Administrer app-beskeder direkte fra din iPhones meddelelsescenter

Den måde, iOS håndterer notifikationer på, har altid været mindre end ideel, men iOS 12 gør noget for at forbedre tingene. En del af det er den nye mulighed for at ændre, hvordan meddelelser håndteres, direkte fra meddelelsescenteret.

Med ankomsten af ​​iOS 12 gjorde Apple det muligt for folk at modtage en notifikation, beslutte, at de aldrig vil have at se den igen, og så få det til at ske uden at gå ind i indstillingernes ofte forvirrende verden app. Det er en stor forbedring for brugervenligheden og en, der forhåbentlig betyder, at udviklere vil tænke sig om to gange, før de spammer deres brugere med notifikationer.

Håndtering af meddelelser fra meddelelsescenteret er en fantastisk måde at sikre, at du aldrig ser det irriterende spils anmodning om din tid igen. Det er næsten opgraderingen til iOS 12 alene værd. Når du har gjort det og modtaget en for mange irriterende meddelelser, skal du stryge til venstre på den i stedet for at afvise den.

Du vil se tre muligheder, og den, du skal trykke på, er “Administrer”.

Dernæst vil du se fire muligheder.

Stille levering: Denne mulighed vil tillade meddelelserne at ankomme, men de vil ikke afspille nogen lyde, vise bannere eller badge-ikoner eller vises på låseskærmen.
Sluk: Denne mulighed gør præcis, hvad det lyder som, og slår alle meddelelser fra for den pågældende app.
Indstillinger: Dette fører dig til de mere detaljerede meddelelsesmuligheder i appen Indstillinger. Her kan du ændre, hvordan notifikationer vises, og hvilken lyd de laver, når de ankommer.
Annuller: Denne knap annullerer dialogen og returnerer dig til meddelelsescenteret.

Den relevante mulighed her er den første, fordi den giver folk mulighed for at fortsætte med at modtage meddelelser, der måske ikke er vigtige, men som også er værd at se. Spilmeddelelser er et godt eksempel på sådanne meddelelser, så hvis du hellere ikke vil have en hørbar meddelelse, men er bange for at gå glip af noget, er dette muligheden for dig.

Alene denne funktion gør iOS 12’s meddelelser meget mere overskuelige, hvilket giver brugerne mulighed for at fjerne meddelelser fra deres liv på det punkt, hvor gummiet møder vejen frem for at blive afskrækket af tanken om at dykke ned i Indstillinger.