Sådan indstiller du en alarm på din Android-telefon

Der er ingen værre følelse end at vågne sent til et vigtigt møde eller sove i alt for længe. Heldigvis har ur-appen, der er forudinstalleret på din enhed, alle funktionerne til at sikre, at du altid er til tiden.

Lad os se på, hvordan du kan forvandle din Android-enhed til et alt-i-et vækkeur!

Brug Googles Ur-app til at indstille en alarm

Den mest ligetil måde at indstille en ny alarm på uden at downloade en tredjepartsapp er ved at bruge ur-appen, der er forudinstalleret på din enhed. Googles Ur-app er normalt standardur-appen på de fleste Android-enheder. Hvis du ikke kan finde den på din enhed, kan du downloade den fra Google Play Butik.

Hent: Ur

Start Googles Ur-app, og følg nedenstående trin for at indstille en alarm:

 • Du vil se en række faner i menuen nederst på skærmen. Vælg Alarm, og tryk på plusknappen (+) for at tilføje en alarm.
 • Brug time- og minutskyderne til at indstille et tidspunkt for din nye alarm. Sørg for, at du vælger den rigtige AM- eller PM-indstilling.
 • Hvis du ofte indstiller nye alarmer og bruger Android Clock-appen til at styre din daglige rutine, anbefaler vi at mærke dine nye alarmer med beskrivende navne, såsom “Morgentræning” eller “Mødepåmindelse”. For at gøre det skal du trykke på pladsholderen Alarmnavn.
 • Som standard er din nye alarm indstillet til kun at ringe næste dag. Hvis du vil oprette en alarm, der ringer på bestemte dage i ugen, skal du trykke på Brugerdefineret og vælge dagene.
 • Den oprindelige Android Clock-app tilbyder en række lyde til din alarm. Tryk på Ringetone for at ændre din alarms lyd.
 • Tryk på fluebensikonet for at gemme din nye alarm.
 • Brug Samsungs Ur-app til at indstille en alarm

  Hvis du har en Samsung Galaxy-enhed, kan du bruge Samsungs Ur-app til at indstille alarmer, redigere eksisterende og aktivere Bixby-briefing. Sådan kan du indstille en alarm på din Samsung:

 • Åbn Ur-appen fra din Apps-skærm.
 • Tryk på plus-knappen (+) for at tilføje en ny alarm.
 • Når du har indstillet et tidspunkt for din alarm, skal du tilpasse alarmindstillingerne efter dine behov. Mærk din alarm ved at trykke på pladsholderen Alarmnavn.
 • Du kan også vælge mellem en engangsalarm eller en tilbagevendende alarm. Du skal blot trykke på de dage, du ønsker, at alarmen skal gentage fra ugedagsbjælken.
 • Hvis du indstiller en alarm for en begivenhed på forhånd, kan du planlægge den til at ringe automatisk ved at trykke på kalenderikonet.
 • For at ændre den lyd, der afspilles, når din alarm ringer, skal du trykke på Ringetone. Hvis du gerne vil starte dine morgener med at vågne op til dine yndlingssange, kan du indstille en Spotify-playliste som din alarm på din Android-enhed.
 • Indstil en alarm med Bixby eller Google Assistant

  Hvis du nogensinde har travlt, er den nemmeste måde at indstille en ny alarm på ved at spørge Bixby eller Google Assistant.

  For Samsung-enheder kan du aktivere Bixby ved at trykke længe på din enheds sideknap eller ved at sige “Hej Bixby.” Du skal blot bede Bixby om at indstille en ny alarm ved at sige kommandoer som “Indstil en alarm til kl. 7 i morgen” eller “Væk mig om 30 minutter.”

  Hvis du er kommet for sent på arbejde hver dag, kan du også bede Bixby om at indstille tilbagevendende alarmer. Alt du skal gøre er at sige noget i stil med “Vågn mig op kl. 7 hver hverdag.”

  Ud over at oprette og deaktivere alarmer kan Bixby Briefing også fortælle dig det aktuelle tidspunkt, nyheder og vejrudsigt, mens din alarm ringer. For at aktivere denne funktion skal du trykke på Bixby Alarm, når du vælger din alarms ringetone.

  For at indstille en alarm ved hjælp af Google Assistant skal du vække den ved at trykke længe på din enheds hjemknap eller sige “Hey Google” eller “OK ​​Google”. Lad nu Google Assistant vide tidspunktet for din alarm ved at sige noget som “Indstil en alarm til kl. 5 i morgen.” På samme måde kan du oprette en tilbagevendende alarm ved at sige: “Indstil en alarm til kl. 7 hver fredag.”

  Dagene med at løbe sent er for længst forbi

  Hvis du er træt af at starte din dag i en fart og gå glip af vigtige deadlines, er det en god idé at bruge Ur-appen til at holde styr på sporet. Androids Ur-apps kan meget mere end blot at vække dig. Din Android-enheds ur-app har et indbygget stopur, en timer og et verdensur, der giver dig mulighed for at se tiden hvor som helst på Jorden.