Hvor mange mennesker kan se Netflix på én gang?

I en verden, hvor der i øjeblikket mangler live underholdning, har adgang til Netflix været en livredder for mange mennesker, der er begrænset til deres hjem på grund af pandemien. Efterhånden som vi bruger en stigende mængde tid inde, er efterspørgslen efter tjenesten steget, med et stort antal nye abonnenter og konti, der deles vidt og bredt. Dette rejser spørgsmålet – bare hvor mange mennesker kan se Netflix, og på hvilket tidspunkt vil din generøsitet blive begrænset? Det enkle svar: det hele afhænger af nuancen af ​​dit abonnement.

Netflix er en tjeneste på flere niveauer, hvilket betyder, at du kan nyde forskellige frynsegoder og fordele afhængigt af niveauet af dit abonnement – med andre ord det beløb, du betaler for tjenesten hver måned. Dette niveau vil også bestemme antallet af personer, der vil være i stand til at se Netflix på én gang ved hjælp af din konto.

Der er tre niveauer: Basic, Standard og Premium, og disse er tilgængelige for henholdsvis $8,99, $13,99 og $17,99 per måned. Grundprisen giver dig mulighed for at nyde tjenesten på 1 skærm ad gangen og downloade appen på 1 telefon eller tablet ad gangen. Standard øger dette til 2 seere på én gang og downloads på 2 enheder, mens det øverste niveau giver dig chancen for at have 4 personer, der ser på én gang, og Netflix-appen downloadet på op til 4 enheder.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

At vælge hvilket Netflix-niveau der er bedst er i sidste ende et personligt valg, men meget vil afhænge af din husstand, forhold, livsstil og præferencer. Hvis du er en del af en stor familie eller husstand – for eksempel som en del af en husandel – kan en Premium-konto være den perfekte måde at nyde et stort antal frynsegoder på, og du kan muligvis dele omkostningerne mellem flere husstande medlemmer for at hjælpe dig med at spare på prisen og få et fantastisk tilbud. Hvis du derimod bor alene eller ikke har noget ønske om at dele din konto, ville en basispakke være den perfekte mulighed for at give dig adgang til dine yndlingsprogrammer til en billig penge. Bare vær opmærksom på, at denne mulighed ikke giver dig adgang til HD-indhold.

  Sådan konverteres billeder fra CMYK til RGB-tilstand i Photoshop

Hvordan kan jeg få mest muligt ud af min Netflix-konto?

Uanset hvilket abonnement du vælger, er det vigtigt, at du ved, hvordan du får mest muligt ud af din konto; dette kan virkelig forbedre din oplevelse og give dig mulighed for at nyde maksimal valuta for pengene.

Opsæt profiler

Dette er især vigtigt, hvis du giver adgang til flere brugere. Der er ikke noget mere irriterende end at logge på for at fortsætte et filmmaraton, kun for at finde dig selv halvvejs gennem Bridgeton! Heldigvis giver Netflix dig mulighed for at afhjælpe dette problem ved at tilbyde chancen for at oprette en profil for hver bruger. Du kan tildele alle deres eget navn og profilbillede, og Netflix vil automatisk justere sine anbefalinger for hver seer afhængigt af dine tidligere vaner, hvilket betyder, at du aldrig bliver efterladt at scrolle efter noget at se.

  Sådan synkroniserer du fitnessdata fra Samsung Health til Google Fit

Brug Ekstra indstillinger

Netflix-shows kommer med en række billedtekster, undertekster og lydbeskrivelser til deres biblioteker af shows og film, hvilket betyder, at du aldrig behøver at spekulere på, hvad der blev sagt igen! Du skal blot gå over til Indstillinger for at se rækken af ​​hjælpemuligheder – du kan endda vælge undertekstnumre eller billedtekster på et andet sprog for at hjælpe med at booste dine færdigheder, mens du går ud til dit yndlingsprogram!

Hold dine lister opdateret

Netflix er fantastisk til at forudse dine behov, men det kan blive lidt overfyldt på din Fortsæt med at se-liste. Sørg for, at du regelmæssigt gennemgår og sletter alt, du ikke har planer om at fortsætte. Dette frigør plads til bedre muligheder og hjælper med at holde tingene tilgængelige og nemme at finde.

  Sådan deaktiveres (og aktiveres) JavaScript i Google Chrome