Sådan ser du det, og hvad vi forventer

Nøgle takeaways

  • Apples WWDC 2024-begivenhed finder sted fra den 10. juni til den 14. juni.
  • Du kan se keynoten live på Apples YouTube-kanal, Apples hjemmeside eller i Apple TV-appen.
  • Vi forventer de næste store iterationer af iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS og visionOS ved begivenheden.

Vi forventede, at Apple skulle annoncere OLED iPad Pros i marts 2024, men virksomheden overraskede os ved i stedet at afsløre datoerne for sin årlige WWDC 2024-begivenhed. Her er alt, hvad Apple afslørede om WWDC 2024, og hvad vi forventer af det.

Hvornår er WWDC 2024, og hvem kan deltage i det?

I en Apple Newsroom-indlægafslørede virksomheden, at det vil afholde sin årlige WWDC-begivenhed fra den 10. juni til den 14. juni i 2024. Den vigtigste keynote-begivenhed finder sted den 10. juni, efterfulgt af en personlig oplevelse, hvor udviklere kan mødes med Apples team og deltage i særlige aktiviteter.

  Sådan gør du din dumme vinduesklimaanlæg smart

Udover udviklere vil Apple også invitere halvtreds fornemme vindere af Swift Student Challenge (2024) til en tre-dages oplevelse. Du kan også sende en anmodning pr Apples WWDC 2024 Special Event-side hvis du er interesseret i at deltage i begivenheden, forudsat at du er medlem af en af ​​disse grupper:

  • Nuværende medlemmer af Apple Developer Program eller Apple Developer Enterprise Program
  • Alumni fra Apple Entrepreneur Camp
  • Vindere af Swift Student Challenge (2022-2024)

Hvornår og hvordan man kan se WWDC 2024 online

John Gress Media Inc/Shutterstock

Hvis du er som de fleste af os, vil du gerne se Apples WWDC-begivenhed fra dit hjem. Selvom Apple ikke har delt nogen officielle detaljer endnu, burde du være i stand til at se WWDC keynote live på Apples YouTube-kanal den 10. juni kl. 10:00 PT, hvis tidligere år er nogen indikator.

  Sådan rydder du Fortsæt med at se i HBO Max

Du bør også være i stand til at se hovedbegivenheden på Apples hjemmeside eller via Apple TV app hvis du har brug for flere muligheder.

Hvad vi forventer ved Apples WWDC 2024-begivenhed

Apples WWDC har historisk set været en software-fokuseret begivenhed med overraskende hardware-meddelelser nu og da. For eksempel annoncerede Apple flere produkter på WWDC 2023, inklusive Vision Pro-headsettet, vi anmeldte i februar 2024.

Det meste af tiden fokuserer Apples WWDC keynote dog på de næste store iterationer af iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS. Med Vision Pro nu tilgængelig, kan du også forvente den næste iteration af visionOS ved denne begivenhed. Når alt kommer til alt, udtalte Apple følgende i sit blogindlæg:

  Hvad er Konami-koden, og hvordan bruger du den?

WWDC24 vil sætte fokus på de seneste iOS-, iPadOS-, macOS-, watchOS-, tvOS- og visionOS-fremskridt.

Hvad der er mere interessant for mig er, hvordan Greg Joswiak, Apples senior vicepræsident for Worldwide Marketing annoncerede begivenheden på X (tidligere Twitter). Jeg var hurtig til at bemærke, hvordan han skrev ordene “Absolut utroligt” med stort.

Betyder det, at AI (kunstig intelligens) vil være et stort fokus ved denne begivenhed? Det vil jeg gerne håbe, men kun tiden vil vise.

Uanset hvad, så er der så mange grunde til at være begejstret for WWDC 2024. Hvis du er iPhone-bruger, kan du få et indblik i, hvad iOS 18 har at byde på. Eller hvis du ejer en Mac, kan du se frem til at se, hvad der er det næste for macOS. Og hvem ved? Apple kan endda overraske os med ny hardware. Så følg med!