Sådan ved du, om nogen blokerede dig på iMessage

Nøgle takeaways

  • En iMessage sendt som en grøn tekstbesked og fraværet af kvitteringer kan indikere, men ikke bekræfte, at du er blokeret.
  • Inden du hopper til konklusioner, prøv at nå din kontaktperson gennem tredjepartsbeskeder og apps til sociale medier.
  • Der er ikke en sikker måde at finde ud af, om nogen har blokeret dig på iMessage. Du er sandsynligvis kun blokeret, hvis du ikke kan kontakte din modtager nogen steder.

Sendt et par iMessage-beskeder, men modtog du ikke et svar fra din kontakt? Du kan blive bekymret og spekulere på, om den anden person har blokeret dig. Her er nogle tegn, der kan indikere, at du er blokeret på iMessage.

Du bliver sandsynligvis kun blokeret, hvis du støder på alle de angivne scenarier. Hvis du kun ser et eller to tegn, skyldes det sandsynligvis andre årsager, ikke fordi du er blokeret, hvilket vi også vil forklare nedenfor.

1. Din iMessage sendes som en tekstbesked

Typisk er iMessage-tekstbobler blå. Hvis din iMessage sendes som en grøn SMS-besked, er det muligt, at du er blokeret. Det er derfor, din iPhone ikke kan genkende deres Apple-enhed og sende en iMessage til dem.

  Sådan bruger du Canonicals Livepatch Service på Ubuntu

Der er dog andre grunde til, at din iMessage også sendes som en tekstbesked. For eksempel, hvis den anden persons Apple-enhed ikke er forbundet til internettet, vil appen Beskeder falde tilbage til SMS og sende din besked som en grøn tekstboble.

2. Der vises ikke kvitteringer for læsning

Efter at du har sendt en iMessage, vil du typisk se en kvittering for læsning, der angiver, hvornår den anden part åbnede den. Hvis du er blokeret på iMessage, vises læsekvitteringer ikke længere, fordi teksten aldrig nåede deres enhed i første omgang.

Du vil højst se en Leveret-status, hvis deres enhed modtog din iMessage, før de blokerede dig.

Alligevel er en uskyldig grund til, at læsekvitteringer ikke vises, fordi din kontaktperson har deaktiveret dem af hensyn til privatlivets fred. Det er en almindelig indstilling for smartphonebrugere, der foretrækker privatlivets fred ved at læse og besvare beskeder i deres eget tempo.

Hvis din målmodtagers internetforbindelse er plettet, har en blå iMessage-tekst, du har sendt, muligvis heller ikke statussen Læst eller Leveret i et stykke tid.

  Sådan nulstiller du brugerindstillinger og registreringsindstillinger i Word

19 STUDIO/Shutterstock

Hvis nogen blokerede dig på iMessage, skulle de blokere dit telefonnummer helt. Det er umuligt for brugere at blokere en person på iMessage, mens de stadig tillader telefonopkald fra dem.

Prøv derfor at ringe til din kontakt for at teste, om du er blokeret. Hvis opkaldet ikke går igennem, skal du ikke gå i panik først. Det kan være, fordi de har travlt på det tidspunkt eller står over for problemer, hvor de ikke kan modtage opkald på deres iPhone.

Udover at ringe, kan du også sende dem en besked på tredjeparts beskedapps som WhatsApp og Telegram samt sociale medieapps som Facebook og Instagram.

Hvis du ikke kan ringe til dem og ikke længere kan finde deres profil på sociale medieplatforme, kan det desværre betyde, at de har blokeret dig overalt for at forhindre dig i at kontakte dem.

Det kan dog ikke kun være dig, de har blokeret. Med smartphones, der bliver mere og mere viklet ind i vores liv, kan folk vælge at aktivere fokustilstand og gå på en digital detox ved at slette deres sociale medier for at passe på deres helbred og sikre, at de ikke er nemme at kontakte.

  Sådan opretter du forbindelse til en pc med Bluetooth

Hvis du kan sende en iMessage og ringe til din kontakt normalt fra en andens telefon, kan det faktisk betyde, at den anden part specifikt har blokeret dig.

Men før du hopper til konklusioner, skal du kontrollere, om problemet ligger i din enhed og dens indstillinger. Smartphones virker fra tid til anden, hvilket får iMessage til ikke at fungere, og brugere kan ikke foretage telefonopkald på deres iPhones.

Samlet set er der ikke en sikker måde til øjeblikkeligt at vide, om nogen har blokeret dig på iMessage eller ej. Det er normalt en kombination af indikatorer.

Hvis du står over for alle fire problemer, vi har nævnt i denne artikel, er det sikkert at antage, at din kontaktperson har blokeret dig på iMessage. Ellers kan det simpelthen være, at den anden person er indhentet i arbejdet og simpelthen har brug for lidt tid for sig selv.

Du kan sende en opfølgende sms, hvis du ikke har hørt fra dem, men undgå dobbelt eller tredobbelt sms uophørligt. Så skal du blot vente på, at de i stedet når ud til dig.