Hvordan Slack ændrer sig i 2023

Slack er en af ​​de mest populære platforme for teams til at kommunikere, og med den finder du masser af funktioner. Men mens Slack har tilføjet platforme gennem årene, er tingene blevet sværere at finde, eller almindelige rutiner er blevet mere komplicerede.

Det ser ud til, at dette ikke er gået uvidende, og platformen ønsker at gøre noget ved det. Slack redesigner sin desktop-app for at sætte fokus tilbage på produktivitet, hvilket gør den nemmere og hurtigere at bruge. Vi tager et kig på, hvad der ændrer sig i opdateringen.

Slacks redesign fokuserer på at være mere produktiv

Annonceret den 9. august 2023 via en blogindlæg på Slacks hjemmeside, arbejdspladsens chatplatform får et nyt udseende til sin desktop-app. Målet med redesignet er at gøre Slack mere produktiv, hvilket gør tingene nemmere for brugerne at bruge. I forbindelse med opdateringen forklarede Chief Product Officer Noah Weiss:

…vi sørgede meget for at sikre, at disse forbedringer gør det til et mere produktivt og behageligt hjem. Den nye oplevelse hjælper teams med at forblive bedre organiseret, fokusere på det, der er vigtigt og hurtigt få adgang til et voksende sæt værktøjer i Slack.

Redesignet er en stor opdatering til platformen, der ændrer nogle af de mest almindelige app-rutiner. Slacks opdatering begynder at rulle ud til brugere fra den 9. august 2023. Den vil først ankomme til nye teams, der kommer i gang med platformen, og udvides til eksisterende brugere i løbet af de kommende måneder.

Selvom der er nogle store ændringer på vej, er nogle ting ens. Du kan stadig se alle dine kanaler, direkte beskeder og apps fra en enkelt visning. Derudover kan du stadig skifte mellem forskellige arbejdsområder. Begge disse funktioner lever dog under den nye fane Hjem. Så hvad ændrer sig ellers?

Hvad er ændret i Slacks redesign?

En af de største ændringer i Slacks redesign kommer til navigation i sidebjælken. I stedet for at finde dine arbejdsområder, er der nye faner, du kan klikke ind på. Du finder sektioner for Hjem, DM’er, Aktivitet, Senere og mere. Ideen her er at samle alt i én visning.

Fanen Hjem ligner meget det eksisterende Slack-design. Her finder du dine kanaler, kladder, ulæste beskeder, DM’er og apps. På fanen DM’er finder du alle dine direkte beskeder ét sted. Dette betyder, at alle dine chats synkroniseres på tværs af flere arbejdsområder, du er logget ind på. Ligesom traditionelle beskedapps finder du en liste over chats til venstre med en chatboks til højre.

Billedkredit: Slap

Hvis du hellere vil se al din aktivitet ét sted, er fanen Aktivitet måske det sted, du strømmer til. Ved siden af ​​alle dine beskeder viser den alle dine reaktioner, omtaler og notifikationer – igen på tværs af alle arbejdsområder. I det væsentlige kombinerer den den eksisterende direkte beskedvisning med fanen Omtaler og reaktioner.

Afsnittet Senere rummer dine kladder, arkiver og alt, hvad du gemmer til senere. Og på fanen Mere kan du hoppe ind i apps, arbejdsgange, huddles og lærreder. Ved at placere alle disse funktioner under én fane, vil du finde sidebjælken meget mindre rodet.

Billedkredit: Slap

Endelig er skriv-knappen nu Opret-knappen og bor nederst i sidebjælken. Ud over at starte beskeder, vil det også lade dig oprette nye kanaler, huddles eller lærreder. Igen ender alt under én paraply, så det er nemmere at få adgang til.

Hvad Slacks redesign betyder for brugerne

Slacks 2023-redesign har et klart fokus på at forfine navigationen. Ved at kombinere flere arbejdsområder i de samme visninger vil du bruge mindre tid på at klikke videre til forskellige chats. Det vil være en enorm tidsbesparelse for superbrugere, der er logget ind på flere konti på én gang.

Takket være redesignet bliver det også nemmere at finde Slacks funktioner. I stedet for at Huddles bliver begravet væk, er det nu nemmere at oprette en end før. Det skulle give brugerne mulighed for at opdage disse funktioner, hvis de ikke allerede har gjort det, og gøre det nemmere at bruge dem.

Slack øger produktiviteten for teams

Med Slacks redesign vil brugerne kunne nyde en mere strømlinet grænseflade til arbejdspladsens chatplatform. Det vil hjælpe kommunikationen mellem teams til at være hurtigere og smidigere og hjælpe dem med at få mere fra hånden.

Det skulle bringe et stort produktivitetsløft frem for dem, der bruger platformen. Men der er mange flere måder, du kan være mere produktiv på, mens du bruger Slack.