Sådan ændres forældrekontrol på PS4

PlayStation er en videospilkonsol, der giver en masse enheder til at spille virtuelle spil manuelt derhjemme, hvilket giver brugerne en realtidsoplevelse med hensyn til spil. Det blev bragt på markedet af Sony Entertainment-selskabet. Det har udviklet sig til at have yderligere funktioner med de indkommende nye versioner. Derfor er PS4 en avanceret version af PlayStation. Da PlayStation kan være meget vanedannende blandt unge brugere, giver det visse forældrekontrol, der kan kontrolleres af forældrene til børnene for at begrænse visse funktioner på PS4 fra børn, såsom at begrænse tidsgrænsen for at spille PS4, begrænse visningen af ​​visse upassende indhold eller ord, der ikke tillader børn at sende sms’er eller chatte, mens de spiller spil online med andre spillere, osv. Adskillige funktioner er knyttet til forældrekontoen, såsom nulstilling af adgangskoden til forældrekontrol på PS4 og mange andre funktioner. Hvis du er en af ​​de PS4-brugere, der ønsker at vide, hvordan man ændrer forældrekontrol på PS4, og hvordan man ændrer en børnekonto til en forældrekonto, er du det rigtige sted! Denne artikel vil give dig svarene på disse ofte stillede spørgsmål, herunder om kan jeg ændre min alder på PS4.

Sådan ændres forældrekontrol på PS4

Fortsæt med at læse videre for at finde trinene, der forklarer, hvordan du ændrer forældrekontrol på PS4 i detaljer med nyttige illustrationer for bedre forståelse.

  Audio Deepfakes: Kan nogen fortælle, om de er falske?

Kan jeg ændre min alder på PS4?

Ja, du kan kun ændre din alder på PS4 én gang på Sony mobilkommunikationsside. Du kan besøge denne side og logge ind på din PSN-konto, som er knyttet til din PS4.

Hvordan ændrer du forældrekontrol på PS4?

Forældrekontrol på PS4 kan implementeres indirekte gennem smartphones, computere osv. Disse kontroller hjælper forældre med at kontrollere deres børns aktivitet, mens de spiller på PS4, da børn ikke er modne nok til at beslutte, hvad der er godt eller dårligt. Men hvis dit barn er kommet til en bestemt alder, hvor de ønsker at vende visse forældrekontrol tilbage, kan du gøre det ved at følge de givne trin nedenfor.

Bemærk: Disse trin gælder kun, hvis du husker den systembegrænsningsadgangskode, som du havde indstillet til forældrekontrol.

1. Få adgang til indstillinger på din PS4.

2. Vælg Forældrekontrol/Familiestyring.

3. Indtast derefter din adgangskode til systembegrænsninger.

4. Vælg den ønskede bruger, som du ønsker at ændre forældrekontrol for.

5. Foretag de ønskede ændringer af følgende netværksfunktioner.

  • Kommunikation med andre spillere
  • Se indhold oprettet af andre spillere
  • Aldersfiltrering for onlineindhold

6. Når du har foretaget de ønskede ændringer, skal du vælge Bekræft for at gemme dem.

Hvordan ændrer du forældrekontrol på PS4 Online?

Som nævnt ovenfor er forældrekontrol indstillet til at begrænse visse funktioner, der er tilgængelige på PS4. Du kan ændre forældrekontrol på PS4 ved hjælp af trinene nævnt ovenfor.

Bemærk: Det vigtigste at huske på er, at hvis du vil indstille eller ændre kontroller online, skal du sørge for, at du har oprettet din egen konto på Play station Network sammen med kontoen for dine børn individuelt.

  Sådan anmoder du om kontrol i Microsoft Teams

Hvordan nulstiller du adgangskoden til forældrekontrol på PS4?

Hvis du har en forældrebrugerkonto på PSN-netværket, eller du bruger metoden til at bruge adgangskoden til at ændre forældrekontrol, er det muligt, at du nogle gange glemmer din adgangskode. Hvis du er stødt på en sådan situation, så fortvivl ikke! Her er nogle nemme trin, som du kan følge for at nulstille adgangskoden til forældrekontrol på PS4 til standardadgangskoden på 0000:

Bemærk 1: Denne metode vil gendanne alle de nuværende indstillinger. Du vil dog ikke miste dine spildata og gemte spil med denne metode.

Bemærk 2: Du bliver logget ud af din PSn-konto på PS4 efter at have udført denne metode. Du kan logge ind på din konto igen ved at bruge dine PSN-kontooplysninger.

1. Vælg indstillingen Indstillinger på din PS4.

2. Gå ind i Account Management.

3. Vælg indstillingen Aktiver som din primære PS4.

4. Tryk på indstillingen Deaktiver.

Bemærk: Sørg for at aktivere den igen fra denne menu i fremtiden efter at have fuldført hele denne nulstillings-/gendannelsesmetode.

5. Vend tilbage til menuen Indstillinger og vælg Initialisering.

6. Vælg nu indstillingen Gendan standardindstillinger.

7. Vælg indstillingen Gendan fra følgende menuskærm for at gendanne forældrekontrol til standardværdien.

Nu kan du få adgang til indstillingerne for PS4 Forældrekontrol ved at indtaste 0000 som adgangskode.

Hvordan nulstiller du forældrekontrol på PS4?

Hvis du vil nulstille eller gendanne forældrekontrol på PS4 tilbage til standardindstillingerne, skal du læse og følge trinene nævnt ovenfor. Ved hjælp af disse trin vil du ikke miste nogen af ​​dine spildata og gemte spilfiler fra din PS4.

  Sådan surfer du som gæst i Chrome og på en Chromebook

Sådan fjerner du forældrekontrol på PS4 uden adgangskode?

Lad os se trinene til at fjerne forældrekontrol på PS4 uden adgangskode og uden at miste nogen af ​​dine PS4-data.

1. Naviger til menuen Indstillinger på din PS4.

2. Vælg Kontostyring > Aktiver som din primære PS4 .

3. Vælg indstillingerne Deaktiver og vend tilbage til menuen Indstillinger.

4. Vælg derefter Initialisering.

5. Vælg Gendan standardindstillinger > Gendan.

Når du har gennemført disse trin, vil adgangskoden til forældrekontrol blive sat tilbage til 0000. Så du kan deaktivere eller ændre forældrekontrol yderligere ved at følge de samme trin som nævnt ovenfor i denne artikel.

Hvorfor kan jeg ikke ændre forældrekontrol på PS4?

PS4 giver forældrekontrol til at kontrollere børns aktiviteter, mens de spiller spil på PS4. Børn bliver meget afhængige af spil, især på PS4, fordi det giver nogle af de mest fantastiske funktioner til at spille spil i 3D osv. Derfor burde der være nogle grænser og restriktioner for at bruge så meget tid på PS4. Men hvis du ikke er i stand til at ændre forældrekontrol på PS4, kan det skyldes følgende årsager:

  • Du har muligvis indtastet den forkerte adgangskode til indstillingerne for PS4-systembegrænsning.
  • Din PS4-konsol oplever fejl eller fejl.
  • Dit barn er under 13 år, og derfor kan du ikke slå forældrekontrollen fra.

Hvordan ændres en børnekonto til en forældrekonto?

Du kan ikke ændre dit barns konto til en forælders konto. Du skal vente til barnet fylder 18 år med at bruge den konto som voksen- eller forældrekonto.

***

Vi håber, at denne artikel var virkelig nyttig for dig og gav dig alle de nødvendige oplysninger om emnet, hvordan du ændrer forældrekontrol på PS4, og om jeg kan ændre min alder på PS4. Du kan give os besked om spørgsmål eller forslag om ethvert andet emne, du vil have os til at lave en artikel om. Smid dem i kommentarfeltet nedenfor, så vi ved det.