6 bedste online SQL-legepladser til at teste dine forespørgsler

Opsætning af et miljø til at øve SQL kan være en udfordring for begyndere. Selv erfarne programmører vil måske køre forespørgsler uden at oprette en database.

MAKEUSE AF DAGENS VIDEO

SQL online platforme er det bedste valg til dette. Det giver et udviklingsmiljø til at køre, manipulere og teste SQL-forespørgsler. Disse gratis og interaktive platforme giver udviklingsmiljøer som for en database. Her er de bedste online SQL-legepladser til at køre og teste dine SQL-forespørgsler.

SQL Fiddle er et af de bedste valg til at øve SQL-forespørgsler. Den har en brugervenlig grænseflade, der gør det nemmere at køre SQL-forespørgsler og -kommandoer. Interfacet har paneler, der adskiller arbejdsområdet og outputtet. Det er bedst til at køre korte forespørgsler.

Først skal du bygge et skema til den interne database ved at klikke på knappen Byg skema i venstre panel. Skriv og kør derefter dine forespørgsler i højre panel.

Du vil se output nederst i venstre panel. Hvis der er fejl i din kode, giver SQL Fiddle dig besked om at redigere koden og køre den igen.

Du kan også udvide skærmbillederne til en foretrukken størrelse og bruge de medfølgende forespørgselsterminatorer. Nederst på skærmen kan du se strukturen af ​​databaseskemaet.

Du kan køre forespørgsler til forskellige SQL-databaser, herunder Oracle, PostgreSQL, MySQL og SQLite. Du kan vælge en database ved at vælge den fra rullemenuen på navigationslinjen.

Du kan bruge DB Fiddle til at teste dine SQL-forespørgsler. Legepladsen giver SQLite-, MySQL- og PostgreSQL-databaser at arbejde med.

Grænsefladen er enkel og nem at bruge. De har prøveforespørgsler for at vise dig, hvordan du bruger deres arbejdsområde. Panelerne adskiller arbejdsmiljøerne og en navigationslinje.

Du kan oprette dine egne skemaer og SQL-databasetabeller. Kør derefter forespørgslerne med et klik på en knap. Panelet nederst på siden viser dine resultater.

Du kan samarbejde med andre på platformen i realtid. Du kan også ændre din kode til Markdown-format og gaffelkode fra andre lagre.

DB Fiddle er gratis, men du kan betale for pro-versionen for at få adgang til avancerede funktioner som SQL-vurderinger.

Du kan få adgang til grænsefladen uden at skulle tilmelde dig. Men du skal oprette en konto, hvis du skal gemme dit arbejde. Du kan konvertere dit arbejdsområde til privat tilstand, hvis du vil holde dit arbejde privat.

DB Fiddle UK giver en enkel og nem at bruge grænseflade til at køre dine forespørgsler. De understøtter 10+ relationsdatabaser, inklusive MySQL, PostgreSQL og MariaDB. Du kan frit vælge den version af DB-motoren, du vil arbejde med.

Du kan hurtigt oprette et arbejdsområde ved at klikke på knappen Tilføj batch til venstre på siden (med et plustegn på). Derefter kan du køre så mange forespørgsler, som du vil. DB Fiddle UK tillader at skjule private data eller forlade dem offentlige.

Du kan ændre dine data til Markdown-format på grænsefladen. Du kan også fremhæve vigtige dele af din kode ved hjælp af deres fremhævningsværktøj.

Du behøver ikke at tilmelde dig platformen for at interagere med den; du kan begynde at arbejde på det med det samme.

SQLite Online giver dig et produktivt arbejdsområde til at køre SQL-forespørgsler. Du kan arbejde med tre databaser, nemlig MariaDB-, PostgreSQL- og MySQL-databasemotorer. Du kan hurtigt skrive og køre forespørgsler på grænsefladen.

For at arbejde med en bestemt database skal du klikke på databasenavnet i venstre rude. SQLite Online åbner derefter dette arbejdsområde for dig. Hvis du har private data, som du ikke ønsker at dele med offentligheden, skal du tilmelde dig og gemme dit arbejde på platformen.

Du kan oprette forbindelse til din DB eksternt og køre forespørgsler i arbejdsområdet. Du har også mulighed for at oprette forbindelse til andre online DB’er.

SQLite Online giver dig mulighed for at importere datasæt til at arbejde med og ligeså eksportere dem som CSV-, XML-, JSON- eller SQL-skemaformater.

Paiza giver en dynamisk legeplads til at køre og teste MySQL-forespørgsler. Det understøtter over 20 programmeringssprog, inklusive PHP, Rust, Python og Elixir. For begyndere er dette en fantastisk platform til at lære MySQL-koncepter.

Vælg det sprog, du vil køre dine forespørgsler på, og webstedet vil give arbejdsområdet til det. MySQL-sektionen indeholder en databasemotor til at oprette tabeller, indsætte og vælge data.

Du kan bruge arbejdsområdet uden at tilmelde dig. Men hvis du har brug for en arbejdsoptegnelse, skal du registrere dig og oprette en konto på platformen. Du kan importere kode fra GitHub og køre den på Paiza.

Du kan også samarbejde om projekter med dit team på platformen. Du kan holde dit arbejdsområde privat eller offentligt, så andre kan få adgang til det. Paiza tilbyder også en cloud-platform til at oprette og hoste dine applikationer.

Programiz er en fantastisk platform til at lære SQL interaktivt. Hjemmesiden giver alt hvad du behøver for at lære og øve SQL-forespørgsler. Som nybegynder lærer du fra SQL grundlæggende til mere avancerede koncepter, mens du øver dig på den interaktive editor.

Du behøver ikke forudgående viden; du kan begynde at lære fra bunden. Du kan bruge editoren til at oprette tabeller, indsætte nye data, slette og køre andre SQL-operationer.

Programiz tester din viden med eksempeldatasæt, du kan lege med i kodeeditoren. Som nybegynder kan du forespørge i eksempeldatakodeeditoren, mens du lærer SQL.

Siden har et omfattende SQL-kursus, som du kan tilmelde dig og lære detaljerede SQL-koncepter. Dette websted giver den vejledning, du har brug for for at begynde din karriere som databaseingeniør.

Sådan bruger du online SQL-legepladser

Online SQL-legepladser er gode platforme til at lære og praktisere SQL. Disse legepladser kopierer muligvis ikke fuldstændigt kompleksiteten af ​​scenarier i den virkelige verden. Men de giver dig en idé om, hvordan SQL fungerer.

Men du skal være forsigtig med de data, du deler på platformen. Del ikke følsomme oplysninger, der kan være skadelige, hvis de kommer i de forkerte hænder. Du bør også opsætte en lokal instans og lære SQL-begreber som strengfunktioner.