Sælg online og løft dit e-handelsspil med lethed

Hvor mange gange handler du online uden at forlade din sofa? Internettet og teknologien har revolutioneret vores verden, og du kan nu shoppe forskellige varer online.

E-handelsplatforme gør det nu nemt for handlende at oprette butikker uden kodefærdigheder. Sådanne sælgere kan tilpasse deres butikker, så kunderne kan købe fra dem.

Sellfy er en af ​​de mange e-handelsplatforme, der giver sælgere mulighed for at vise produkter og kunder til at handle. Denne artikel vil forklare, hvad Sellfy er, hvad det giver dig mulighed for at sælge, dets funktioner, hvordan man opretter en butik og dets alternativer.

Hvad er Sellfy?

Sellfy er en minimalistisk e-handelswebstedbygger. Denne cloud-baserede e-handelsplatform passer til fagfolk og virksomheder, der skaber og sælger digitale produkter. Sellfy er en god mulighed for kunstnere og forfattere, der kan sælge bøger, kunst og musik. Platformen blev lanceret i 2011, hvilket muliggjorde over 60.000 skabere at sælge produkter.

Selvom platformen er designet til at være enkel, har den alle de funktioner, du skal bruge for at komme i gang. Sellfy giver dig mulighed for at tilføje produkter, tilpasse din butik, markedsføre produkterne, integrere med 3. parts applikationer og få betalt gennem forskellige platforme.

Sellfy Store Oprettelse

Dette er de trin, du skal følge, når du opretter en butik på Sellfy;

 • Trin 1- Tilmelding: Det er nemt at tilmelde sig Sellfy; du kan bruge din e-mail eller Google-konto til at komme i gang.

Du behøver ikke et kreditkort for at komme i gang.

 • Trin 2- Giv din butik et navn: Sellfy giver dig mulighed for at oprette din butiks navn. Du kan også ændre navnet senere, hvis du har problemer med at finde det bedste lige nu.

 • Trin 3- Vælg produkter, du vil sælge: Du kan vælge de kategorier, der passer til din butik, såsom digital, on-demand eller fysisk.

 • Trin 4- Link til din primære hjemmeside eller sociale platform: Hvis du allerede ejer et websted eller en markedsplads på sociale medier, kan du nu linke dem her.

 • Trin 5- Vælg en kategori til din butik: Vælg en, der passer til din Sellfy-butik fra rullemenuen.

Du kan nu starte din 14-dages prøveperiode.

Butikstilpasningsmuligheder

Når du har oprettet din butik, giver Sellfy dig mulighed for at tilpasse den, så den passer til dine behov. En typisk butik vil se sådan ud;

Du kan tilpasse dine produkter, Om og Kontakt-sider. Du kan også tilføje brugerdefinerede sider, så de passer til dine behov.

  Hvad er det, dets fordele og MCM-software at overveje

Customizeren giver dig mulighed for at skifte mellem skærme og visualisere, hvordan din butik vil se ud på desktop-, mobil- og tablet-enheder.

Produkter udbudt af Sellfy

Sellfy giver dig mulighed for at liste forskellige typer produkter på sin platform. Efter tilmelding vil dit dashboard se sådan ud;

Du kan gå videre og tilføje nye produkter. Du kan vælge mellem de forskellige kategorier: Digitalt produkt, Print On Demand, Abonnement, Fysisk produkt og Freebie.

Du skal tilføje produkttitel og beskrivelse uanset din valgte kategori. Du kan også linke til produktbutikken (din hjemmeside eller side på sociale medier).

Sikker kassen og betalinger

Du kan bruge Stripe eller PayPal til at behandle betalinger i din Sellfy-butik. PayPal giver dig mulighed for at acceptere betalinger fra brugere fra over 200 lande, mens Stripe muliggør kortbetalinger. Betroede betalingsbehandlere håndterer alle betalinger, og du kan være sikker på, at din kundes data er sikre.

Du kan også give dine købere unikke downloadlinks og reducere forekomster af kunder, der deler dine produktfiler. PDF-stemplingsfunktionen tilføjer køberens e-mailadresse til hver PDF-produktfil og tilføjer tilpasning.

Tredjeparts integrationsmuligheder

Sellfy giver dig mulighed for at linke til de værktøjer, du bruger dagligt, og gøre driften af ​​din butik til en leg. Disse integrationer gør det nemt at sælge fra dine sociale mediesider (YouTube, Google og Facebook) eller dit websted.

Tilføj knappen “Køb nu” til dine sociale medier eller websider og begynd at sælge. Du kan også integrere produktkort på dit websted eller YouTube-slutskærme og -kort og tjene penge på dit eksisterende indhold. Konfigurer Google Analytics og webhooks, eller brug endda Zapier til at oprette forbindelse til over 750 tredjepartsapps.

Sellfy prisplaner

Sellfy har 3 planer: Starter, Business og Premium. Du kan dog altid starte med en 14-dages gratis prøveperiode.

 • Startplanen starter fra $19/måned, faktureret hvert andet år. Startplanen er velegnet til virksomheder, der sælger op til $10k om året. Din butik vil dog have Sellfy branding. Du kan også oprette forbindelse til dit eget domæne og liste ubegrænsede produkter.
 • Forretningsplanen starter fra $49/måned. Du kan fjerne Sellfy-mærket fra din butik og sælge op til 50.000 USD om året. Denne pakke har også funktioner som opgivelse af kurv og mersalg af produkter.
 • Premium-planen starter fra $99/måned. Denne pakke giver dig mulighed for at sælge op til $200k i salg årligt. Som butiksejer nyder du prioriteret support og produktionsmigreringsfunktioner.

At oprette en butik er en af ​​mange ting, du skal bruge for at få købere. Du skal også markedsføre din butik og dine produkter. Sellfy har indbyggede marketingfunktioner, der hjælper dig med at få ordet derude. Nogle nøglefunktioner, du kan bruge, er e-mailmarketing, kuponer og rabatter, opgivelse af kurv og mersalg.

  Sådan stopper du Skype fra at slå andre lyde fra på pc'en

 • Med e-mail marketing kan du underrette abonnenter om nye produkter og særlige tilbud. Denne funktion er tilgængelig selv i begynderplanen.
 • Kuponer og rabat-funktionen gør det nemt for sælgere at tilføje rabatter til deres produkter og freebies i deres butikker.
 • Funktionen til at opgive vogn viser statistik over de efterladte varer og hvor meget du kunne have tjent. Du kan derefter oprette e-mail-kampagner og nå ud til disse kunder.
 • Mersalg er tilgængeligt i Business- og Premium-planerne. Denne funktion lader dig lokke kunder til at købe yderligere produkter til nedsatte priser, når de tilføjer en vare til deres indkøbskurv.

Selfy kundesupport

Sellfy har 24/7 support for at sikre, at alle dine forespørgsler bliver behandlet. Du kan bruge kontaktformularen eller beskedknappen, når du sidder fast. Knappen “Hjælp” har forskellige vejledninger og tutorials, som du kan gennemse.

Du kan oprette forbindelse til live support, hvis det problem, du vil løse, ikke er behandlet på videnbasen.

Sellfy funktioner

Vi har analyseret de forskellige funktioner i Sellfy. Men som enhver anden e-handelsplatform har den fordele og ulemper. Disse er nogle af de mest fremragende;

 • Nem at konfigurere: Du kan oprette en Sellfy-butik på få minutter med et par enkle trin. Du kan vælge et tilpasset domæne for at give din butik et professionelt udseende. Du kan endda integrere butikken på din eksisterende hjemmeside.
 • Ingen gebyrer på salg: Sellfy opkræver et månedligt gebyr og tager ikke avancer på dit salg. De eneste gebyrer, du vil blive pålagt, er dem, der opkræves af PayPal eller Stripe, når det behandler dine betalinger.
 • Tilbagevendende abonnementer: Denne platform giver dig mulighed for at sælge abonnementsprodukter som medlemskaber, softwareabonnementer og workshops.
 • Sælg hvor som helst: Du kan konvertere dine sociale mediesider og blogs til en butik ved at tilføje knappen “Køb nu”.
 • Print-on-demand-funktion: De fleste e-handelsplatforme bruger tredjepartsapps til at aktivere print-on-demand-funktionen. Sellfy har dog denne funktion indbygget.
 • Mobilvenlig: De fleste webstedsejere bruger smartphones. Sellfy er bygget til at være mobilvenlig for at imødekomme denne gruppe.
 • Integrationer: En typisk virksomhed bruger mange værktøjer til at gøre arbejdet lettere. Sellfy tilbyder flere integrationer som Zapier, Webhooks by Zapier, Patreon, Google Analytics, Twitter-annoncer, Facebook-annoncer og Facebook Live Chat.
 • SEO-funktioner: Organisk trafik er vigtig i en hjemmesides konverteringer. Sellfy tilbyder grundlæggende SEO-funktioner, der kan hjælpe dig med at optimere dit websted til søgemaskiner.

Sellfy Alternativer

Sellfy er ikke den eneste platform, der giver brugerne mulighed for at sælge digitale og fysiske produkter. Det er nogle platforme, der tilbyder lignende tjenester;

  12 bedste CNAPP-platforme til bedre skysikkerhed

#1. Lønningsbevis

Lønningsbevis er en platform, der giver handlende mulighed for at sælge digitale downloads, coaching og kurser fra én platform. Brugere behøver ikke at lære kodningsfærdigheder, da e-handelsbyggeren kan tilpasses til at skabe unikke butikker.

Payhip har en ‘Free Forever’-plan, der opkræver en transaktion på 5 % for hvert salg. De andre planer er ‘Plus’ til $29/måned og ‘Pro’ til 99/måned. Alle tre planer giver dig mulighed for at liste ubegrænsede produkter, og indtægterne er ikke begrænset.

Du kan bruge PayPal og Stripe til kortbetalinger på Payhip. Platformen har flere tilpassede temaer, der passer til forskellige behov. Platformen har også indbyggede marketingværktøjer såsom kuponer, kryds- og opsalg af affilierede programmer og henvisninger.

#2. Podia

Podia er en platform, der giver handlende mulighed for at placere deres hjemmeside, produkter og fællesskab ét sted. Opsætningen er nem; du kan have din hjemmeside op at køre på 10 minutter. Hvis du ejer et websted, skal du bruge Podia som din betalingsplatform gennem indlejringer.

Platformen giver dig mulighed for at tilpasse din butik gennem forskellige farveskemaer, og du kan importere stockfotos og dit logo. Du behøver ikke kodningsfærdigheder for at tilføje knapper, omarrangere elementer eller tilføje sektioner til dit websted.

Podia har tre prisniveauer: Gratis, Mover og Shaker. Gratis-niveauet opkræver 8% i gebyrer for hvert solgt produkt. Betalte pakker er Mover til $33/måned og Shaker til $75/måned. Butiksejere kan acceptere betalinger via Stripe og PayPal.

#3. Sendowl

Sendowl er en platform, der giver virksomheder og skabere mulighed for at sælge digitale produkter. Brugere kan sælge e-bøger, lydbøger, software, begivenhedsbilletter, medlemskaber, fotografering og mere på Sendowl.

Platformen giver dig mulighed for at integrere indkøbsknappen på din eksisterende hjemmeside, Notion-side, Linktree eller sociale medieplatform. Sendowl har værdifuld data og indsigt til at hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger.

For at sælge deres produkter kan butiksejere bruge markedsføringsfunktioner som 1-kliks upsells, tilknyttede selskaber og e-mails om afbrudt kurv. Sendowl behandler betalinger ved hjælp af PayPal og Stripe. Den har tre prismodeller, hvor starteren giver 3 måneder GRATIS, derefter $9/måned. De andre pakker er Growth til $15/måned og Pro til $39/måned.

Konklusion

Sellfy er en fantastisk platform, hvis du leder efter en e-handelswebstedsbygger, der er nem at konfigurere. Dens fokus er hovedsageligt på digitale produkter, men du kan også sælge fysiske produkter som bøger og album.

Det har dog et par funktioner til at understøtte forsendelse. På den anden side gør dens enkelhed det til en god mulighed for digitale skabere, der ønsker at oprette en butik på få minutter og begynde at sælge.

Du kan også udforske nogle af de bedste webstedsbyggere for ikke-teknologiske og ikke-designere.