Hvilke torrent-websteder fungerer stadig?

Torrenting i dag er ikke, som det plejede at være for flere år siden. Der er nyere og bedre torrenting-sider derude – men du finder dem ikke bare nemt, selv via Google-søgning. Du ønsker heller ikke at spilde din dyrebare tid på at tjekke snesevis af dårlige websteder, der lover torrenting, men som faktisk ikke tilbyder det.

Uanset om du søger efter en film, et spil eller dit yndlings-tv-program, vil følgende liste over torrenting-websteder forenkle din torrenting-oplevelse og dermed hjælpe dig med at finde det, du leder efter på få sekunder.

Hvad er de bedste torrenting-websteder, der stadig fungerer?

1 . Pirate Bay – Bedste torrenting-websted generelt

Pirate Bay (TPB) blev grundlagt i 2003 og er et af de mest kendte torrentsider. Siden er tilgængelig på 35 forskellige sprog, og du kan finde millioner af torrentsider der. Det er enkelt og nemt for alle at bruge, og det er ikke fyldt med irriterende annoncer. Den understøtter magnetlinks, og den gennemsnitlige downloadhastighed på platformen er 6,2 MB/s.

  Sådan afinstallerer du Chromium og slipper af med det fra din computer

2 . RARBG – Bedste torrenting-websted for nye udgivelser og 4K-film

RARBG har været i drift siden 2008. Dens popularitet skyldes torrents af høj kvalitet og brugervenlig platform. Alt på siden er gratis at bruge, og der tilføjes konstant nye torrents på platformen. På trods af sin popularitet er RARBG blevet blokeret i mange lande af juridiske årsager. Disse blokke har dog ikke forhindret folk i at få adgang til platformen, og mange bruger RARBG-spejlsider for at få adgang. En VPN kan også hjælpe dig med at omgå blokeringerne og få adgang til webstedet. Den gennemsnitlige downloadhastighed på platformen er 6,1 MB/s.

  Sådan bruges VLOOKUP på en række værdier

3 . 1337x – Bedste torrenting-websted for software/applikationer.

1337x er et torrent-websted grundlagt i 2007, og det er populært for sin enkle, organiserede platform. 1337x’ popularitet voksede i 2018, efter at dens anden torrenting-konkurrent, Kickass Torrents, gik ned. Siden gennemgik også for nylig massive ændringer, der forbedrede dets layout og eliminerede nogle alvorlige sikkerhedsrisici. Hjemmesiden er forbudt fra Googles søgeresultater, og du får ikke adgang til den via en simpel Google-søgning. Annoncerne på platformen er dog lidt risikable, så det er tilrådeligt ikke at åbne siden, mens du er på arbejde eller i nærheden af ​​børn. Den gennemsnitlige downloadhastighed på platformen er 4,2 MB/s.

4 . Torlock – Bedste torrenting-websted for e-bøger og anime.

Torlock er også et andet populært torrent-websted med en nem brugergrænseflade. Den er ideel, hvis du leder efter e-bøger eller højkvalitets Anime-videoer. Nogle torrents på siden kan ikke findes på andre trackere, men du vil højst sandsynligt finde populære. Hjemmesiden har dog risikable annoncer, og det er tilrådeligt, at du går ind på det med forsigtighed. Den gennemsnitlige downloadhastighed på platformen er 4,4 MB/s.

  Sådan søger du i tekstbeskeder på iPhone eller iPad

5 . Torrentz2 – Bedste torrenting-websted for musik.

Hvis du elsker musik så Torrentz2 er din løsning. På denne hjemmeside kan du finde den musik, du ønsker. Torrentz2 er den nye version af den populære Torrentz-side. Siden har en minimalistisk brugerflade og dermed nem at bruge, og den gennemsnitlige downloadhastighed på platformen er 2,0 MB/s.

6 . Zooqle – Bedste torrenting-websted for spil.

Der er masser af gaming torrents på Zooqle internet side. Siden er ret ny i torrentverdenen. Selvom siden er populær til spil, har den også over 37.000 film og over 600 tv-serier at vælge imellem. Den gennemsnitlige downloadhastighed på platformen er 2,6 MB/s.

Grunde til at bruge en VPN ved torrenting

Internetudbydere har en tendens til at blokere torrent-websteder for at begrænse ulovlig torrenting, og Google har også blokeret torrent-websteder i at blive vist i deres søgeresultater. For at undgå disse blokeringer, er det tilrådeligt, at du bruger en VPN, når du tilgår torrenting-websteder. En VPN skjuler din IP-adresse, så du forbliver anonym, mens du torrenter. Hvis du ikke bruger en VPN, risikerer du at modtage meddelelser om krænkelse af ophavsret fra din internetudbyder, netværksafbrydelser eller endda retslige skridt.