Sådan spiller du The Talos Principle på Linux

The Talos Principle er et puslespil fra 2014 udviklet af Croteam og udgivet af Devolver Digital. Spillet centrerer sig om en filosofisk historie, hvor spilleren fuldfører opgaver givet dem af en gudelignende figur. Sådan spiller du The Talos Principle på Linux.

Få Talos-princippet til at fungere på Linux

Talos-princippet fungerer godt på Linux, da det er et indbygget spil til platformen. Når det er sagt, blev det aldrig udgivet som et selvstændigt spil og er kun tilgængeligt på Steam. Så du bliver nødt til at få Steam til Linux installeret.

Installer Steam

For at installere Steam til Linux skal du åbne et terminalvindue på skrivebordet. Du kan åbne et terminalvindue på skrivebordet ved at trykke på Ctrl + Alt + T på tastaturet. Alternativt kan du søge efter “Terminal” i appmenuen.

Når terminalvinduet er åbent, skal du følge kommandolinjeinstallationsinstruktionerne nedenfor, der svarer til det Linux OS, du bruger i øjeblikket.

Ubuntu

På Ubuntu kan du installere den seneste udgivelse af Steam ved at bruge følgende apt install-kommando.

sudo apt install steam

Debian

For at få Steam til at arbejde på Debian, skal du downloade den seneste Steam DEB-pakke til din computer. Du kan downloade denne DEB-pakke hurtigt ved at indtaste følgende wget-kommando nedenfor.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Nu hvor pakken er færdig med at downloade til din computer, skal du installere den på dit system. For at installere Steam DEB-pakken på din computer skal du bruge kommandoen dpkg nedenfor.

sudo dpkg -i steam.deb

Når DEB-pakken er installeret på dit system, er Steam installeret. Du skal dog også rette eventuelle afhængigheder, som muligvis ikke er blevet løst under installationen.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

Det er muligt at få Steam op at køre på Arch Linux. Du skal dog først aktivere “multilib”-softwarelageret. For at gøre det skal du åbne filen /etc/pacman.conf i din foretrukne teksteditor (som root).

Når tekstfilen er åben, skal du finde “multilib”-sektionen og fjerne #-symbolet foran den, såvel som linjerne direkte under den. Gem derefter redigeringerne og synkroniser Arch Linux igen med de officielle servere.

sudo pacman -Syy

Til sidst skal du installere den seneste udgivelse af Steam på din Linux-computer ved hjælp af pacman-kommandoen nedenfor.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Både Fedora- og OpenSUSE-brugere kan konfigurere Steam gennem softwarelagre inkluderet i operativsystemet. Når det er sagt, fungerer Flatpak-udgivelsen af ​​Steam meget bedre, og vi foreslår, at du installerer det i stedet for.

Flatpak

Så, når kørselstiden er oppe at køre, vil du være i stand til at få Steam-appen op at køre ved at bruge de to kommandoer nedenfor.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Installer Talos-princippet på Linux

Med Steam installeret på dit Linux-system skal du åbne det på skrivebordet. Når den er åben, skal du følge trin-for-trin instruktionerne nedenfor for at få The Talos Principle op at køre på din computer.

Trin 1: Find knappen “Store” inde i Steam, og klik på den med musen. Når du vælger denne knap, indlæser du Steam Storefront. Derfra skal du finde søgefeltet og klikke på det med musen.

Indtast “Talos-princippet”, og tryk på Enter-tasten for at se søgeresultaterne i søgefeltet. Se derefter søgeresultaterne for “The Talos Principle” igennem og vælg det med musen for at indlæse spillets Steam Storefront-side.

Trin 2: På Talos Principle Steam Store-forsiden skal du finde den grønne “Tilføj til indkøbskurv”-knap og klikke på den med musen. Ved at vælge denne knap tilføjer du spillet til din Steam-vogn.

Herfra skal du finde Steam-vognsikonet i øverste højre hjørne og vælge det med musen. Gå derefter gennem processen med at købe The Talos Principle til din Steam-konto.

Trin 3: Find knappen “Bibliotek” inde i Steam, og klik på den med musen for at få adgang til dit Steam-spilbibliotek. Når du er inde i dit Steam-spilbibliotek, skal du finde søgefeltet.

Klik på søgefeltet med musen. Indtast derefter “Talos-princippet”. Efter at have indtastet “The Talos Principle”, skulle spillet dukke op i resultaterne. Vælg det med musen for at få adgang til spillet i dit spilbibliotek.

Trin 4: Find den blå “INSTALL”-knap og vælg den med musen. Når du klikker på denne knap, begynder Talos-princippet at downloade til din computer. Når processen er færdig, bliver den blå “INSTALL”-knap til en grøn “PLAY”-knap.

Vælg den grønne “PLAY”-knap for at starte spillet. God fornøjelse og glædelig spil!