Tilpasset kontekstbaseret vækkeurapp til Android

En gang i mellem støder vi på en app, der blæser os omkuld med sit udsøgte design, omfattende eller unikke funktionalitet. Timely, en alarmapp til Android, er en af ​​dem, der pakker alle disse egenskaber; den har et lækkert design, masser af funktioner og en grænseflade, der bare fungerer hver gang. En anden lignende app kaldet AlarmPad Alarm Clock har for nylig ramt vores radar, og vi mener, at det kan være din tid værd. Det virker som en simpel vækkeur app på overfladen, men kan prale af et ganske omfattende sæt af tilpasningsfunktioner.

AlarmPads enkle brugergrænseflade vil sandsynligvis ikke forbløffe dig, men dets kontekstbaserede funktioner vil helt sikkert gøre det. Appen giver dig mulighed for at indstille alarmer for at få advarsler om bestemte vejrudsigter, kalenderbegivenheder eller simpelthen for at få dig ud af din seng. Du kan også indstille appen til at læse brugerspecificerede beskeder via tekst til tale, når en alarm går.

  Sådan indstilles WiFi-forbindelsesprioritet i Android

Du får al den grundlæggende funktionalitet, du ville forvente af en alarmapp, såsom tilføjelse af flere alarmer, angivelse af snooze-tid, ringetone, vibration osv.

AlarmPads startskærm er opdelt i faner for ‘Aktiv’ og ‘Deaktiveret’ alarmer. Du vil selvfølgelig ikke have nogen alarmer ved første lancering. Du kan tilføje nye ved at trykke på ‘+’-knappen øverst. På skærmen ‘Indstil en alarm’ kan du angive alarmtidspunktet enten fra forudindstillinger som i dag, i morgen og morgen, eftermiddag, nat osv., eller definere din egen.

Du kan få flere ekstra stykker tekst og information til at blive vist på alarmskærmen. Dette inkluderer automatisk genererede hilsner, det aktuelle tidspunkt, vejrudsigt og kalenderbegivenheder.

  Sådan bruger du en musikstreamingtjeneste som en alarm på Android

Når en alarm går i gang, viser appen en fuldskærmsalarm med en lille ring i midten, som du kan trække til hver side for at deaktivere alarmen eller sætte den på snooze, ligesom på lageralarmskærmen. Den viser derefter din valgte information og begynder at læse den højt, det vil sige, hvis indstillingen ‘Tal beskeder efter alarm’ var aktiveret for alarmen. Du kan slå lyden fra for fortællingen ved at trykke på ‘X’-knappen i bunden. Der er to ekstra faner for et mere detaljeret kig på det aktuelle vejr og kommende kalenderbegivenheder.

AlarmPad lader dig også tilføje widgets, så du kan administrere alarmer uden at åbne selve appen. Du kan tilføje widgets i tre forskellige størrelser: lille, mellem og stor.

Yderligere parametre såsom snooze-længde, alarmvolumen, alarmbeskedbaggrund og mere kan konfigureres fra appens indstillinger. Fra samme skærm kan du også indstille appen til at overvåge kalenderbegivenheder. Hvis du gør det, kan den vise en handlingsvenlig besked, når en begivenhed nærmer sig, så du hurtigt kan oprette en alarm for den.

  Google URL Shortener er en fantastisk uofficiel Goo.gl Android-klient

Der er et par tilpasningsmuligheder, som vi stadig ikke har nævnt her. Det er overflødigt at sige, at hvis du leder efter en alarmapp, der dækker alt det væsentlige og kan tilpasses grundigt, behøver du måske ikke lede længere.

Den gratis version af appen viser annoncer i appen og tillader kun op til fem alarmer. Pro-varianten er fri for disse begrænsninger.

Installer AlarmPad Alarm Clock fra Play Butik (Gratis)

Installer AlarmPad Pro fra Play Butik (Betalt)