Hvor mange mennesker har Netflix?

Netflix er en international streamingtjeneste med over 13.000 titler, der kan ses. Deres brede samling af film og tv-serier varierer fra land til land, og der er forskellige kategorier, herunder komedie, dokumentarfilm og animationer. De fleste nye tv har Netflix forudinstalleret, men du kan også downloade appen til din tablet eller smartphone.

Der er forskellige planer tilgængelige på Netflix afhængigt af dine visningsbehov. Den grundlæggende plan er $8,99 per måned, og dette giver dig kun mulighed for at se Netflix på én skærm ad gangen. Det er ideelt for personer, der bor på egen hånd. Den næste plan er $12,99 per måned og giver dig mulighed for at se Netflix på to skærme og at se Netflix på fire skærme og koster $15,99 per måned. Når du tilmelder dig Netflix, registrerer du dig med en adgangskode og logger ind for at få adgang. Det er ikke meningen, at du skal dele detaljerne med nogen ude i din husstand, men Netflix har ikke nogen streng kontrol af dette. Ikke endnu i hvert fald!

Netflix-abonnenter

hvor mange mennesker har Netflix jorden rundt? Der er 203,6 millioner Netflix-abonnenter på kloden, med en betydelig vækst registreret i 2020 i alt 37 millioner medlemmer sidste år! Netflix står bag YouTube, som har over 2 milliarder brugere logget ind hver måned. Netflix har i øvrigt også en kanal på YouTube, der har 19,1 millioner abonnenter. Netflixs nettooverskud i 2019 beløb sig til 1,9 milliarder dollars.

  Sådan eksporteres kontakter fra et Excel-regneark til Outlook

De fleste af abonnenterne er baseret i USA, med over 60 mio. Europa, Mellemøsten og Afrika har over 29 millioner, Latinamerika har over 21 millioner, og Asien-Stillehavsområdet har 7 millioner. Forventningerne blev overskredet i 2020 på grund af den globale pandemi, med flere mennesker end nogensinde, der sad fast indendørs og så streamingtjenesten. Dronningens Gambit var blot ét program, der indkapslede publikum og trak 62 millioner husstande ind. Det er forudsagt, at Netflix vil have over 300 millioner abonnenter i 2023.

Øget konkurrence

Netflix oplever større konkurrence end nogensinde før, med en relativt ny streamingtjeneste kaldet Disney+, der trækker 86 millioner abonnenter ind. Amazon Prime Video er også vokset og ligger på 10,1 mio. Netflix fokuserer nu på at øge deres abonnementer i andre lande som Indien midt i denne øgede konkurrence. Fremtiden ser stadig god ud for Netflix, da den usædvanlige vækst i 2020 tyder på, at de ikke har meget at bekymre sig om endnu.

  Sådan konfigureres Ajenti-serverstyringsværktøjet på Ubuntu Server

Populære Netflix-titler

De mest populære Netflix-titler på et givet tidspunkt har en tendens til at falde sammen med verdensbegivenheder. I hele 2020, året hvor alle var låst på grund af Coronavirus, var de mest populære kategorier komedier, dramaer og bageshows. Nogle af de mest populære titler i løbet af 2020 inkluderede:

Tiger King – 64 millioner husstande
Kærlighed er blind – 30 millioner husstande
The Christmas Chronicles – 20 millioner husstande
Dronningens Gambit – 62 millioner husstande
Bridgerton – 63 millioner husstande

I løbet af 2021 vil der blive tilføjet forskellige nye titler til Netflix, som seerne kan forudse. Disse inkluderer nogle populære film som Batman Begins, Jason X, I Am Legend, Rain Man og Two Weeks’ Notice.

  Sådan mestrer du meddelelser på din iPhone

Netflix har sin egen originale serie, så seerne kan forvente nye shows og sæsoner, der inkluderer Sex Education (sæson 3), Yes Day, Moxie og Blonde. Netflix tilføjer løbende nye titler til sit katalog på tværs af en række kategorier, så abonnenter kan videresende til masser af nyt indhold i hele 2021, med friske sæsoner tilgængelige fra nogle af de mest populære titler.