Sådan downloader du den originale Microsoft FreeCell på Windows 10

Microsoft plejede at have et par spil installeret ud af kassen på ældre versioner af Windows. Disse spil var simple kortspil, men de blev usædvanligt populære.

Med Windows 10 trak Microsoft sine populære spil tilbage. I stedet havde Windows 10 Candy Crash, som er et tredjepartsspil, og ingen kan rigtig lide det. Der er ingen mangel på tredjepartskortspil, som brugere kan installere på Windows 10, men hvis du er nostalgisk efter det originale Microsoft FreeCell-spil, kan du stadig downloade det.

Den originale Microsoft FreeCell til Windows 10

FreeCell var et af de kortspil, der kom forudinstalleret på Windows 7. Hvis dit internet nogensinde var nede, var det det bedste spil at spille for at fordrive tiden.

  Sådan indstiller du standardfilens træk og slip-adfærd på Windows 10

Download Microsoft FreeCell til Windows 10

Microsoft er klar over, at FreeCell var et meget elsket spil, hvorfor virksomheden genudgav det som en UWP-app. Ved at gøre det ændrede det brugergrænsefladen så meget, at appen er umulig at genkende. For at få det originale spil skal du henvende dig til tredjeparts softwarelagre.

Download Microsoft FreeCell fra Archive.org.
Udpak ZIP-filen.
Kør EXE med administratorrettigheder.
Vælg et sprog.
Fjern markeringen i alle spil undtagen FreeCell (du kan også installere de andre spil ved at holde dem markeret).
Klik på Installer.
Kør spillet fra Start-menuen.

Kompatibilitet

Disse spil var oprindeligt beregnet til at køre på Windows 7, men mange Windows 7 apps, der ikke er blevet opgraderet, kører stadig ret godt på Windows 10. Disse særlige spil er kompatible med den nyeste version af Windows 10. Brugergrænsefladen er den samme, og ingen ændringer har blevet lavet til spillet under motorhjelmen.

  Sådan bruges Tar på Windows 10

Hvis du er bekymret for, at spillene eller EXE-filen ikke er sikker, kan du køre den gennem en VirustTotal-scanning. Vi scannede EXE-filen på tidspunktet for skrivningen af ​​dette indlæg og fandt ud af, at den var sikker.

Andre spiltitler, som du kan installere fra pakken, der er tilgængelig på Archive.org, inkluderer Minestryger, Skak, Mahjong, Solitaire og Spider Solitaire.

Konklusion

Der er masser af tredjepartsspil til hver enkelt, som Microsoft har udviklet og inkluderet som standard i Windows 7. De fleste af dem er gratis, og en lille delmængde er betalt. Det eneste problem er, at få, om nogen, tilbyder brugere den samme distraktionsfrie, rene brugergrænseflade, som det originale FreeCell fra Microsoft-spil gjorde.

  Sådan tilføjes Google Fotos til Windows Fotos-appen

Brugere, der ønsker at køre det gamle spil, gør det ikke altid, fordi de er nostalgiske. Spillene var gode til afslappet sjov, og det er en skam, at Microsoft forlod dem til fordel for tredjepartsspil, som brugere foretrækker at holde væk fra deres systemer.