Indstil iOS-tastaturet til at skifte farve baseret på den app, du bruger

En jailbroken iPhone overtrumfer altid sine fængslede modstykker, eller det er i det mindste det, jeg tror fuldt og fast på. Ser du, det handler aldrig om piratkopiering – det har det faktisk aldrig været – og den store mængde af ændringer, du kan foretage, når du har kastet dig af restriktioner pålagt af Apple gør hele processen det værd. Tag for eksempel AdaptiveKeyboard, som er en nyligt udgivet jailbreak-tweak, der ændrer iOS-tastaturfarven, så den matcher den dominerende farve i den respektive apps ikon, hvilket giver en cool æstetisk overhaling af skriveoplevelsen i det hele taget. fascineret? Lad os se, hvad du får med denne pakke lige efter springet.

  Sådan redigeres den næste liste, når du spiller musik på Shuffle i iOS

AdaptiveKeyboard tager dybest set ideen om, at standard iOS-tastaturet, selvom det er fremragende til indtastning på skærmen, er almindeligt og enkelt, og det er stort set alt, hvad der er. I modsætning til iPhones største konkurrent, Android, tillader Apple ikke udviklere at ændre meget med hensyn til tastatur, endsige have et alternativt tastatur, der fungerer på tværs af hele din enhed.

Det er her jailbreak-scenariet kommer ind, og vi har set TouchPal til iOS blive tilgængelige gennem Cydia. Men måske vil du ikke have noget helt andet eller unikt, vel? Måske vil du bare tilføje et strejf af farve til dit tastatur, og det er præcis, hvad AdaptiveKeyboard gør. Justeringen ser på den app, du bruger tastaturet i, og ændrer tastaturets farve, så den matcher farven på appens ikon. Tjek skærmbillederne nedenfor for en bedre forståelse.

  Hvordan iOS 13s mørke tilstand fungerer på din iPhone og iPad

Hvis app-ikonet indeholder en række farver, vil tastaturet tage den, der er mest dominerende, så som du kan se på Facebook-appens skærmbillede, selvom ‘f’et i ikonet er hvidt, er den dominerende farve blå , og det er, hvad tastaturet tog.

AdaptiveKeyboard er en alt eller intet-pakke, så der er ingen indstillinger, du kan konfigurere, og justeringen vil heller ikke blive vist under din iPhones Indstillinger-app. Derfor kan der være tilfælde, hvor du måske ikke æstetisk kan lide den farve, som tastaturet arver, men det må du leve med. Jeg personligt kunne ikke lide det grønne tastatur i Beskeder, men der er ingen fravalg. Måske er det noget, udvikleren vil undersøge.

  Sådan får du Google Assistant på iOS

AdaptiveKeyboard er tilgængeligt til jailbroken iPhones gennem ModMyi-lageret i Cydia, så der er ikke nogen specielle kilder, du skal tilføje for at finde denne tweak. Det er en kommerciel pakke og vil koste $0,99 at installere, hvilket for at være retfærdigt er noget unødvendigt for en ren visuel tweak. Så igen, hvis du er til tilpasning og ser frem til at få din enhed til at skille sig ud, hey, det er bare en dollar.