Ring til kontakter fra din iPhones adgangskodeskærm ved hjælp af PassDial

Der er en fin balance mellem funktionalitet og enkelhed for moderne smartphone-låseskærme. Tilføj for mange funktioner til låseskærmen, og den begynder at ligne den faktiske startskærm. At tage for mange væk vil gøre det for enkelt; et unødvendigt skridt, før du kommer til startskærmen. I modsætning til med Android får iOS-brugere ikke mulighed for at justere balancen, for de forventes at være tilfredse med Apples løsning af smartphone-låseskærmen. Det er selvfølgelig, medmindre de jailbreaker deres enhed og åbner den for en verden af ​​kraftfulde apps og tweaks.

En sådan ny jailbreak-tweak til at booste låseskærmens funktionalitet er PassDial. Det giver dig mulighed for at indstille visse koder – bortset fra den ‘adgangskode’, der låser din enhed op – ind, som ringer til et bestemt, foruddefineret nummer direkte fra låseskærmen. Tweaken er genial, når du tænker på den! Den har en vis Samsung TouchWiz-lignende følelse, hvilket slet ikke er dårligt.

Jeg ved, at jeg har fem kontakter, som jeg jævnligt ringer til: mine forældre, min lillebror og to af mine nære venner. Med PassDial kan jeg gemme mindst 3-4 trin på en regelmæssig basis. Ingen grund til at indtaste min adgangskode, starte Phone.app, gå over til Favoritter og trykke på en kontakt.

Når den er installeret, skal du gå over til Indstillinger > PassDial. Herfra kan du oprette op til fem ‘telefonnummer og kode’-par (du skal betale $1,99 for Pro-versionen for at ophæve denne begrænsning). Bare husk, at hvis du bruger den simple 4-cifrede adgangskode, skal koden i dit kontaktkodepar også være fire cifre.

PassDial blev testet på en iPhone 4S jailbroken på iOS 7.0.4. Det fungerede som annonceret. Jeg var i stand til hurtigt at ringe til en testkontakt direkte fra låseskærmen uden problemer. Personligt vil jeg dog ikke bruge tweak’en, da jeg bruger CleverPin til helt at omgå låseskærmen, når jeg er forbundet til mit hjem/universitets WiFi, hvilket betyder, at jeg ikke bliver bedt om at indtaste adgangskoden.

PassDial er tilgængelig gratis på Cydia under BigBoss repo.

Sørg for at fortælle os, hvad du synes om tweaken ved at efterlade en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.