Crunchyroll virker ikke? Sådan rettes Crunchyroll, der ikke indlæses

For dem af jer, der bor i USA, er Crunchyroll en af ​​de største distributører og udgivere for manga- og anime-streaming, med både almindelige anime-tv-shows, OVA’er samt asiatiske dramaer.

Platformen er utrolig populær med titusindvis af daglige besøgende, for ikke at nævne dem, der besøger den uden for USA, hvis de bruger en VPN-tjeneste.

Desværre er ikke alle platforme skudsikre, og der juli være tilfælde, når du prøver at oprette forbindelse til Crunchyroll og bliver mødt med en lang række fejlmeddelelser, sort skærm eller blot en app, der ikke reagerer.

Hvis du også er blandt de brugere, der oplever dette problem, skal du fortsætte med at læse vejledningen nedenfor, da vi vil opremse flere løsninger, der kan hjælpe dig med at se Crunchyroll igen.

Hvorfor virker Crunchyroll ikke?

Som enhver streamingplatform er der mange ting, der kan få Crunchyroll til at fungere korrekt eller endda stoppe den i at fungere, og disse inkluderer:

Problemer med webstedet og servere, der er nede
Ad-blocker interferenser
Ukorrekte VPN-indstillinger
Komplikationer med firewallen og mere

Som sådan vil løsningerne nedenfor målrette disse årsager specifikt den ene efter den anden, indtil du når roden til problemet.

Hvad skal man gøre, når Crunchyroll ikke indlæses

Fejlfinding af din internetforbindelse
Tjek Crunchyroll-serverens status
Deaktiver annonceblokkere
Deaktiver din antivirus eller firewall
Ryd dine browserdata
Tjek dine VPN-indstillinger
Nulstil Crunchyroll-appen
Geninstaller Crunchyroll-appen
Kontakt Crunchyroll support

1. Fejlfind din internetforbindelse

Den første ting, du skal prøve, før du ændrer VPN-, firewall- eller browserindstillinger, er blot at tjekke, om din internetforbindelse er skyld i, at Crunchyroll ikke fungerer, så tjek, om din router udsender WI-Fi-signal korrekt. , eller hvis dit Ethernet-kabel er tilsluttet korrekt.

Det er også almindeligt, at brugere, der er tilsluttet offentlige netværk, har problemer med Crunchyroll, fordi disse netværk kommer med indbyggede og meget restriktive firewall-indstillinger, og hvis det også er tilfældet for dig, skal du blot skifte til et andet netværk og se, om Crunchyroll fungerer bagefter. .

2. Tjek Crunchyroll-serverstatus

Hvis din egen internetforbindelse ikke er skyld, men alligevel ikke kan få Crunchyroll til at fungere, skal du blot gå til et websted som f.eks. DownDetector.com for at tjekke, om Crunchyroll simpelthen har serverproblemer, eller om de oplever nedetider.

Hvis det er tilfældet, så er der ikke noget, du kan gøre ved det udover at vente på det og tjekke tilbage fra tid til anden for at se, om serverne er tilbage igen.

3. Deaktiver annonceblokering

Crunchyroll er kendt for at tjene penge på annoncer, og mange af dem dukker nogle gange op, selv midt i shows, ligesom en tv-reklame, selvom de af jer, der havde en premium Crunchyroll-konto, ikke behøver at bekymre sig om det.

Men de af jer, der ikke ønsker at betale et par ekstra dollars for at slippe af med annoncer juli har valgt at bruge annonceblokkere, men disse kan nogle gange forstyrre Crunchyrolls funktionalitet og forhindre den i at køre helt.

Hvis du har mistanke om, at din annonceblokering er skyld i, kan du overveje at hvidliste Crunchyroll, men det varierer fra annonceblokering til annonceblokering.

Hvis du bruger Google Chrome og helt vil deaktivere din annonceblokering, kan du gøre dette ved at følge disse trin:

Start Google Chrome.
Indtast chrome://extensions i adresselinjen, og tryk på Enter.
Fjern markeringen af ​​aktiveringsindstillingen ud for din annonceblokering.
Genstart din browser.

Bemærk: Prøv også at gøre dette til videoafspillerudvidelser, da disse også kan påvirke Crunchyrolls funktionalitet

4. Deaktiver din antivirus eller firewall

Det er godt at have et antivirus installeret på din pc, men så er det stadig software, der kan begå en lejlighedsvis fejl, hvoraf den ene normalt opdager almindelige websteder som potentielt skadelige, eller stort set enhver anden form for falsk positiv.

Faktisk er dette et hyppigt problem, som du vil støde på med alle online videostreaming-websteder, så ved at følge disse trin kan du faktisk løse problemer med mere end bare Crunchyroll.

Processen med at deaktivere dit antivirus eller din firewall afhænger af, hvilket antivirusværktøj du bruger, men de kan normalt alle deaktiveres i enten et bestemt tidsrum eller permanent, indtil du manuelt aktiverer dem igen.

Af sikkerhedshensyn anbefaler vi, at du kun deaktiverer din antivirus og firewall, mens du ser Crunchyroll.

5. Ryd dine browserdata

Ligesom enhver anden hjemmeside, du besøger, vil Crunchyroll gøre brug af din browsers cachelagrede data, så den kan optimere din brugeroplevelse, men disse data kan blive beskadiget på grund af en række årsager, især når en hjemmeside får en større opdatering og der er en konflikt mellem, hvordan det ser ud nu, og din browser husker det.

Husk, at denne løsning vil involvere sletning af alle browserdata, inklusive gemte adgangskoder, så sørg for, at du har sikkerhedskopieret dem et sted, eller måske endda bruge en pålidelig adgangskodeadministrator.

Hvis du bruger Google Chrome, skal du følge disse trin for at rydde din browsers cache:

Start Google Chrome.
Indtast chrome://settings i adresselinjen, og tryk på Enter.
Rul ned til bunden af ​​siden, og vælg Avanceret.
Se efter og vælg derefter Ryd browserdata.
Marker alle felter, og vælg indstillingen Alle tider, når du bliver spurgt om tidsrummet, og klik til sidst på Ryd data.
Genstart din browser.

6. Tjek dine VPN-indstillinger

Som tidligere nævnt er Crunchyrolls fulde anime- og mangabibliotek kun tilgængeligt i USA, så hvis du bor uden for USA er det normalt, hvis hjemmesiden slet ikke virker, eller hvis den fungerer med problemer.

På den anden side, hvis du bruger en VPN, selvom du er i USA, skal du sørge for, at du er forbundet til en amerikansk-baseret server. Når du har oprettet forbindelse til en sådan server, skal du blot genstarte din browser eller genstarte din Crunchyroll Microsoft Store-app og prøve at se et tv-program igen.

Denne proces varierer fra VPN til VPN, men de kommer normalt alle med lignende grænseflader, så det burde ikke være så svært at navigere gennem dem.

Faktisk har vi skrevet en hel artikel om VPN’er til Crunchyroll, som du bør prøve, hvis du planlægger at se den uden for USA.

7. Nulstil Crunchyroll-appen

Crunchyroll er også tilgængelig som en UWP Store-app, som alle kan downloade gratis fra Microsoft Store, og nogle gange kan eventuelle afspilningsproblemer være forårsaget af selve appen.

Hvis du har mistanke om, at det er tilfældet, kan du overveje at nulstille Store-appen og prøve at se noget bagefter.

Sådan kan du nulstille Microsoft Store Crunchyroll-appen:

Tryk på Windows-tasten for at åbne startmenuen.
Tryk på knappen Indstillinger.
Det er den, der er formet som et tandhjul.

Gå til Apps.
Rul ned, indtil du ser Crunchyroll-appen.
Klik på den og vælg Avancerede indstillinger.
Rul ned, indtil du ser knappen Nulstil, og tryk på den.

8. Geninstaller Crunchyroll-appen

Hvis nulstilling ikke gjorde tricket, bør du overveje at geninstallere det helt.

Tryk på Windows-tasten for at åbne startmenuen.
Tryk på knappen Indstillinger.
Det er den, der er formet som et tandhjul.

Gå til Apps.
Rul ned, indtil du ser Crunchyroll-appen.
Klik på den og vælg Afinstaller.

9. Kontakt Crunchyroll Support

Hvis ingen af ​​de ovennævnte løsninger virker, så er det endelig tid til at bede om professionel hjælp fra den officielle Crunchyroll Support, da det højst sandsynligt er et problem med dine kontooplysninger på skyen, eller det er et Crunchyroll-backend-problem.

Du skal blot gå over til officielt Crunchyroll supportforum, udfyld formularen med detaljer vedrørende dit problem, og vent, indtil de kontakter dig igen, forhåbentlig med en løsning.

Crunchyroll virker ikke: Afsluttende tanker

Ved at følge disse trin håber vi, at du vil være i stand til at nyde Crunchyrolls store anime- og mangabiblioteker uden nogen form for tekniske problemer, både på din browser såvel som i din Microsoft Store-app.

Hvis du står over for andre lignende problemer med populære streamingplatforme, så fortæl os om det i kommentarfeltet nedenfor, og vi vil også dække dem med lignende trin-for-trin guider!