Hvor meget koster Netflix i Japan?

Netflix var for nylig i overskrifterne efter at have annonceret, at det har hævet omkostningerne for sine japanske kunder, hvor aktierne er steget med hele 3,7 % efter nyheden. Priserne blev øget med omkring 13 % for basis- og standardniveauerne i februar 2021, selvom præmieplangebyrerne forblev de samme. Så hvor meget koster Netflix i Japan? Læs videre for at finde ud af det.

Seneste prisstigninger

Fra februar 2021 koster det nu seere i Japan 990 ¥ (yen er valutaen) at få adgang til den grundlæggende Netflix-tjeneste, hvilket er en stigning på 110 ¥. Standardniveauet, som er den mest populære mulighed, er nu prissat til 1.320 ¥ fra 1.490 ¥. Premium-planen er stadig prissat til ¥1.980.

Asien er nu virksomhedens næsthurtigst voksende region, hvor de seneste år har vist en betydelig stigning i japansk og sydkoreansk visning. Netflix har også hældt flere penge ind i anime-baseret indhold, som er usædvanligt populært blandt japanske seere. Netflix har delvist brugt de seneste prisstigninger til at dække omkostningerne ved sit originale indhold.

Finansiering af originalt indhold

Netflix udsendte en erklæring, der annoncerer prisændringerne, og siger “Vi opdaterer vores priser, så vi kan fortsætte med at tilbyde flere forskellige tv-shows og film – foruden lokale shows som ‘Alice in Borderland’ og vores stadigt voksende anime lineup”. Dens aktiekurs steg til £559,48 efter denne nyhed. Netflix har delvist brugt de seneste prisstigninger til at dække omkostningerne ved sit originale indhold.

Yderligere udvidelse

Netflix tiltrak 37 millioner nye abonnenter i 2020, hvoraf mere end 80 % kom fra uden for Nordamerika. Dette var et større antal end antallet af abonnenter, som dens rival Hulu havde i alt ved udgangen af ​​året. Det har stadig flest abonnenter af enhver videostreamingtjeneste, med mindst 50 millioner flere mennesker, der bruger Netflix end Amazon Prime rundt om i verden. Omkring 73 millioner voksne i USA har et Netflix-abonnement, selvom det anslås, at omkring 41 % af dets brugere får adgang til tjenesten uden at betale. Dette skyldes i høj grad deling af adgangskoder og konti.

Hvornår blev Netflix første gang lanceret?

Mange mennesker antager, at virksomheden blev grundlagt på et tidspunkt i løbet af de sidste 15 år. Det blev dog først grundlagt helt tilbage i 1997, hvor webstedet blev lanceret et år senere. Netflix startede faktisk som en DVD-by-mail-tjeneste, men ved at bruge big data og analyser endte de med at levere medieanbefalinger til deres brugere i 2000. I 2004 havde det 4 millioner abonnenter og begyndte at tilbyde online videostreaming i 2007.

Udviklingen af ​​Netflix

Netflix begyndte at blive tilgængelig uden for webbrowsere i 2008, hvilket giver brugerne mulighed for at få adgang til videostreaming på set-top-bokse, Xboxes, Blu-Ray-afspillere og mere. Den blev først tilgængelig uden for USA i 2010, da den blev lanceret i Canada. Den nåede Europa i 2012 og blev lanceret i Australien, New Zealand og Japan i 2015.

Virksomheden er blevet kendt for sit originale indhold med tidlige in-house produktioner, herunder Orange Is The New Black og House of Cards. Mange af dets originale shows har modtaget højprofilerede priser, inklusive dens første Oscar i 2017.

Netflix og geoblokering

Da det blev almindeligt for folk at få adgang til Netflix-indhold, der er uploadet til seere i forskellige regioner i verden, begyndte Netflix at begrænse VPN-brugen. Hvis Netflix nu opdager, at en VPN er i brug, vil den stadig kun vise indhold, der er lovligt tilgængeligt i det pågældende område. Det siges dog, at ikke alle VPN’er er blevet påvirket af dette.

Netflix er blevet endnu mere populært i løbet af de seneste år og har nået flere og flere steder i verden. Dens konkurrenter viser færre tegn på at formørke denne gigantiske medievirksomhed – trods deres bedste indsats!