Sådan tjekker du status for AppleCare på dine Apple-enheder

Uanset om din Apple-enhed er i dens oprindelige AppleCare-garantiperiode eller dækket af AppleCare+, kan det være det første skridt i at få en reparation tjekket at tjekke dens nuværende dækning. Sådan tjekker du, hvad der er dækket, og hvad der ikke er.

Som mange mennesker har lært gennem årene, kan det være en dyrt at få repareret Apple-enheder uden for AppleCare, især i lyset af den nuværende tilstand af bærbare reparationsmuligheder. Intet er billigt, når det hele er bundet eller loddet til et logikkort, så du vil sandsynligvis håbe, at din reparationsfane bliver samlet op af Apple. Hvis det ikke er det, kan tingene blive dyre, hurtigt.

  Hvad er forskellen mellem digital og optisk zoom?

Heldigvis er det ret simpelt at tjekke AppleCare-dækningen, og du kan tjekke alle dine enheder ét sted.

Opdatering: Du kan nu gå til Indstillinger > Generelt > Om for at se garantioplysninger. Denne mulighed blev tilføjet i iOS 12.2, udgivet den 25. marts 2019. Hvis du ikke har AppleCare, vil den vise dig status for din iPhone eller iPads begrænsede garanti.

Sådan tjekker du AppleCare-status for en enkelt enhed

Der er et par forskellige ruter, du kan tage, hvis du vil tjekke AppleCare-dækningen for en enkelt enhed. Det ene kræver, at du har enhedens serienummer ved hånden, men kan gøres fra enhver computer med webbrowser og internetforbindelse. Den anden indebærer at downloade en iPhone- eller iPad-app.

  Pris og specifikationer for den nye iPhone SE & 9,7 tommer iPad Pro

Hvis du kender serienummeret på den pågældende enhed, så gå over til checkcoverage.apple.com og skriv serienummeret i den relevante boks. Du skal også udfylde en sikkerhedskode for at bevise, at du er et menneske.

Når du er færdig, skal du trykke på knappen “Fortsæt”, og du vil blive vist information om din enhed, herunder om den er dækket af AppleCare eller AppleCare+.

Sådan tjekker du AppleCare-status for alle dine enheder

Hvis du hellere vil se alle dine enheder på ét sted uden at indtaste serienumre, skal du downloade appen “Apple Support” fra App Store og logge ind med dit Apple-id. Når du er logget ind, skal du trykke på dit kontoikon øverst på skærmen.

  Sådan aktiverer du Adobe Flash i Google Chrome 76+

Når skærmen er indlæst, skal du trykke på “Kontroller dækning.”

Du vil se en skærm, der viser hver enhed, der er knyttet til dit Apple-id, samt en note, der nævner, om den i øjeblikket er dækket af AppleCare eller AppleCare+. Du kan trykke på en enhed for at se yderligere oplysninger om den.