Sådan ser du TikTok uden app

TikTok, den førende destination for kortformede mobilvideoer, blev lanceret i september 2017. Ikke alle havde store forhåbninger til denne videodelingsplatform, men det viste sig at være en af ​​de mest fremtrædende applikationer. Med virale videoer, der kommer ud af denne platform, har folk en tendens til at finde måder at se TikTok uden app, især blandt teenagere, TikTok-appen har haft eksponentiel vækst i de seneste par år. Indholdsskabere over hele kloden bruger appen til at dele deres videoer i forskellige typer genrer. Din ven har muligvis sendt dig et link til en viral TikTok-video, men du vil ikke oprette en TikTok-konto og vil bare nyde den video. Så lad os tjekke nogle måder at søge og bruge TikTok uden konto på, og hvordan man ser TikTok anonymt.

Sådan ser du TikTok uden app

Du vil lære at se TikTok uden app længere i denne artikel. Fortsæt med at læse for at lære mere om det i detaljer.

Hvordan ser man TikTok uden app?

Kan du se TikTok-videoer uden applikationen? Svaret er ja. For at se videoer på TikTok uden en app er en af ​​de enkleste måder at besøge TikTok-webstedet. Men hvis du ikke vil bruge det officielle websted eller appen og stadig vil se videoerne på TikTok. Nå, du kan også gøre det, da der er mange platforme og tjenester, hvor du kan se TikTok-videoer. Sociale medieplatforme som Facebook, Twitter og Instagram har overraskende tusindvis af TikTok-videoer på deres platforme. Da skabere af TikTok har en tendens til at reposte deres TikTok-videoer på disse sociale medieplatforme, og endda YouTube har nogle dedikerede kanaler specifikt til TikTok-videoer.

  Sådan bruges TikTok: En begyndervejledning

Så du kan nemt nyde TikTok-videoer selv uden at bruge det officielle websted eller appen og se TikTok uden app. Følg nedenstående trin for at se TikTok uden app gennem dets officielle hjemmeside:

Bemærk: TikTok er begrænset i nogle lande, så sørg for at bruge VPN for at få adgang til dets websted og se videoer.

1. Besøg den officielle hjemmeside for TikTok på din browser, da hovedfeedet vises med videoer, der afspilles automatisk.

2. Klik på den ønskede video for at vise dens fulde beskrivelse og kommentarer efterladt af personer.

Bemærk: Du vil ikke kunne kommentere eller like nogen video uden at oprette en konto.

3. Klik på ikonet Del for at dele videoen via weblinket.

4. Klik på X-ikonet i øverste venstre hjørne for at lukke videoen og vende tilbage til hovedfeedet.

5. Klik på søgelinjen øverst på hovedfeedsiden for at søge efter ønskede videoer eller TikTok-skabere.

Værsgo! Nu kan du simpelthen nyde de videoer, du gerne ville se på TikTok, og det også uden at bruge appen.

Hvordan bruger man TikTok uden konto?

Med over en milliard aktive brugere på TikTok har du måske også nysgerrigheden efter at tjekke de berømte videoer på TikTok, men du vil heller ikke oprette en konto for at nyde eller bare se nogle videoer. Da du er en af ​​de mest populære videoapps, kan du bruge TikTok uden konto eller endda se TikTok uden app. Alt du skal gøre er at følge trinene nævnt ovenfor og se de videoer, du har ønsket at se i lang tid nu.

  Sådan går du live på TikTok Android

Hvordan søger man på TikTok uden konto?

Nu ved du, hvordan du bruger TikTok uden konto eller app. Men er det muligt at søge på TikTok uden en konto? Svaret er ja, og vi vil vise dig, hvordan du kan gøre det. Tjek følgende trin for at søge i TikTok uden konto.

1. Naviger til den officielle hjemmeside for TikTok på din browser.

2. Klik på søgelinjen øverst på siden Til dig.

3. Indtast navnet på den ønskede video eller skaber, du ønsker at søge efter.

4. Klik på deres profil fra søgeresultaterne.

Det er det! Du kan nu søge efter dine yndlingsskabere på TikTok uden at oprette en konto.

Hvordan ser man TikTok anonymt?

TikTok har en funktion, som brugere, der har en konto på den korte videoplatform, kan tjekke, hvem der har besøgt deres profil. Og folk, der spekulerer på, om det er muligt at se TikTok anonymt, uden at brugeren ved, at du har besøgt deres profil eller blot anonymt at bruge TikTok uden konto, du kan helt sikkert gøre det hele, og det også ved at være anonym. Se på følgende metoder til at bruge TikTok anonymt:

  • Brug af TikTok-webstedet: Brug en webbrowser til at besøge den officielle TikTok siden og naviger til den profil, hvis videoer du vil se anonymt.

  • Opret en anden konto: Du kan oprette en ny konto, hvis du ikke ønsker at kompromittere din eksisterende konto og dens oplysninger og ønsker at forblive anonym, mens du udforsker skaberens profil og videoer. Opret en ny konto på TikTok uden at bruge dit billede eller din information, og følg den profil, du vil se, efterlad en kommentar eller like videoerne anonymt.

  • Brug indstillingen Gennemse som gæst på TikTok-appen: En anden metode er ved at installere TikTok-applikationen på din enhed. Når du installerer appen, har du mulighed for at Gennemse som gæst. Brug denne tilstand til at se TikTok anonymt, og uden at skulle oprette en konto kan du ubekymret nyde videoerne. Men ved at bruge gæstetilstanden vil du ikke være i stand til at uploade og bruge andre interaktionsmuligheder.

Ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål)

Q1. Hvordan bruger jeg TikTok-appen uden en konto?

Ans. TikTok-appen kræver, at du er logget ind for at se videoer. Men du kan besøge den officielle hjemmeside for TikTok i din browser på enhver enhed og nyde videoerne uden en konto.

Q2. Vil andre vide, at jeg så deres video, når jeg ikke er logget ind?

Ans. Nej, du forbliver anonym, hvis du ikke er logget ind, når du ser en video på TikTok.

Q3. Hvordan kan jeg se TikTok i min browser?

Ans. Du skal bare gå til den officielle hjemmeside for TikTok og bare nyde videoerne i din browser.

Q4. Kan jeg efterlade en kommentar uden at logge ind på TikTok?

Ans. Nej, du kan ikke efterlade en kommentar eller endda like videoen uden at logge ind på din konto på TikTok. Men du kan dele videoen med dine venner og familie via deleknappen eller ved at dele videoens weblink.

***

Vi håber, at du har lært at se TikTok uden app. Du kan nu nemt se de virale videoer, som din ven har sendt dig, uden at skulle bekymre dig om at oprette en konto eller endda gider at installere applikationen. Du kan give os spørgsmål eller forslag om ethvert andet emne, du ønsker, at vi skal lave en artikel om. Smid dem i kommentarfeltet nedenfor, så vi ved det.