Sådan fortæller du, hvor længe du har din iPhone

Det er vanskeligt at bestemme alderen på iPhones, som enhver, der nogensinde har ejet en, vil fortælle dig. Men at forstå og vide, hvordan man fortæller, hvornår en iPhone er gammel nok til at blive udskiftet, kan være afgørende for nogle mennesker. Så i denne artikel vil vi besvare de ofte stillede spørgsmål, som hvordan kan du tjekke, hvor længe du har din iPhone, og hvordan du tjekker, om iPhone er renoveret eller ny. Du vil også lære, om iPhones kun holder 2 år, og hvad er den ældste iPhone, der stadig virker.

Sådan fortæller du, hvor længe du har din iPhone

Du vil lære vejen til at forstå, hvor længe du har din iPhone, og hvilken er den ældste iPhone, der stadig virker videre i denne artikel. Fortsæt med at læse for at lære mere om det i detaljer.

Hvordan kan du tjekke, hvor længe du har haft din telefon?

Så du vil tjekke, hvor længe du har din iPhone med dig. Det er vigtigt, da mange af os gerne vil kende garantidækningen, eller hvornår du har købt telefonen, før du sælger den igen, eller du måske bare har mistet din købskvittering. Hovedproblemet er, at forskellige producenter kontrollerer din telefons varighed forskelligt. Her er nogle metoder, du kan bruge til at finde ud af det.

  • Telefonkøbskvittering: Læs telefonens købskvittering for at få den nøjagtige varighed af, hvor længe du bruger den.

  • Brug af gamle produktionskoder: Forbeholdet ved disse koder er, at de er OEM-specifikke. Nogle af dem er *#197328640#*, *#*#197328640#*#* og *#0000#*. Bare åbn din telefon Dialer-app og ring op efter at have indtastet disse koder. Hvis det virker, åbnes en hemmelig servicemenu, og du kan se din fremstillingsdato.

Hvordan kontrollerer man, om iPhone er renoveret eller ny?

Hvis du køber en telefon, vil du måske gerne vide, om den er blevet renoveret eller købt en ny model. Her er trinene, der hjælper dig med at vide, om iPhone er renoveret eller ny.

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone.

2. Tryk på Generelt.

3. Tryk på Om.

4. Se efter modellen, og læs derefter modelnummeret ved siden af.

Bemærk: Modelnummeret ser nogenlunde sådan ud: MN123FF/A, her vil det første tegn hjælpe dig med at vide, om enheden er renoveret eller ej.

  • M: Splinterny enhed, enheden blev købt ny.

  • F: Renoveret enhed, enheden er blevet renoveret og derefter solgt igen.

  • N: Udskiftningsenhed, generelt ændret på grund af serviceanmodning.

  • P: Personlig enhed med gravering.

Hvis modelnummeret starter med F, er enheden istandsat.

Hvordan kan du vide, hvor længe jeg har haft din iPhone?

At finde ud af, hvor længe du har din iPhone, hjælper altid, hvis du ønsker at sælge den eller bytte den. Her er trinene, der hjælper dig med at finde ud af, hvor længe du har din iPhone.

1. Åbn Indstillinger på din iPhone.

2. Bemærk din Apple-id fra toppen.

3. Besøg nu Apple supportside på din browser.

4. Klik derefter på Log ind på Min support og Log på med dit Apple-id og din adgangskode.

5. Nu vil du se alle dine købte og aktiverede enheder med det samme Apple ID.

6. Klik på den ønskede enhed, du vil vide købsdatoen.

7. Nu, efter at have klikket på den, kan du se datoen for køb af enheden.

Hvor længe skal en iPhone holde?

Hvis du bruger din iPhone normalt, kan du ifølge Apple forvente en levetid på omkring 3 år. Men du vil måske bemærke et fald i ydeevnen efter 2 år. Generelt modtager disse telefoner softwareopdateringer i næsten 5 år. Så hvis enheden er velholdt og uden væsentlige problemer med hardware, kan du bruge den i omkring 7 år. Så vi kan sige, at den skal holde i mellem 3-5 år ved normal brug, og hvis den bruges rigtig godt, kan den forlænges til 5+ år.

Holder iPhones længere end Androids?

Ja, iPhones holder længere end Android-telefoner. Det er primært fordi Apple laver sin egen software, kendt som iOS, og sine egne processorer, kendt som bioniske chips. Da Apple laver sin egen software og hardware, kan den optimere telefonen effektivt, og derfor holder de længere end de fleste Androider. Det er lige meget, hvis du bruger din telefon groft.

Hvorfor holder iPhones kun 2 år?

Mange iPhones falder i ydeevne efter 2 år. Meget kan afhænge af den måde, det bruges på. De fleste af disse telefoner kan, hvis de bruges normalt, bruges i mere end 3 år. Men hovedsageligt efter 2 år er der et fald i ydeevnen, faldende batterilevetid, manglende softwaresupport, og i nogle tilfælde spiller fysisk skade også en rolle. Hovedårsagen til, at det kun holder i 2 år, er måden vi bruger dem på og manglen på OS-opdateringer.

Kan en iPhone holde 10 år?

Ja, sandsynligvis kan det holde, hvis det bruges rigtigt. Vi overvejer dog ikke batteriets sundhed, da vi kan overveje batteriskiftet efter nogle år. Hvis du ikke skifter batteriet, kan det holde op til 6-8 år.

Hvad er den ældste iPhone, der stadig virker?

iPhone 2G er den ældste iPhone, der stadig fungerer i 2022. Den blev lanceret i 2007. Men hvis du bor i USA, vil den ældste iPhone for dig være iPhone 3G, da 2G blev fjernet fra det amerikanske marked.

Hvor ofte skal du udskifte din iPhone?

Der er ikke noget bestemt tidspunkt, hvor du skal udskifte det. Det afhænger af din iPhones anvendelsesområde. Hvis vi var ved at give et bestemt år, hvorefter du skulle udskifte det, kan det være efter 3-4 år. Det skyldes, at der bliver annonceret noget nyt efter 3-4 år af den nuværende model, de har udgivet. Læs denne artikel fra starten for at lære, hvordan du kontrollerer, om iPhone er renoveret eller ny.

Hvor meget er iPhone 2G værd nu?

Da det var den første iPhone, er folk stadig vilde med den. Dens pris er over 10.000 dollars, da mange mennesker kan lide at samle gamle antikke ting, og det var den første telefon med en berøringsskærm og mange flere, der var langt forud for sin tid.

***

Så vi håber, at du har forstået, hvordan du tjekker, hvor længe du har din iPhone, og hvad er den ældste iPhone, der stadig fungerer med trinene til din hjælp. Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortæl os også, hvad du vil lære om næste gang.

  Glemt din voicemail-adgangskode? Sådan nulstiller du adgangskoden