Fornøjelige budget øretelefoner med et par problemer

Nøgle takeaways

  • JLab JBuds ANC 3 tilbyder god lyd, anstændig ANC og fremragende batterilevetid til prisen.
  • Kompakt etui har et indbygget USB-C-kabel for nem opladning.
  • JLab-appen hjælper med at afhjælpe kontrolproblemer og tilbyder effektive EQ-indstillinger.

Budget øretelefoner plejede at være noget, du nøjedes med, ikke et produkt, du ville opsøge. Tiderne har ændret sig, og i disse dage er der masser af gode grunde til aldrig at bruge mere end $100 på øretelefoner. JLab JBuds ANC 3 sælges til næsten halvdelen af ​​den pris, og de er en solid handel, så længe du ved, hvad du leder efter.

JLab Jbuds ANC 3

JLab JBuds ANC 3 er et kup, når det kommer til trådløse øretelefoner, der giver dig overraskende god lyd, en god pasform og endda nyttig støjreduktion. Bare køb dem ikke, hvis du overvejer hovedsagelig at bruge dem til at tage og foretage opkald.

Fordele

  • Overraskende god lyd til prisen
  • Fremragende batterilevetid
  • ANC er bedre end forventet
  • Multipoint Bluetooth er rart at have

Ulemper

  • Mikrofonkvaliteten er dårlig
  • Kontroller reagerer ikke altid godt
  • Indbygget USB-C-kabel kan være noget begrænsende

Pris og tilgængelighed

JLab JBuds ANC 3 fås kun i sort, og de sælges for $59,99. Selvom dette er en nyere model, kan du muligvis allerede finde den på udsalg til mindre hos forskellige forhandlere.

Ser man på konkurrenterne, kan den største være EarFun Air Pro 3-øretelefonerne, som sælges for kun $10 mere til $69,99. De er ganske forskellige øretelefoner på mange måder, men de har lyd-codecs i højere opløsning, en smule længere batterilevetid og bedre mikrofoner til opkald.

specifikationer

Batterilevetid 42 timer

Opladningsetui medfølger? Ja

Mikrofoner 3 MEMS -42dB+/-3dB

Mærke JLab

Understøttede codecs SBC

Bluetooth Bluetooth 5.2

IP-klassificering IP55

Opladningstype USB-C

Farver Sort

Opladningsport Indbygget USB-C

Støjreduktion ANC

Bluetooth-profiler HSP / HFP / A2DP /AVRCP

Frekvensgang 20Hz – 20kHz

Impedans 32 ohm

Opladningstid 1,5 timer (øretelefoner), 2 timer (etui)

Standarddesign med nogle sjove detaljer

Jerome Thomas / MakeUseOf

JBuds ANC 3 er noget dikotomiske, da coveret er imponerende kompakt sammenlignet med mange af disse knoppers konkurrenter, men selve øretelefonerne virker lidt overdimensionerede. Den gode nyhed er, at dette kun er et æstetisk problem, da øretelefonerne ikke er specielt tunge, og de føles heller ikke overdimensionerede, mens du har dem på.

  Wi-Fi 7 lanceres officielt med fire gange hurtigere internethastigheder

Jeg havde ingen problemer med pasform overhovedet. Jeg tager typisk en medium ørespids, og det er det, der passer mig perfekt med JBuds. En fin detalje er, at mens ekstra ørepropper ofte er gemt væk i en plastikpose, er de her, så snart du åbner æsken, så du kan skifte dem ud med det samme, hvis du kender din foretrukne størrelse.

Disse er ikke annonceret som vandtætte øretelefoner – og det burde de ikke være – men de er vand- og støvafvisende. De har en IP55-klassificering, hvilket betyder, at de er moderat modstandsdygtige over for støv og snavs. Du kan tage dem med på en løbetur gennem en kort regnbyge, men sørg for ikke at tabe dem i vand.

Jeg nævnte, at sagen var kompakt, og den er også let. Det eneste problem er, at det også er en lidt spinkel følelse. Det er også værd at bemærke, at IP55-klassificeringen kun gælder for øretelefonerne, ikke tilfældet.

Endelig har etuiet et indbygget USB-C-kabel i stedet for en USB-C-port. Den er kort, som man kunne forvente, men det er en sjov inklusion.

Flaky kontroller gemt af en fantastisk app

Jerome Thomas / MakeUseOf

Som det er tilfældet med mange trådløse øretelefoner i denne prisklasse, er de indbyggede kontroller i bedste fald upålidelige og i værste fald fuldstændig tilfældige. Det er også nemt at aktivere dem ved et uheld, mens du justerer øretelefonerne i dine ører. Heldigvis, hvis du vil, kan du helt deaktivere kontrollerne ved hjælp af JLab-appen til iPhone eller Android.

Ud over at deaktivere berøringskontrollerne fuldstændigt, lader denne app dig også skifte mellem tilstande for film eller musik, som er uafhængige af den indbyggede EQ. Du får også tre forudindstillede EQ-bånd: JLab Signature, Balanced eller Bass Boost. En fjerde EQ-indstilling giver dig mulighed for at indtaste din egen tilpassede EQ-kurve.

Appen lader dig også nemt skifte mellem ANC- og Be Aware-tilstande, som vi vil se på senere i anmeldelsen. Du kan selvfølgelig også opdatere dine øretelefoners firmware via appen, hvis det er nødvendigt.

  Sådan opretter du brugerdefinerede overskriftsstile i MS Word

God lydkvalitet, men hold EQ’en praktisk

Jerome Thomas / MakeUseOf

JBuds ANC 3 gør ikke noget fancy med hensyn til driverlayout ved at bruge et simpelt par 10 mm dynamiske drivere. Bluetooth-lyd er heller ikke noget fancy, der holder sig til den grundlæggende SBC-codec. Interessant nok har disse multipoint Bluetooth, så du kan oprette forbindelse til og nemt skifte mellem to enheder på én gang.

Et af de første numre, jeg lyttede til, Mary Timonys “Ingen tredjedele, “oversat overraskende godt på disse øretelefoner. Der var masser af dunk i sparketromlen og low-end brummen fra bassen, mens højere frekvenser som ride bækkenklokke-hits og de akustiske guitarstrømmer skinnede lige så godt igennem. Der var en følelse af plads, som jeg ikke ofte finder i øretelefoner til billigere priser.

Dette, sammen med et par andre numre, jeg havde lyttet til, gav mig et generelt godt indtryk i starten. Det sagt, “Meddelelse om udsættelse” af The Bronx er en mere aggressiv klingende sang, og selv om der ikke var noget dårligt lydende, så JBuds ANC 3 ikke ud til at levere punch af sangen fuldt ud. Jeg skiftede fra JLab Signature til Bass Boost EQ-forudindstillingen, og dette gav sangen mere tilstedeværelse i den lave ende, hvilket bragte punchen tilbage på bekostning af lidt overdreven bas.

At lytte til podcasts eller lydbøger er også en behagelig oplevelse på JBuds, så længe du holder EQ’en væk fra Bass Boost-forudindstillingen. Dette bragte en lidt for meget lav ende til stemmer, men de andre EQ-tilstande lød fint.

Overraskende god ANC, overraskende risikable mikrofoner

Jerome Thomas / MakeUseOf

Masser af billigere øretelefoner “features” ANC, men i mange tilfælde gør det ikke rigtig noget. Til det formål blev jeg overrasket, da jeg slog ANC på i JLab-appen og indså, at alt omkring mig faktisk var blevet mere stille. Det var ikke den store forskel, du får fra de bedste over-ear-hovedtelefoner med ANC, men det gjorde en mærkbar ændring.

Vær opmærksom-tilstand – ofte kendt som gennemsigtighedstilstand – var en anden historie. Det virker, idet det lader dig nemmere høre alt, der sker omkring dig. Det er dog unaturligt, og det får dig til at føle, at du hører en aldrig så lille forsinkelse mellem “rigtig” lyd og lyden, der pumpes gennem øretelefonernes drivere.

  Hvad er Smishing, og hvordan beskytter du dig selv?

Det er muligt, at dette var min anmeldelsesenhed, men de indbyggede mikrofoner her ser ud til at være en eftertanke. Da jeg tog en testoptagelse indendørs, blev jeg overrasket over at finde JBuds, der knap nok fangede min stemme. Når jeg bragte dem udenfor på en blæsende dag, var mange af mine ord næsten uhørlige.

Det er ikke øretelefonerne til at købe til nogen, der ringer hele dagen.

Betydelig batterikapacitet og ny opladning

Jerome Thomas / MakeUseOf

Selvom det ikke er den mest batterilevetid, vi har set, selv i budgettrådløse øretelefoner, har JBuds ANC3 en solid batterilevetid. Øretelefonerne tilbyder over ni timers afspilning på en enkelt opladning, og coveret vil fuldt oplade dem næsten yderligere fire gange for i alt op til 42 timers afspilningstid.

Når du er klar til at oplade dem igen, oplades øretelefonerne i etuiet på cirka halvanden time. I mellemtiden tager etuiet omkring to timer at oplade ved hjælp af det indbyggede USB-C-kabel.

Det indbyggede kabel er måske ikke den praktiske funktion, det ser ud til at være. Med standard USB-C-porten i de fleste tilfælde er alt hvad du behøver, den ene ende af et kabel. Med dette korte, indbyggede USB-C-kabel skal du finde en passende USB-C-port. Hvis du skal oplade fra en anden type port, skal du bruge en adapter.

Skal du købe JLab JBuds ANC 3?

Lydsignaturen af ​​JLab JBuds ANC 3 vil bestemt ikke skære den for audiofile, men de er et sjovt lydende sæt øretelefoner at lytte til. Det faktum, at ANC er så godt, som det er til denne pris, er lidt latterligt. Den 42-timers batterilevetid er der heller ikke noget at udsætte på.

På den anden side er alt ikke fantastisk. De indbyggede mikrofoner virker næsten ubrugelige til opkald, den gennemsigtige Be Aware-tilstand forstærker alt på en ubehagelig måde, og det indbyggede USB-C-kabel i etuiet er ikke en perfekt løsning. Du kan også pege på de iffy touch-kontroller, men du kan i det mindste deaktivere disse.

Selv med disse ulemper er JBuds ANC 3 solide budget-øretelefoner, og i betragtning af alt, hvad de pakker ind til en ret lav pris, er det et køb, du sandsynligvis ikke vil fortryde.

JLab Jbuds ANC 3

JLab JBuds ANC 3 er et kup, når det kommer til trådløse øretelefoner, der giver dig overraskende god lyd, en god pasform og endda nyttig støjreduktion. Bare køb dem ikke, hvis du overvejer hovedsagelig at bruge dem til at tage og foretage opkald.