gætte på papir først.
 • Husk, at bogstaver kan forekomme to gange (og ofte gør det). Husk dette, når du gætter, da glemmer du det, kan det føre til, at du roder.
 •   Sådan installeres Raspberry Pi OS med skrivebordet på Raspberry Pi 4

  Nu hvor du har fuldført dagens Wordle-puslespil (med lidt hjælp fra dine venner på MUO), bør du tjekke nogle af de andre gratis spil fra New York Times.

  Forbindelser er et sjovt spil, der udfordrer dig til at finde associationerne mellem 16 ord, og dele dem op i fire grupper af fire. For at hjælpe med at bekæmpe spillets udfordrende karakter, tjek vores tips og tricks til at hjælpe dig med at slå Connections.

  Der er også Strands, den nyeste tilføjelse til New York Times’ spirende liste over spil. Ligesom Connections er det ekstremt udfordrende, men på en enestående måde. Vi anbefaler, at du tjekker vores bedste tips til at slå Strands for at give dig selv et ben på den daglige udfordring.

  Eller hvis du er en Wordle-purist og vil have mere af det samme, anbefaler vi at prøve disse fantastiske Wordle-alternativer.