Sådan skjuler du kommentarer på Instagram for at undgå uønsket snak

Instagram er et livligt sted at dele billeder/videoer og oprette forbindelse til venner eller følgere. Men ofte inviterer tilfældige kommentarer på indlæg til unødvendige diskussioner og argumenter.

Med mere end to milliarder aktive brugere om måneden når Instagram vidt omkring, især blandt de unge. Det er den næstmest interaktive sociale medieplatform efter Facebook og er stærkt foretrukket blandt influencers for dets introspektive funktionaliteter.

Sociale medier er en alletiders kraftfuld tilstand til at publicere personlige tanker, billeder eller videoer til den globale offentlighed. På samme måde kan enhver sætte bemærkninger som kommentarer💬 på sådanne indlæg til støtte for eller imod dem. Her giver den ideelle model verdensomspændende rækkevidde til en person til en sund diskussion.

Men nogle gange går folk ud af deres måde at kommentere i dårlig smag👎, hvilket forårsager uønsket snak og meninger. Nå, Instagram har en funktion, der giver dig mulighed for at skjule kommentarmuligheden på dine opslag, og dermed kan du undgå kontroverser. Lad os grave dybt i sagen.

Instagram som en platform til at forbinde

Blandt mange netværkssider er Instagram gradvist ved at blive foretrukket som det bedst egnede sted for sociale kampagner og kreative annoncer. Fleksibilitet med innovation i funktioner💫 er en af ​​de primære årsager til, at det bliver tale om byen.

Skaberne af denne sociale medie-app har entydigt koncentreret sig om at popularisere den som en foto📸- og videodelingsplatform i det offentlige domæne. Appen er hånd-i-hånd globalt, da folk finder det interessant at tage en snap og øjeblikkeligt uploade den til indlægget med et lokationstag.

Det, der gør det anderledes end andre platforme, er de spændende filtre, der er aktiveret med mobilkameraet📱. Så uden behov for et billedredigeringsværktøj kan du tage billederne/videoerne direkte fra dit Insta-login og uploade dem til dit feed.

Udover at tilbyde en billedredigeringsfacilitet får du valget mellem at dele billedet eller videoerne i foretrukne sektioner af indlæg, ruller, historier eller liveindhold. Historier varer i 24 timer🕛, mens andre bliver, så længe du sletter dem.

Instagram har også lanceret Vanish Mode på profiler, som lader dig sende beskeder og dele billeder, videoer osv. med andre. Men når samtalen slutter, bliver hele chatten, inklusive filerne, slettet.

Disse enkle, men alligevel spændende funktioner, fejlfri grænseflade og lette tilgængelighed gør det til det førstevalg for unge voksne at engagere sig med deres jævnaldrende. De kan følge hinanden eller danne forbindelser og kommunikere via personlige tekster eller også kommentere indlæg.

Toksicitet og uønskede meninger

Vi kan godt lide at engagere os med folk på vores opslag på sociale medier, når de villigt værdsætter vores indsats og giver meningsfulde anmeldelser. Når du først tilmelder dig Instagram, vinder det hurtigt indpas, når du begynder at se👨‍💻 ruller og historier fra kendte og ukendte.

Det er et perfekt medie til at finde dine for længst mistede venner eller slægtninge og danne mange flere nye forbindelser og følgere. I lærer hinanden at kende ved at poste og anmelde billeder eller korte videoer og udtrykke jeres følelser eller meninger ved at svare med hjerter eller kommentarer og skabe Instagram-historier.

Nogle mennesker foretrækker at fremvise en glad natur og undgå at være negative ved enten at ignorere det, de ikke kan lide, eller ved at svare privat. Men mange Insta-brugere er for sløve med deres ord og tøver ikke med at skrive uhøflige og sarkastiske tekster. Dette kan blive ubehageligt såvel som uønsket.

Det er grunden til, at folk, mens de deler deres liv på sociale medier, også ønsker at indføre noget online privatliv. Du kan også vælge at skjule dine Instagram-følgere og ikke lade nogen se listen. Denne funktion har til hensigt at beskytte dit privatliv ved ikke at tillade andre at skabe opfattelser af dine likes eller antipatier.

  Sådan fjerner du følge nogen på Instagram

Tilfældige interaktioner med mennesker skaber ofte friktion på grund af variationer i den enkeltes tankeproces. Dette er et af de negative aspekter ved Instagram. Det provokerer brugerne til at skabe interessante ruller og historier, mens det også gør hån🃏 eller ubetydelige ophedede argumenter på andres indlæg.

Interessant nok har folk en tendens til at kritisere mere end at omfavne andre, nogle gange i en komisk gestus, mens andre gange i misundelse.

Nu, hvis disse synspunkter sendes som en personlig besked, kan man svare eller ignorere dem. Men enhver kommentar tilføjet til et indlæg er synlig i offentlig diskurs. Et ord i god tro er altid velkommen, mens upassende udtalelser forårsager depression og utilfredshed.

Du kan afgøre kommentarer fra nære venner. Men enhver forbindelse er muligvis ikke en kendt person, og fremmede kan også komme med kommentarer. Mens nogle brugere ignorerer trolderne på deres indlæg, er der nogle få følsomme andre, der bliver fornærmet over sådanne uønskede samtaler og føler sig bedrøvede.

Der er nogle mennesker, der bevidst bruger platformen til at komme med anstødelige kommentarer til andres indlæg og gøre dem forlegne. Dette tilskynder skaberne til fuldstændigt at afstå fra sådanne interaktioner.

Det er indlysende, at du ikke kan instruere hver enkelt🧑‍🏫 til at reagere på en bestemt måde på din side. På den anden side, for at forblive relevant med dit branding eller kun for at opmuntre dit humør, kan du ikke holde dig fra at dele Instagram-opslag.

En travl tidsplan er en anden faktor, der beder brugerne om at deaktivere kommentarer til indlæg. Det er, når de ikke kan investere nok tid i samtalesvar på disse kommentarer💬, uanset om udtalelserne roser eller kritiserer dem.

De føler, at de ikke svarer på en kommentar, kan blive opfattet som uvidenhed af følgere. Det kan i sidste ende plette deres brandimage og resultere i forretningstab.

En af måderne at slippe af med sådanne kommentarer er at deaktivere dem helt. Vi vil udforske mere om proceduren for at skjule eller deaktivere kommentarfunktionen på Instagram-opslag. Men lad os først finde ud af, hvilke andre muligheder platformen tilbyder brugerne.

Ja. Nu kan du slippe det lettelsens suk og fortsætte med at læse i fred!

Det generelle formål med Instagram eller enhver anden social medieplatform er at sprede indholdet blandt ligesindede. Algoritmen arbejder på en måde for at fremme indholdet i overensstemmelse med den enkeltes præferencer.

Selvom der er flere statistikker📈, der fungerer i backend for at hente kategoriske indlæg til dit feed. På samme måde får dine opslag også visninger fra flere ender, og folk kan dele, like og kommentere dem.

For det meste bliver folk utilpas med uønskede kommentarer på deres opslag fra tilfældige profiler. Mange Instagram-brugere klager ofte over, at disse er spamprofiler, der usædvanligt skæmmer andre brugeres opslag for at skabe kontroverser.

Her har Instagram en privacy🔏-kontrolindstilling, som du kan styre, hvem der kan kommentere dit opslag. Ved at vælge den passende mulighed i dine profilindstillinger kan du tillade dine følgere, hvem du følger, eller begge dele at kommentere på dit opslag.

Som standard giver platformen alle mulighed for at kommentere dit opslag, som du kan ændre når som helst. Hvis du er opmærksom på en eller nogle få skyldige, der let forsøger at forstyrre dine opslag, så kan du alternativt vælge at blokere de specifikke brugere fra at kommentere.

Følg disse trin for at blokere enkeltpersoner fra at give offentligt synlige kommentarer. Du kan også vælge mellem dine følgere, følgere, eller begge kan kommentere opslaget.

  Sådan fjerner du konti på Instagram

Trin 1.Åbn din Instagram-mobilapp, og klik på profilikonet i nederste højre hjørne af skærmen.

Trin 2. Tryk på knappen med tre stablede linjer ved siden af ​​knappen Opret i øverste højre hjørne for at hæve menuindstillingerne.

Trin 3.Vælg indstillingen “Indstillinger og privatliv” for at åbne listen over indstillinger.

Trin 4. Rul ned🔽 et par linjer, og tryk på “Kommentarer” i afsnittet “Hvordan andre kan interagere med dig”.

Trin 5. Her kan du trykke på “Bloker kommentarer fra” for at blokere specifikke profiler. Indtast initialerne i søgefeltet for at få personens profil på listen, og tryk på knappen “Bloker” ved siden af ​​den. Du kan blive ved med at tilføje navne til denne liste for at blokere disse personer fra at kommentere dit indlæg.

Trin 6. Vend tilbage til den forrige kommentarkontrolsektion, og indtast indstillingen “Tillad kommentarer fra”. Her kan du vælge en hvilken som helst mellem “Alle”, “Personer, du følger”, “Dine følgere” og “Personer, du følger og dine følgere”.

Trin 7. Vend tilbage til det forrige afsnit og slå knappen til/fra foran “Tillad GIF-kommentarer” for at tillade eller deaktivere kommentarer på dine GIF’er i indlæg og ruller.

Vend tilbage til dine feeds og begynd at skrive. Enhver, du har blokeret fra at kommentere, får ikke at vide om ændringerne, da deres kommentarer kun vil være synlige for dem.

Trin til at begrænse en person på Instagram

Dette er en alternativ metode til at blokere🔐 eller rettere sagt begrænse en person til at reagere på dine indlæg. Det styrer netop personen ved at begrænse vedkommendes fra at kommentere på dine opslag, hvilket vil være synligt for dig og personen.

Så den største forskel mellem begrænsningen og blokeringskommentarfunktionen er, at skaberen af ​​indlægget kan se kommentaren indsendt af en begrænset person👮. I modsætning hertil vil kommentaren, der er lagt af en blokeret person, være synlig for vedkommende, men ikke for skaberen af ​​indlægget.

Ligheden mellem de to funktioner er, at både en blokeret eller begrænset person ikke vil få at vide, om deres kommentarer bliver kontrolleret af ophavsmanden.

Trin 1. Åbn din Instagram-konto på din smartphone, og søg efter personens profil fra søgeikonet, der er angivet i bunden.

Trin 2. Åbn personens profil, og klik på de tre prikker øverst til højre.

Trin 3. Klik på indstillingen “Begræns” fra de viste menupunkter, og forlad profilen.

Nu kan du sende indlæg uden at blive generet af uønsket snak.

Udviklerne hos Meta har tilbudt betydelige måder for Insta-brugere at håndtere kommentarer på indlæg i privatlivsindstillingerne. Så hvis ballademagerne er få kendte profiler👤, kan du nemt blokere dem. Du kan også begrænse dine indlægskommentarer til kun dine følgere, eller hvem du følger ved at vælge en passende mulighed i indstillingerne for kommentarkontrol.

Men nogle gange sparer vores nærmeste os heller ikke for at trolde på podiet. De er ligeglade med, hvad de siger, og om den anden person kan lide det. I sådanne tilfælde er deaktivering af kommentarer meget mere passende end at tillade nogen.

Der kan dog være mange positive aspekter ved at tillade enhver mening på din side📟, når du lærer den anden side af sagen at kende. Men nogle gange er det mere passende at slukke for andres indblanding, mens du skaber dine hjul og historier.

Der er forskellige måder, du kan anvende på din Insta-mobilapp for at deaktivere kommentarerne. Det inkluderer specifikke trin til at deaktivere kommentarer på live🎥 indhold, historier eller ruller, såvel som før eller efter opslag på platformen.

Så du har lagt noget op på din Instagram-side, og det tiltrækker mange trolde og spammere. Så kan du i stedet for at fjerne indlægget vælge at deaktivere kommentarfunktionen for det pågældende indlæg.

  Sådan reposter du Instagram-videoer på Snapchat Story

Trin 1. Tryk på Instagram-ikonet på din mobil for at åbne det, og klik på profilbillede-ikonet👤 nederst til venstre.

Trin 2. Rul til indlægget, som får uønskede kommentarer.

Trin 3. Klik på indlægget for at åbne det, og tryk på de tre prikker på højre side af det.

Trin 4. Klik på indstillingen “Sluk kommentar” fra de viste funktioner.

Du kan kontrollere, at “Kommentarer er slået fra” bliver fremhævet under indlægget. Alle tidligere kommentarer vil også blive fjernet. God ridning!

Hvis du ikke ønsker at se nogen kommentarer på dit næste indlæg, skal du foretrække at deaktivere funktionen i god tid, før du udgiver den til offentligheden.

Trin 1. Åbn applikationen og tryk på “+”-ikonet nederst i midten for at oprette et nyt indlæg.

Trin 2. Vælg et billede/video eller hvad du ønsker at poste, og klik på knappen “Næste” øverst til højre.

Trin 3. Rediger indlægget og brug filtre om nødvendigt, efterfulgt af at klikke på knappen “Næste” igen.

Trin 4. Klik på “Avancerede indstillinger” ⚙️indstillingen, og slå funktionen “Slå kommentarer fra” til på næste side.

Trin 5. Gå tilbage og tryk på “Del”-knappen øverst for at sende indholdet.

Dit nye indlæg vil ikke have en kommentarsektion, og du kan gennemgå det med billedteksten “Kommentarer er slået fra” under indlægget.

Instagram tilbyder et specialiseret system til at kontrollere🕹️, hvad der kan blive vist ved siden af ​​dit opslag. Det er muligvis ikke muligt for dig helt at deaktivere kommentarindstillingen på dit indlæg. Sandsynligvis ønsker du at interagere med folk om dit indlæg, men du føler dig samtidig tøvende over for uønskede argumenter med negative tilgange.

Disse trin vil guide dig til at skjule kommentarer på Instagram, der indeholder specifikke ord eller sætninger, som du har valgt.

Trin 1. Log ind på din Instagram-applikation og åbn profilsektionen fra nederst til venstre.

Trin 2. Tryk på de tre stablede linjer øverst til højre.

Trin 3. Vælg menupunktet “Indstillinger og privatliv”, og rul ned for at klikke på “Skjulte ord”. Som standard er indstillingen “Skjul kommentarer” aktiveret for at bortfiltrere skadelige og stødende kommentarer.

Trin 4. Slå også “Avanceret kommentarfiltrering” til.

Trin 5. Aktiver “Skjul kommentarer”-mulighederne🥷 under overskriften “Tilpassede ord til beskeder og kommentarer.

Trin 6. Klik nu på “Administrer tilpassede ord og sætninger”.

Trin 7. Indtast et eller flere ord eller sætninger adskilt af et komma i pladsen på næste side.

Trin 8. Klik på knappen “Tilføj” for at tilføje ordene til filteret.

Gå tilbage til startskærmen, og nu vil dine indlæg kun vise filtrerede kommentarer.

Instagram er et stort accepteret medie for dets meget interaktive grænseflade og lette at oprette opslag, historier eller ruller. Den har funktioner, der lader dig kontrollere, hvordan dit brand👨billede bliver offentliggjort.

De opslag, der involverer folk, der deltager i samtale, får flere visninger og følgere. Derfor er det ikke altid tilrådeligt at slå kommentarer på Insta-indlæg helt fra og undgå interaktioner, da du kan tabe til konkurrenter samt mindske engagementet. Alternativt kan du ignorere trolderne eller svare🗨️ til dem med få ord, hvilket får dem til at føle sig hørt.

Nogle mennesker kommer dog med vilje nedsættende bemærkninger til indlæg for at starte argumenter🙅‍♂️. Det kan påvirke seerne og følgerne negativt. I sådanne tilfælde er det bedst at blokere kommentarer fra sådanne personer.

Tværtimod, hvis dit opslag indeholder noget følsomt, som du mener bør deles med andre, kan du begrænse🛂 kommentarerne til dine følgere eller følgere. De betroede personer kan forstå dig godt og give realistiske meninger i kommentarerne.

Læs også om, hvordan du kan skjule dine Instagram-følgere og bevare privatlivets fred.

Lær alt om Vanish Mode på Instagram for sikker og midlertidig samtale.