6 bedste pulsmålerapps til dit Apple Watch

Hjertet er et vigtigt organ i den menneskelige krop og er grunden til, at du er i live.

I disse dage er antallet af hjertesygdomme stigende selv hos unge, og statistikker nævner, at en ud af fem hjerteanfaldspatienter er under 40. Nogle af de almindelige årsager til en dårlig hjertesygdom kan være:

 • Stress
 • Usund livsstil
 • Overdreven drikkeri og rygning
 • Mangel på fysisk aktivitet

For at holde disse forhold i skak, skifter mange mennesker nu til en sundere livsstil, som omfatter træning mindst 3 gange om ugen.

De fleste læger foreslår mindst 30 minutters motion dagligt og en sund kost for at holde dit hjerte aktivt og fri for medicinske tilstande.

Pulsmålerfunktion på Apple Watch

Spørgsmålet opstår, hvordan ved du, om du udskyder nok kalorier eller er på rette vej? Apple lancerede en løsning på dette svar ved at inkludere en pulsmålerfunktion i deres ureserier.

Det giver dig mulighed for at overvåge din krop under forskellige fysiske aktiviteter, som du udfører i løbet af dagen. Du kan tjekke din puls, når du går, træner, hviler eller pendler til arbejde.

Det giver dig også en rapport om dit hjerteslag under og efter din træningssession, og hjælper dig med at holde din hjertetilstand i skak.

I de seneste Apple Watch-udgivelser er funktionen blevet endnu bedre, og nu advarer den dig i tilfælde af et lavt/højt hjerteslag. Derudover understøtter den en EKG-funktion i systemet til at udføre testen, uanset hvor du er. Og jeg fortæller dig hvad, eksperter har rost dens nøjagtighed.

⚠️ Bemærk: Selvom resultaterne af EKG’et vides at være nøjagtige det meste af tiden, bør denne funktion kun bruges som en nødsituation og bør ikke være en erstatning for medicinske diagnostiske tests.

Apple Watch-brugere bruger i vid udstrækning pulsmålerfunktionen, men du vil måske stadig gå den ekstra mil og downloade en ekstra tredjepartsapp for at bruge mere nyttige funktioner. Dette vil sikre, at du altid er sikker, når det kommer til dit helbred.

  Liste over alle computerens genvejstaster

I dette indlæg gennemgår vi de bedste pulsmåler-apps til dit Apple Watch, som du kan downloade og begynde at bruge med det samme.

Sådan installeres disse apps på dit Apple Watch

Det er super nemt at downloade nye apps fra App Store på dit Apple Watch og kan gøres i disse nemme trin:

Trin 1: Åbn App Store på dit Apple Watch.

Trin 2: Brug kronen til at rulle ned på listen over apps eller søgelinjen for at søge efter den ønskede app.

Trin 3: Når du ser den app, du vil installere, skal du trykke på “Hent”, og det er det.

Appen installeres på dit Apple Watch og åbnes fra hovedsiden.

Fordele ved pulsmålerapps

Forskellige apps har forskellige og unikke funktioner, som alle bunder i, hvilken du vælger.

Der er dog nogle fælles fordele, som enhver pulsmåler-app skal have. Her er nogle af dem:

 • Overvågning af vitale funktioner i hjemmet
 • Sporing af puls under træning
 • Overvågning af stress og aktivitetsniveauer i løbet af dagen
 • Giver feedback i realtid
 • Kontrol af søvnkvaliteten

Nu hvor vi har samlet en anstændig mængde viden om pulsmåler-apps til vores Apple Watch, lad os springe ind på listen over muligheder, så du kan vælge den, du ønsker.

HeartWatch

Med over 1 million brugere på verdensplan og en brugervurdering på 4,7/5 stjerner gør HeartWatch pålidelighed og nøjagtighed til deres førsteprioritet, og vi er her for det.

Denne app giver dig mulighed for at overvåge din puls, når du går, sover, træner eller laver enhver anden aktivitet. Den advarer dig også, når hjertebanken pludselig bliver lav/høj.

Du kan modtage nøjagtig statistik på dine træninger og få sporet live puls på ethvert givet tidspunkt.

HeartWatch har været et topvalg for folk i over 50 forskellige lande, og det er også kompatibelt med mere end 10 forskellige sprog.

  8 bedste båndbreddeberegnerværktøjer

For ikke at nævne, du kan altid være sikker på, at dit privatliv er godt beskyttet. Da dette er en betalt app, er den fri for annoncer for at levere en uafbrudt oplevelse.

Hjerteanalysator V9

Heart Analyzer v9 er en pålidelig app, der giver funktioner på næste niveau for at gøre din hverdag stressfri, vel vidende at dit hjertesundhed holdes i skak.

Her er nogle af de mange ting, den gør:

 • Præsenterer sundhedsdata i grafer, rapporter og metrics
 • Det giver dig en oversigt over dagen på dashboardet
 • Giver dig mulighed for at se træning
 • Det giver dig mulighed for at eksportere sundhedsrapporter til PDF’er

Du kan også udløse en manuel pulsmåling og bruge nogle andre fede funktioner, så jeg vil anbefale at tjekke denne ud.

Kardiogram

Hvis du leder efter en app, der overvåger din puls og hjælper dig med at spore symptomer på hjertesygdomme, så er Cardiogram dit valg.

Med over 6,2 millioner downloads er denne praktiske app en klinisk valideret pulsmåler, der hjælper dig med daglige oversigtsmålinger i et interaktivt pulsvisualiseringsformat.

Du kan bruge den tilpassede vanefunktion til at logge på din medicin, livsstilsændringer, daglige stemninger, noter og mere.

Desuden overvåges og analyseres dine træningspas og søvncyklusser til medicinske formål.

Qardio hjertesundhed

Qardio Heart Health er en prisvindende app, der kan parres med andre Qardio-enheder og forbindes problemfrit med Apple Watch. Du kan spore følgende:

 • Blodtryk og blodilt
 • Puls og uregelmæssig hjerterytme
 • 12 kropssammensætningsmålinger (BMI, muskler, kropsfedt, knogler, vand og mere)
 • Kropsvægt
 • Kropstemperaturændringer

Denne app er bedst kendt på markedet for sin intuitive grænseflade og nøjagtige resultater. Ikke at forglemme, det giver dig også mulighed for at sætte mål og påmindelser om personlig pleje.

Du kan abonnere på premium-versionen af ​​appen for at få maksimale fordele.

Tjek også: Top smart sundhedstracker til et bedre liv

Hjertegraf

Som navnet antyder, er Heart Graph en ekspertapp, der giver dig pulsoplysninger i realtidsgrafer for at minimere medicinsk jargon.

Du kan komme i gang med den gratis version uden annoncer. Den understøtter Bluetooth-sensorer, der går hånd i hånd med dit Apple Watch. Du kan også gennemgå dine sessioner offline og importere eksisterende træningsdata.

  Sådan annulleres Green Dot Card

Derudover giver det dig mulighed for at spore og indstille et mål for kalorieforbrænding før en træning via Apple Health. Appen er meget speciel omkring din træning, da den sporer pulsen i overensstemmelse hermed.

Når vi taler om hoveddelen, kan du spore din puls, mens du udfører aktiviteter som dans, yoga, scenespil osv., og forvente meget præcise resultater.

FITIV Pulspulsmåler

En multi-purpose app, der giver dig mulighed for at holde dig i form på adskillige måder, FITIV Pulse Heart Rate Monitor, vil ikke skuffe dig. Det har live-aktiviteter, dynamisk ø-support og en træningsmåler.

Du får også en tilpasset træningsoplevelse, der inkluderer live coaching, træningsanalyse, træningsmotivation og meget mere for at knuse dine mål.

Her er nogle andre fantastiske funktioner i denne app:

 • Et blik på træningsmålinger fra din låse-/startskærm
 • Opret separate sundheds- og fitness-dashboards
 • Stream live træningsdata fra dit Apple Watch til din iPhone

Du får også adgang til 100 indbyggede træningstyper og brugerdefinerede muligheder. Dette er det bedste valg for dig, hvis du er til sport og hardcore-aktiviteter. Det understøtter Watch OS9 kører.

Forfatterens note

Den indbyggede pulsmålerfunktion på Apple Watch kommer allerede med sine frynsegoder, men en tredjepartsapp kan hjælpe dig med at tage tingene til det næste skridt med hensyn til sundhed og fitness.

Husk at overveje dine behov og forventninger, inden du downloader en af ​​ovenstående apps, da de alle varierer med deres funktioner, så det er vigtigt at være sikker på, hvad du leder efter.

Det siger sig selv, at alle af dem gør et godt stykke arbejde i deres respektive sæt af kapaciteter, givet at du bruger dem med dine krav i tankerne.

Hvis dit krav kun er at overvåge din puls, så ville en app som HeartWatch være nok. Men hvis du er til intens træning og har brug for hjælp på det område, vil FITIV Pulse Heart Rate Monitor fungere som en charme for dig.

Dernæst kan du tjekke de bedste fitness-apps ud.